88

др.Енвер ходжа

преди 11 години

абе другари от БСП,кво БСП сте вие ,КБ сте,8 партии накуп срещу 1-на и пак не може да я биете,ще ви праскат като прани *** у дувар ахахаха

87

Анонимен

преди 11 години

ХАХА,НИЕ ОТ ГЕРБ ОТИВАМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ,А ЧЕРВЕНИТЕ *** НЕКА СЕ НАДЛЪГВАТ В САЙТА НА ДНЕС.БГ

86

88

преди 11 години

Отговорете ми бре!!! На вас говоря, червени форумни ***!........... Бойко ***, Мира лъжец, Цецо крадец..............А пък ВАШИТЕ шамани дават преднина за ГЕРБ!! Като сте толкова убави, аджаба, що не ви ще народа?!?!?

85

здвнп

преди 11 години

Не другарко Радева Герб ще спечелят 100 %.При тая простотия която се шири в момента в България,сами ще си ги натресем и през следващите 4 години,а след това потоп!!!!Не мога да проумея как има хора съгласни лицето на България да бъдат две мутри и то глупави.А кой ли ще се съгласи да им бъде министър -сигурно пак някой загубеняк като тях.

84

Валентин

преди 11 години

...ега си и тъпата логика.

83

Анонимен

преди 11 години

ДОСЕГА ВСИЧКИ ПРОГНОЗИ НА МИРА СА БИЛИ НАЙ БЛИЗКИ ДО РЕАЛНИТЕ

82

Анонимен

преди 11 години

ТУКА МИРА НАИСТИНА Е ПРАВА ДО БРОЕНИ ДНИ И ДРУГИТЕ АГЕНЦИИ ЩЕ ПОПРАВЯТ СВОИТЕ ИСЛЕДВАНИЯ ДОРИ МИ СЕ СТРУВА 4Е ЗА ГЕРБ РЕЗУЛТАТА ЩЕ БАДЕ ПО ГОЛЯМ

81

СМЯХХL

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ защото не искам комунисти, турци и *** да управляват. Гласувах с НЕ на референдума , защото не искам парите от моите данъци да отиват за Безумни комунистически проекти !!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Малее, Мира преподавала в Пловдивския университет....Горките студенти .... та това си е жив терор!

79

Анонимен

преди 11 години

Тук не става дума за Станишев а за боко-овчаря, опасно е да се дава власт на такъв *** има и други партий.

78

katerichka

преди 11 години

и колкото процента да вземат Герб, няма да управляват бъдете сигурни, те сами нарочно няма да съставят кабинет, понеже знаят каква я надробиха и забатачиха държавата

77

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно такива ще са резултатитеАтака-30%БСП-20%Герб-15И изненадата на изборите ще се казва Волен Сидеров абсолютно неочаквано за всички социолози.Те затова крият истинските данни щото Атака води навсякъде в градовете а бойко тиквето и вярното му куце цецо лъжецо и техните герберски *** ще духат супата на 12 май

76

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

преди 11 години

Много се кефя като чета как пънат червените пундяци.Все едно те всеки ден правят социологически проучвания и са много наясно коя партия колко % ще получи на изборите.

75

Анонимен

преди 11 години

С компютри и софтуер много лесно, бързо и евтино може да се манипулират резултатите и тярбва да конфискуват компютрите на МБМД, докато не е станало много късно. Същото се опита да направи и Михаил Константинов с компютрите на Информационно обслужване, но добре че беше уволнен навреме.

74

Анонимен

преди 11 години

И аз не мога да разбера за какво ги правят тези изследвания. Никой що-годе разумен човек няма да тръгне да си променя мнението за кой да гласува в зависимост от някакви резултати на някакви агенции.

73

Анонимен

преди 11 години

Всички проучвания дават между 35 - 40% от гласимащите да не участват, но според анкетата в Дир-а те щели да бъдат една 4%!Негласуващите е единствената що-годе точна (4- 5% разлика) и константна величина!Всички проучвания и анкети са с цел внушение, а нерядко и манипулация!За партията за която гласувах през 2005 г. и 2009 г. казваха, че няма никакви, ама никакви да влезе в НС, а то се оказа друго! Не слушайте социолизи и всякакви демагози, слушайте своя интерес и съвест!

72

понго

преди 11 години

"Радева не отрече, че е казала на "някои хора" за изследването, но го отдаде на своята доверчивост". Тая верно много доверчива, от дете я таковат всякакви чичковци и още не си е взела поука. Спокойно, чичко Цветан ще бъде добър с теб, Мира!

71

между редовете..

преди 11 години

Ако Станишев имаше и най-малък шанс да спечели изборите НИКОГА нямаше да предложи Орешарски за евентуален премиер. Никога! Скритото послание е "вие не харесахте бъдещия премиер" ТЦ!! Хората не харесват теб, другарю крадлив. Между другото да питам всички червени форумни *** тук: "О.к. , Мира Радева лъже. А как ще ми обясните, че даже и червените шамани дават преднина за ГЕРБ??"

70

Джедай мастър

преди 11 години

брей много нагла тази с*иня. А не може ли да те нападат, защото имат други много по-различни данни? Герберска цветановска логика и агресивност, когато трябва да се срамуваш.

69

Караконджул

преди 11 години

От Герб ще загубят с малко, но завинаги!