92

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше Османската империя, някой друг щеше да ни завладее и не се знае дали повече щеше да има България.Когато идват османците, тя вече долу горе си е била отишла.Ами то до написването на Историята от Паисий и Възраждането, бъхлгарите не са знаели, че са имали държава.По прогресивните, които носели панталони са наричани от другите ,,гърци'' и сами са се гърчеели.

91

Румчо

преди 10 години

До Анонимен 117Когато беше в СССР, хората направиха саркофаг, който изкара 30 години и още пази. Нов да направят сега тези, дето не искат да са в Русия! Ама нещо скоро нема да могат тоалетна хартия да си купят, не ли саркофази да правят! Може да им се наложи да махнат и този саркофаг, та да се топлят на реактора следващата зима, че май ще останат на "фашистов газ", ... хахаха!

90

Анонимен

преди 10 години

Vseki podanik na Osmanskata imperia bil svoboden da u4i i raboti v cqlata imperiya razprostirasht se ot Sauditska arabiya prez Libiya ,Maroko gore do Viena i na iztok do Rusia

89

Тъп

преди 10 години

Турците в Германия са около 3-4 млн. и повечето без немско гражданство. Само в Москва има толкова мюсюлмани емигранти!

88

Анонимен

преди 10 години

Да плашиш българин с Русия е все едно да плашиш фолкпевица с Коко Динев! А Чернобил е украинска централа, 106!

87

Тъп

преди 10 години

До АнонименНапротив, осм. империя е организирана на милетска основа. т.е. религиозна и защото българите (мнозинството) са православни са поставени под гръцка власт чрез църквата, а тя е основен инструмент за индоктринация и елинизация.Осм. империя ни отнема държавността и елита, което прави българите много по-заплашени от асимилациии и - гръцки, сръбски, турски, албански и осм. империя е основен виновник с унищожаването на българската държавност и елит сега да имаме такива политици и русофили

86

Анонимен

преди 10 години

Не вадете нож на баща си, драги!

85

т.с

преди 10 години

До biohazardЧернобил се намира до град Припят който се намира в Украйна.Прави си изводите....

84

Анонимен

преди 10 години

До Петко Плет ПлетеНали Украйна била Русия бе? Или е Русия само като на бетонните мутри ви е угодно?

83

Анонимен

преди 10 години

Аз нямам познати, които да се страхуват от Русия. А виж бойко-борисовците, вагининците и пр. ***, те има от какво да се страхуват и не само от Русия, а и от народния гняв.

82

turchin

преди 10 години

Da jivee mayka Bulgaria ne na BSP,DPS,ATAKA prodajnici

81

Петко Плет Плете

преди 10 години

До biohazardАбе *** перфориран, Чернобил е в Украйна бре! Или не знаеш? хахаха

80

Тъп

преди 10 години

До АнонименПърво Ю. Добруджа бе дадена на Румъния 1913г. а това при все че на България бе гарантирана защита от Румъния по договорът ни с Русия за Балканският съюз.Колкото до Трансилвания това е етнически смесен регион, в който преди да стане част от Румъния, румънците са около 50% от населението. Да най-справедливо би било региона да бъде разделен между Румъния и Унгария. Но да определено румънците имат право на претенции в Трансилвания.

79

Анонимен

преди 10 години

До biohazardте една кола не можаха да сглобят без да те вали дъжд вътре докато вън пече слънце, та съркофаг да направят - представяш ли си. Те освен да се насвяткат като *** друго не могат.

78

Анонимен

преди 10 години

До чшедокато те управлява турска партия земи млъкни.

77

Анонимен

преди 10 години

До чшеA ako ne bqha turcite puk shteshe da pishesh na grucki

76

Тъп

преди 10 години

До АнонименВ Русия живеят над 20 млн. мюсюлмани, повече отколкото в Зап. Европа. А населението на едните е 500 млн. на другите 140. Има места в Русия, където полицията им не смее да стъпи, камо ли руснак.

75

Анонимен

преди 10 години

До :):):)Ще са виновни червените *** дето ги управляват. От влизането ни е ЕС по програми са влязли над 10 милиарда евро в България. 100% от поръчките са давани на фирми собственост на членове на бившото и настоящо бкп и са прибирани директно в джобовете им. И после на пияндурниците по кръчмите арменския поп им виновен. Виновни сте си вие, че ги избирате такива тиквуняци.

74

Анонимен

преди 10 години

РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРЯТ НА БОГА ЧЕ ИМ ДАДЕ ПУТИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ АКО БЕШЕ СЕ ПРОДЪЛЖИЛА ПОЛИТИКАТА НА ЕЛЦИН ПОЗНАИТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ

73

чше

преди 10 години

Аз не съм видял някой тук да го е страх от Русия!Ако не бяха руснаците сега щяхме да си пишем на турски или да сме умрели!