30

Анонимен

преди 7 години

сега слави ще цъфне с партия като барека и ще прибере тлъстите държавни партийнипомощи . абе шарани не разбрахте ли че всичко това беше заради великия $ .

29

(-_-)

преди 7 години

При една осакатена процедура за какъв референдум иде реч? Въобще има ли референдум, който да е постигнал нещо в тая страна?

28

Анонимен

преди 7 години

Слави снощи си го каза - ако е необходимо ще се жертва в името на народа, каквото и да означава това.Т. е. самообяви се като поредния спасител на нацията.А вие си гласувайте и се заблуждавайте, че правите нещо.

27

Горд Българин

преди 7 години

НАРОДЕ-това е маниполация ,до кога

26

Много омраза!

преди 7 години

Много омраза, много нЯщо! Българи не мразете, радвайте се че има някой различен! Подкрепете любимеца си, не мразете врага си. Нека всеки симпатизира на когото му харесва. Няма нужда от омраза и присмиване. Изберете си водач и застанете зад него, нека по-добрият победи!

25

ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

...С ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОРАДИ , ПРОСОТИЯТА ЧАЛГАРСКА....ХА,ХА,ХА,ААААААААААААААА....АЙДЕ СЕГА НА "РЕВОЛЮЦИЯ" ,БЕ ......НАЗДРАВЕ!!!!!!

24

Край

преди 7 години

Слави да каже деня и съм там. Бутаме народното събрание барабар с Нинова, Борисов, Сидеров и всичката *** вътре.

23

Анонимен

преди 7 години

Герб се разпада до дни повечето от тях ще дезертират

22

Анонимен

преди 7 години

И какво искаш да направим след като отвсякъде ни заливат с чалга и помия бегай при Азис там питай.

21

Анонимен

преди 7 години

До РЕФЕРЕНДУМА -СПЕЧЕЛИИзчезвай ***! Ходи да заработваш парички от ГЕРБ другаде!

20

гербист-столичан

преди 7 години

На крива ракета, космоса ѝ пречи.Добре е че се намери начин да не мине този измислен референдум от който нямаме нужда. Не е работа на народа да казва как да гласува и какви да са парите на партиите, работа на народа е да работи и да плаща данъци, а нашата работа е да го управляваме.

19

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ДА СЕ МАХАТ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ

18

РЕФЕРЕНДУМА -СПЕЧЕЛИ

преди 7 години

НАРОДА ---ПАК С ЕДИН ГООООООООООООЛЕМ У РЪЦЕТЕ...ХА,ХА,ХААААААААА Трифонов---е "СЛАВИ -ПОЛИТИКАТА"!!НАЗДРАВЕ, ЗА ШАРАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!

17

Честно ли?

преди 7 години

Какво се очудвате? ГЕРБ правят избори!Друго ли сте очаквали?

16

....

преди 7 години

Това е гавра 240 се *** с над 3 500 000 ужас , а от каде да сме сигурни че те не са изхвърлили пликовете няма да се очудя от нишо вече .... На следващите избори да прокараме един закон за по лесно свикване на референдоми и да ги почваме тези животни

15

Анонимен

преди 7 години

Излез , като мьж и кажи че референдума не успя. Защо някой друг е виновен ,защо излизаш и се мрьщиш , гледаш зверски , обвиняваш всички , но не и себе си. Защо смяташ че всички са грешни , а ти праведен.Кой си ти.......

14

Анонимен

преди 7 години

НА СТАЧКАААААСЛАВИИ СЪБИРАЙ НАРОДА НА СТАЧКА!!!!!ДОЛУ ГРОБ ДОЛУ ГРОБ

13

Реаликг

преди 7 години

Ами не ги бави гокподин Трифонов - 50 000 пред Парламента и са аут - време е вече да изхвърлим ***......

12

DEVSADIVTAME

преди 7 години

Абе данеби Слави да си прави партия и иска референдума така настойчиво под предлог че искал да помогне на българският народ ??? Щото с референдума и ...нали ?

11

ТАКА ,ТАКА ..ХА,ХА

преди 7 години

ДРЪПНИ СЕГА , ЕДИН КЮЧЕК ...ЗА РАЗТУХА НА ДУШАТА ,БЕ......ХА,ХАХАААААААА...ВЕЧЕ, СИ ------"ПОЛИТИКА --ШОУМЕН"......или "СЛАВИ-ПОЛИТИКАТА"!!!!!!!!!!!!!!!!ВЪПРОС НА ИЗБОР, БЕ БАКЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААААА