20

Анонимен

преди 11 години

"По думите на Станишев нямало за какво да се честити на ГЕРБ, защото не се знаело колко от тези 97 мандата, които са взели, са осигурени чрез контролиран вот, купуване на гласове и други изборни нарушения."Ами щом е така другарио , ще има касиране. Хем казваш , че имало измами, хем нямало измами и вота е ОК. Станишев ти изобщо чуваш ли се какво приказваш ?

19

Ники

преди 11 години

Немога да разбера, ако вота е контролиран, защо да е нелогично за Станишев да се касира. Незнае какво иска или незнае какво говори. Ако е контролиран вота, да се касира и ще са първи, какво не му харесва. Нямам думи .. само измислици.

18

Анонимен

преди 11 години

Оооо..............., очилатия тарикат се събуди

17

Анонимен

преди 11 години

Гласувам ЗА такъв член, както и за член, че БСП е извън закон, както и да се казва тя. Също така изрично в Конституцията трябва да е записано Станигей до края на живота си да е в Сибир

16

Плач

преди 11 години

До СмехАбе като се сетя как спечели България когато тия бяха на власт....направо съфнахме всички и вързахме:))))

15

Стани Шеф

преди 11 години

Серго, нали ти уж каза , че това са най-опочените избори и ако не бил купения вот или квото беше там, БСП-то щяло да спечели, НА СЕГА ИМАШ ШАНС ОРГАНИЗИРАЙ СИ ИЗБОРИ , НАПЕЧАТАЙ СИ БЮЛЕТИНИТЕ И НИ ОСТАВИ ДА ТЕ НАКАЖЕМ !!!

14

РЕАЛИСТ

преди 11 години

5Анонимен преди 22 секундиНАЙ-ВЕРОЯТНО ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ КАСИРАНИ, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ СЪЗДАВА ОПАСЕН ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ, ПОЗВОЛЯВАЩ ДА БЪДЕ НАРУШАВАН ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН. *************************************** НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА НЯМА ДА ИМА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ПО-БЪРЗО *** С ТЕЖКА АМНЕЗИЯ ДА КАЗВА НА ПОДЛОГАТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ДА СВИКВА НАРОДНОСТО СЪБРАНИЕ ЗА ДА ЗАПОЧВАТ РАБОТА

13

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак ли иска да ни управлява заедно с турците? Ей тогава ако не се вдигнем не знам какви българи сме! Турци и комунисти - най-голямата ***. Някакви дето не могат да говорят на български и от 20 години живеят в Турция ще решават съдбата на детето ми и какво то да учи в училище за Левски ??!!!!! Защото предния път точно така стана.

12

хохо

преди 11 години

целта на допълнителните бюлетини беше да се дестабилизират самите избори и това явно стана, просто прекалено нагласено и явно беше всичко, а и някой партии сякаш бяха готови предварително да дадат пресконференции

11

Анонимен

преди 11 години

Защо да е нелепо бе обратен ***, ГЕРБ има законово право.

10

Анонимен

преди 11 години

абе че е нелепо нелепо е! Ама и ти си нелеп. Въобще всички дето се правите на влязли в парламента сте нелепи и се водите Политическа мокулатура!

9

анти комунист

преди 11 години

СерГей и той иска да захапе кокала! Окъсал я завалията...

8

Смех

преди 11 години

Прав е.Това е първият случай в световната история,спечелилата партия да иска касиране на изборите.Всъщност пак е прав защото той ще управлява,а Буда ще зее от задната редица.Т.е. за сведение на герберастите 97:84 значи,че герберастите губят.Печели България!

7

Анонимен

преди 11 години

А тоя защо някой буден гражданин не го очеше с една дряновица?

6

али

преди 11 години

Станишев няма как да скочи ! Драскачи , научете литературен български език !

5

БСП

преди 11 години

Са против всякаква логика...не знаят, колко мандата били "купени, фалшифицирани, манупулирани...", но не искат касиране на вота!? От какво ги е страх? Че, ако яко се затегне всичко околко вторият вот - няма да имат и "троха" за да се закрепят!? ДПС са "моралната" опора на БСП от 20 години. Добре, но нали вече има двама осъдени от ДПС за купуване на гласове!? Защо от БСП не се "притесняват" за това, ами все в ГЕРБ гледат!?

4

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ КАСИРАНИ, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ СЪЗДАВА ОПАСЕН ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ, ПОЗВОЛЯВАЩ ДА БЪДЕ НАРУШАВАН ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН.

3

ЭЭЭ

преди 11 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъде!!!!

2

COMMUNE

преди 11 години

ДРУГАРЮ ТИ ПАК ЛИ СИ МОРАЛЕН ПОБЕДИТЕЛ?

1

Серж

преди 11 години

Тихо бе сурикат!