44

Що си ти Тиква

преди 10 години

Тикво ти какъв си ,че плюеш комунистите.15 г. член на БКП.Нямаш ли малко срам та дори и Станишев няма такъв стаж .Доган бил политик 1 а ти какво си -тиква.Флашките те плашат а 34 млн с авиоотряда не те ли стряскат.

43

Анонимен

преди 10 години

Айде бе БОЦКО ,цял ден те чакаме да се изходиш по въпроса.Сега кеф,цяла вечер ще те сърбят задните части от народната любов.Пожарникаря ми той.

42

платен трол

преди 10 години

До да-да,ама неСпокоен си, защото си изключително глупав. Тиквата не е на власт, но на власт са много по-умни и много по-изпечени крадци и мошеници от него. Много скоро ще запееш друга песен, бъди сигурен.

41

ава боце

преди 10 години

туй за целувки и милувки и за всекакви селско банкски историйки се наслушахме , и ти като кандидат ,,пидъл,, ни развесели и охлади с ужас докаде сме стигнали че са те избрали. тия никой не ги харесва и единствено твоята простотия им гарантира мястото им в парламента.. И за това си виниовен само ти , и просташката част която ти се оприличи..

40

Анонимен

преди 10 години

някой жени си живеят цял живот с тиквеници и не се оплакват

39

контра

преди 10 години

***, недобръснат ***. Клоун. Не е виновин, обаче, той, че е ***. Виновни са медиите, които през пет минути ни занимават с неговете глупости.

38

данъкоплатец

преди 10 години

Еййййй хора. Как е възможно да се кланяте на една доказана мутра от СИК и то с фамозен прякор "ТИКВАТА" ????

37

Антон Кутев

преди 10 години

До 23 Само БСП ! Здравейте, за вярна служба към партията майка, да се свети името и, ще Ви предложа за специален бонус в края на месеца. За да си го получите моля изпратете своя номер на коресподент на а.kutev***bps.bg. Ние от БСП Ви благодарим за положения труд. Партията ще пребъде!!!

36

Миглена Ангелова

преди 10 години

Станишев във предаването *Искренно и лично *--Не знам КОЙ предложи Пеевски ,но знам КОЙ свали Борисов ,отговора е Пеевски Той много искаше Борисов да падне ,че да седне той

35

друг анонимен

преди 10 години

до анонимен 16пише се Збогом, не сбогом. Питай професора.

34

хмммм...??

преди 10 години

Кой? Кой? Кой е Пеевски?Да не е онзи дебелия, който пишеше всеки ден във вестниците и медиите си,че Бойко ще асвалтира Млечния Път, че Бойко е феномен и трябва да сме благодарни на Зевс и Фортуна ?

33

бдясъл

преди 10 години

15% гласували за ГЕРБ, 15 за БСП, 30% от имащите право на глас определят бъдещето на тази страна и това е така, защото другите не гласуват. гледат сеир само.

32

Анонимен

преди 10 години

тука коментарите ги пише Волен Сидеров никой друг не може толкова бързо да съчини толкова глупости

31

Сретен Йосич

преди 10 години

ЧЕКАМ...

30

Анонимен

преди 10 години

Много му се кефя на Борисов, когато дава интервюта, било то по медиите, било по телевизиите. Колкото повече говори, толкова повече се радвам, че не съм гласувала и няма да гласувам за Герб. Може да има съвестни хора в тази партия, но заради Борисов - този нарцис мисля, че той ще откаже с приказките си доста хора гласоподаватели. Действай Борисов, действай, само вреда носиш на Герб с твоите изказвания!

29

пълен смях

преди 10 години

Съберете се другари,Гербери, Гробари и Хербарии!За инструкции ви вика,празна като плондер Тиква!!

28

Много видял

преди 10 години

Бойко ще го попилеят. Много хора прецака и няма печеливш ход.

27

Анонимен

преди 10 години

***

26

ГЕРБер

преди 10 години

Раздвоен съм другари, помогнете.На острия комунистически връх място освен Бойко, намериха Гоце и Румбата!Те са радикални Троцкисти и винаги съм харесвал опресивната им осанка!Разколебан съм за кого да гласувам, ГЕРБ или АБВ!Но може би няма значение, важното е интернационалния комунистически синдерион да пребъде в името на големия глобален план!

25

да-да,ама не

преди 10 години

Аз пък съм спокоен. Мутрата с фамозният прякор 'тиквата" вече не е на власт. Никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм... Бог да пази България.