51

Анонимен

преди 9 години

Тези манипулатори за луди ли ни мислят. Това е направо параноя. Клекнаха като песове около месарница край Русия и леват че ги нападат...

50

Анонимен

преди 9 години

"Жестовете на НАТО може да формират илюзията, че алиансът е готов да защити членките си."Правилно, защитата на НАТО е илюзия. :D

49

баба В

преди 9 години

Докато се дрънкат оръжия от западната и страна Русия ке бъде нападната от Изток от жълтия с червените пари под давлението на черния!

48

пропаганда

преди 9 години

*** пропаганда! Алкохолика Елцин и разпадаща се Русия са ОК, така ли?

47

Анонимен

преди 9 години

Близо 400 хил. българи страдат от алкохолизъм. Годишно на глава от населението се падат около 30 л. концентратБългария внася 60% от храните, които населението консумира, включително и традиционни за българското земеделие продуктиБългарите са най-застаряващата нация в Европа и на 7-мо място във светаБългария отделя най-малко пари в цяла Европа за социална защита на гражданите си, въпреки че българите са най-зле финансово в целия Европейски съюз

46

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUgS Я се вземи в ръце КАКЪВ следобед и КАКВО кафеСоросоидните лапачи от ЯД объркаха времето , дращят като луди по 24 часа за кафе , аз пък току що приключих с пържолите и им казвам НАЗДРАВЕ.ЕТО защо за Тиквата гласуваха само *** с 5 стинки в джоба - НАДЕЖДА,вяра и ЛЮБОВ към вожда тиквенски.

45

Анонимен

преди 9 години

При соца България имаше развите индустрия и машиностроене, а селското стопанство имаше капацитет и мощности да залее цяла Европа с високо качевствена продукция и ниски цени - затова беше съсипано, заради френските фермери. Сега внасяме зеленчуци от Западна Европа. България произвеждаше космическо обурудване което още работи в космоса. Произвеждахме компютри които за времето си бяха сравними със западните.

44

Независим

преди 9 години

До баба В Е нема къ да стане.

43

Приятел

преди 9 години

Западняците харесват Елцин защото при неговото управление Русия беше само географското название на тази територия и всеки е правил каквото си иска, престьпността е процьфтявала, бедността е била масова, природните богатсва из източвани от западни компании. Затова сега така демонизират ***, провали им плановете.

42

Анонимен

преди 9 години

Тоя ***-баксо нещо много рано е свършил с миенето на кенефите днес, или там в америка в кенефите имат интернет?

41

баба В

преди 9 години

Русия ке потане в кръв!Чернио ке я владее!

40

Анонимен

преди 9 години

Щом Путин е хитлер поне да свърши работата както трябва този път

39

Byzantine

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSА така , пиши "правилно" , че АНС следи ! Да не се объркаш да пишеш истини , че ФЕМА вече са готови с новите лагери за "пикници" .

38

До 31

преди 9 години

Значи си го казахте накрая, че е заради богатствата на Русия! А то всеки ден ми проглушват ушите за някакви "ценности", "демокротии", "свободи" и всякакви други белиберди. Какво краварчета, свърши тревата? Или пасището ви е малко? О, чакайте, чакайте, тепърва ще ви става все по-малко! Ще се разбягат говедцата, или някой вълк ще ги изяде.Вашето тепърва започва. Жалко, трябваше да ходите на училище, там има един такъв предмет - история- там пише как свършват такива като вас.

37

взгляд

преди 9 години

убииствена статия ах колко мъка носи на *** мъка мъка пряко им се обяснява че работата им е спукана в злобата си могат само да плюят *** ха ха браво василева ти си наи обективната и лидер в бранша

36

Анонимен

преди 9 години

Сега вече разбирам , защо е имало война между "комунисти" и "национал-социалисти"!ТОВА СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА "МОНЕТА" ----НАРЕЧЕНА "фашистка диктатура"!ЕДНАКВИ ЛИЦА!!!!

35

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Ееее, най после показаха изБЛЯДнелият снажен човек, и форума се напълни с червени нещастници и издухани атакисти.Пишете си, не ми пречите.Аз си пия следобедното еспресо.

34

Цветанка

преди 9 години

Поинтересувайте се какво представляваха"Балтийските държави" и как живееха тези народи преди да бъдат"анексирани" от.....да кажеме Сталин? Мизерия ,глад,наркотици,криминална престъпност и безизходица - както е и в момента!!!

33

трафоПОСТ

преди 9 години

Не мога да повярвам, че правите такава гнусна манипулация със заглавието. Думите са: "...би трябвало да обявят нова ера, наречена "войните на Путин". От него махате "война" и то става с обратен знак. За тези, които се съмняват ето какво е последното изречение: "Историята с Хитлер се повтаря. Не възпреш ли един агресор, само изостряш апетита му, правиш го по-безстрашен, вдъхваш му кураж да действа".

32

ИСТ

преди 9 години

Народни поговорки -Който нож вади, от нож умира.Агресията е вечна, империите временни.стих - дорде е мъничка змията, с крака да и смачкаме главата.