75

БРАТЯ БЪЛГАРИ

преди 8 години

Критикувате икономическите емигранти , нали се сещате защо са избягали от България .Четохте ли новината че в Слънчев Бряг ако си счупиш ръка или крак Докторите ти взимат около 1000 лева , независимо дали си здравноосигурен .Дори СЪДА в Несебър е застанал зад ДАЛАВЕРАТА .В каква Държава живеем ?

74

Анонимен

преди 8 години

Ква е тая тълпа клошари приличат на бежанци от Сирия.

73

Един

преди 8 години

Имам много приятели в Англия.Старата ни компания бяхме 9момчета набори 78-81. Първо заминаха 2ма после отидоха и други познати.Там са от поне 7-8 год. Всяко лято и по коледа се събираме заедно. Равносметката. Двама от останалите страшно много дръпнаха на пред всички други сме на едно ниво. Повечето от Англия си правят сметка за завръщане и започване на малък бизнес към 2020.Според тях тогава България ще е със средна заплата 1000 лв. в страната и 2000 в Сф.

72

Йордан

преди 8 години

Здравейте, Нека не бързаме да хулим и плюем върху историята и рода си. България е на всички, които се гордеят и радват да се наричат българи. А тези, които изпитват срам, сам отец Паисий заклеймява като из-роди.Уважавайте братята и родителите си, рода си, държавата си, историята си.Патриотизма не е това, за което пишат драскачите в този форум. България не е еднодневка. Нашия род български е род велик и ще пребъдва, въпреки изпитанията.Честит 24 май! Да живее България

71

тъпчо69

преди 8 години

Йордан 91, с тези темпове България като страна ще я има, българи като народ няма да има вече. Случващото се в момента не е "странстване",а евакуация.

70

Антислави

преди 8 години

...Слави и ...патриотизъм ..."Шоу"-то на Слави и ...култура ...По вероятно е да срещнеш евреин -миньор ,от колкото в тези типични преставители на "Северо-западналия край",разните му Годжета ,Гъмзи , Рядковци Бочковци и оная татуираната (така и не и запомних името)...култура и възпитание ! Той като е голям "патриот",защо се явява на сцената ,облечен като някой Бруклински наркопласьор с черна фланела с нарисуван череп и кости в навечерието на най-българския празник и с надпис на гърдите на анг

69

Йордан

преди 8 години

Здравейте, Нека не бързаме да хулим и плюем върху историята и рода си. България е на всички, които се гордеят и радват да се наричат българи. А тези, които изпитват срам, сам отец Паисий заклеймява като ***.Замислете се. Учете историята си. Уважавайте братята си, рода си, държавата си, историята си.Патриотизма не е това, за което пишат драскачите в този форум. България не е еднодневка. Нашия род български е род велик и ще пребъдва, въпреки изпитанията.Честит 24 май! Да живее България

68

Истината

преди 8 години

е, че българите отдавна се провалиха като народ и сега съвсем очаквано вървят към своя КРАЙ!Тези 3 милиона, които избягаха, допринесоха в по-голяма степен от другите за това !!!

67

Анонимен

преди 8 години

Да отидеш на концерт на Слави в чужбина се равнява на това да си в чужбина и да искаш да гледаш БТВ вместо Бибиси.

66

друг анонимен

преди 8 години

До АнонименАнонимчо, допуснал си 5 правописни грешчици, докато се тюхкаш за грамотността на другите. Тичай да ги търсиш и коригираш.

65

Йордан

преди 8 години

Здравейте, може би "странството" не е случайност в нашата история. Нека си припомним за древните българи. За Кубрат и синовете му, които основават няколко български царства в Европа. Дунавска България остава жива и до днес, докато други български държави биват асимилирани в хода на историята от други народи. От исторически времена българите "странстваме" по света, като много слънца, но имаме и своя държава, която оцелява въпреки превратностите не историята.

64

Анонимен

преди 8 години

...пУмиярите те хранят бе брат! Откъде мислиш,че се попълват валутните резерви на страната?А за гърците...Там нещата изобщо не могат да се сравняват. Иде реч за неща,които съдейки по начина ти на изразяване няма как да разбереш. Само за протокола...*** виж какви църкви са си построили гърците в чужбина и тогава пак ще си поговорим.

63

9

преди 8 години

До фф 80Ей там е грешката,всичко се чака наготово. Аз и ти,НИЕ всички трябва да сме промяната, не да чакаме някой да ни оправи.

62

dron

преди 8 години

Жалко за нашата малка държава,народа се пръсна по целия свят.

61

rsys

преди 8 години

Като чета коментарите и разбирам защо все повече хора ще бягат от България.Как живеете с тази омраза към всички и всичко там ?

60

Анонимен

преди 8 години

Истината е,че в България нямаш развитие.Идеята е да натрупаш пари и опит в нормална държава и после да се върнеш в родината си.Но като се върнеш да промениш скапаната мутренска система.С парите си,със знанията си да направиш нещо в страната си.Защото тези които са останали *** за зеле не става от тях.Те са псевдо патриоти,които не могат да променят системата.Не могат, защото от злоба и завист не се обединяват и избират всеки път едни и същи престъпници да ги управляват 25години.

59

Raliza

преди 8 години

Българите в Лондон-чистачки и прости строители. Познавам точно трима, които са на високи позиции.

58

фф

преди 8 години

Причините да заминеш за чужбина са много много повече от тези да останеш в България. Всички ще се върнем в България ако качеството на живот се промени. Но за съжаления огромна вина имаме самите ние не управниците по които редовно плюем. Защо кото отидем в чужбина започваме да спазваме правилата а в България не го правим?

57

Анонимен

преди 8 години

Ако всички плъзнем по странство и оттам се бием в гърдите колко големи патриоти сме, каква е ползата за България и на кой я оставяме? Ако не останат българи на територията това няма да е вече България, колкото и да пеем химна отдалеч!!!

56

Анонимен

преди 8 години

Всеки,който е намерил начин за по-добър живот заслужава уважение.Дали си ITспециалист,кадърен лекар или ще гледаш богати англичани няма значение.Дори братчетките от гетого които преджобват богати европейци във Виена или Франкфурт заслужават повече уважение от вас.Вие си стойте тука и медитирайте.Давайте си мизерните доходи за лекарства и плюскане.Наистина всичко свястно включтелно и братчетките е извън България.