21

видял много

преди 9 години

Чета оригинала на статията от DW и мен ме напушва смях,тия съвсем са изтървали влака,предстои им много жесток сблъсък с реалноста.DW са храненици на фондация Кондрад Аденауер,същата фондация създаде ГЕРБ у нас,бивши нацисти и потомствени олигарси,зараза която разяжда Европа от дълги години.

20

Ruseborn

преди 9 години

Не чух някой да се смее. Чух само кокошо кудкудякане

19

Анонимен

преди 9 години

По-добре ще бъде такива като г-жа Мария Нестерова да не публикуват глупости и да не стават за смях.Такивя журналисти са просто позор.жалко обаче ,че никнат като гъби у нас.

18

Анонимен

преди 9 години

И по-добре. Нека никой да не се заблуждава по отношение на Русия. Нека да изпадне в още по-голяма изолация отколкото е била СССР. Преди поне са имали соц блока. И какво ще стане накрая? Руснаците ще бягат да живеят и работят в Европа, както го правят и сега? Хахаха. Наште комунисти къде искат да имигрират? В гадният и лош САЩ. Хахаха. Не съм чул някой да иска да имигрира в Русия, иначе я защитават. Е това е смешно

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29 а *** Шаломович е марсиянец

16

Спас

преди 9 години

Уникално просташка и лъжлива статия!:)))))))))))))) Смях и вцепенение предизвика речта на Потрошенко, а не на Лавров!! След неговата реч с паспортите, се родиха хиляди клипове, правещи го за посмешище!!! Ако има някаква грешка, ако пишещата драскачка е объркала имената, съм готов да се извиня!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ха-хааааааа-хаааа

15

Кристиан Трипе

преди 9 години

Много не ми се връзвайте на приказките все пак току що ме изписаха от психиатрията.

14

8

преди 9 години

До 9Въпроса е до сега кой е атакувал РФ и кой и е вземал от територията?

13

Умчо

преди 9 години

Засега смях. После може и плач.

12

st

преди 9 години

Смях предизвиква единствено изпадналият в дълбока шизофрения Кристиан Трипе от Дойче веле.Предполагам ,стимулиран от прясно напечатани зелени банкноти, поднесени му от задокеанските му господари.А иначе-Лавров е твърде висш пилотаж.Не само за хер Трипе(р),а и за всички дипломати от т.н.3апад.Ако дава лекции е препоръчително да ходят и да си водят записки.Все ще им влезе нещо в празните глави.

11

Днес.вгъзъ

преди 9 години

Счупихте ***!

10

9

преди 9 години

До 8 Ako iska6 mir - gotvi se za voyna ...

9

Дългосрочната стратегия на Святая Православная Русь е да обедини Евразия от Виена до Владивосток.На многая лета и много успехов вам, дорогие товарищи Путин и Лавров.България ще пребъде в Евразийския съюз!Да живее ЕАС!

8

Nemeca

преди 9 години

Нестерова мила, определено остави аналитичната журналистика на някой друг. Кой се присмя на Лавров, освен теб, не знам. Ако другите държави имаха сипломати като Лавров, света щеше да е много по-добър. Единствен, който говори с факти. Смях или по-скоро сарказъм избива в мен, когато виждам как демократичния запад защитава едно нелегитимно правителство, в състава на което има откровенно фашистки движения. Поне интернет има - виж им изказвания, снимки, символи и т.н. Тогава пиши статии.

7

Анонимен

преди 9 години

стратегията на ссср2 е една МОЛЯТ СЕ ПУТИН да живее още поне 15-20 години щото сега е на 63 после разпад и някой по лош и от Елцин

6

ИСТЕРИЧЕН СМЯХ

преди 9 години

от ПАНИКАТА, която ги е обзела господа АТЛАНТИЦИТЕ. Втурнаха се вкупом в МОСКВА да МОЛЯТ за ПРЕМИРИЕ, че ДЕБАЛЦЕВО скоро ще се превърне в СТАЛИНГРАД за ХУНТАТА в КИЕВ.

5

И не мога да разбера

преди 9 години

Какво е това гимназиално съчинение за статия? Явно Лавров е казал истини от които боли и тука не смеят да отпечатат нищо освен да фантазират на свободна тема!

4

8

преди 9 години

До преди 2 години кой и пречеше на Русия? Защо единствено тя в белия свят се въоражава като Хитлер през 37-*** година? Ако някой щеше да я напада, що не го е направил до сега? Те все за мир говорят все войни правят...

3

КРИВИ ФИЗИОНОМИИ

преди 9 години

аз видях когато ЛАВРОВ им набиваше канчетата на ЗАПАДНЯЦИТЕ.

2

Анонимен

преди 9 години

Лавров бе освиркан в Мюнхен.Що не пишете за този факт?