47

Анонимен

преди 11 години

Комунистите въобще не им слушайте глупостите. Те са вън от следващия парламент.

46

Z

преди 11 години

Това ще е окончателното изтребление на средната класа. Която и в момента плаща всичко в тая държава. Бедните пак ще са си бедни. Богатите ще са още по богати. Средната класа ще обеднее и то чувствително - крахат ще е сигурен.

45

Анонимен

преди 11 години

До хадес: То,па тея дето ви обещават ще си го изпълнят!!!! Надащ се *е на пияна жена!!! И стига с тази амнезия!!!! Скоро седенки нема да има!!! Спокойно!!!

44

обещаващ

преди 11 години

В крайна сметка по-добре една партия да излезе с някаква програма и предложения да се изведе държавата от този колапс, отколкото да ни заливат с празни приказки и обещания, като ГЕРБ. Да не говорим за това, че от предишната си програма изпълниха едва 20%.

43

Анонимен

преди 11 години

Nikoga bsp

42

Иван

преди 11 години

Лесно е държавата да е финансово стабилна имайки предвид случващото се около нас.Според тези които не искаха да държат ръжена и финансова стабилност и развиваща се икономика е трябвало да се случи по време на предишното управление.Но това са приказки сега - най лесно е да нариташ сега Дянков.Ако доходите бяха увеличени подобавящо когато имаше бум на инвестици и огромни излишъци години наред сега нямаше да сме на тоз хал.Какво означава за Орешарски 700 000 пенсионери със 113.49 лв пенсия ?

41

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ , БСП и ДПС!!!! Трябва да се излезе от тази политическа клоака!

40

Анонимен

преди 11 години

Значи просто не трябва да се допуска да идва БСП на власт :)

39

Анонимен

преди 11 години

Samo gerb sa vajni

38

бедна

преди 11 години

ОООО,значи понятието "богат" е относително.Сыс сигурност е така,особено за вас от БСП!!!Какво там значат няколко милиона.....Някой от вас имат и милиярди.....

37

Анонимен

преди 11 години

Отмяна на плоския данък означава само едно - вдигане на данъците! Това иска БСП, да вдигне данъците! Резултатът ще е спадане на приходите от данъци към бюджета, но пък тъй или иначе БСП иска падане на борда и поредно ограбване на спестяванията на хората.

36

хадес

преди 11 години

До ттттНещо определено си в грешка....единствената партия, която доведе Държавата до пропастта е ГЕРБ, то това е очевадно. Те пък нищичко и не обещават- крият се като мишки

35

До 29 (До злобари)

преди 11 години

И как се определя коя е средната класа. Хората с големи пари и фирми пак няма да плащат!!!Ще го отнесе точно средната класа!Ако ти имаш фирма и всичко се води на нея и е разход - дали ще плащаш по-високи данъци?!?!Нали във Франция направиха така, и какво всичките им паралии станаха белгийци!По-добре е да се стимулира заетостта и да се стимулират фирмите!А не да се увеличават помощите, които и без това не се разпределят както трябва!

34

:(

преди 11 години

"Грешката на управляващите сега е насоката на контролните органи към малките и средните предприятия. Извън регулациите и проверките остават големите предприятия, смята Пламен Орешарски."Не ми е приятен този господин, но това е истината. ГЕРБ натовариха малкия и средния бизнес за сметка на корпорациите. А всички знаем, че парите от малкия и среден бизнес остават в България, за чуждите корпорации ги изкарват навън. Резултатите са налице - БЪлгария е фалирала държава, без бизнес, без бъдеще !

33

акуд

преди 11 години

според тези тримата и валутния борд трябва да се премахне

32

Анонимен

преди 11 години

Всъщност той попита "Икономиката да не е публичен дом?". А водещата доста дълго се колеба дали да му отговори, че всъщност е, но просто я досрамя да му го каже.

31

Анонимен

преди 11 години

Плоският данък трябва да има някакъв лимит. Той облагодетелства богатите, но не и хората със скромни доходи. Защо никъде в Европа няма такъв данък? Може би са по-глупави и бедни от нас?

30

Анонимен

преди 11 години

искам да поздравя герб за управлението им, въпреки грешките, защото за пръв път от създаването си, опозицията взима заем, за да финансира участие на изборите! досега винаги са участвали с крадени и далавераджийски пари! бра

29

т.е. ...

преди 11 години

НАзад към сивата икономика! Вместо да накарате хранмтутниците да работят и да внасят поари в бюджета, вие ще вземате още от тези които се трудят най-много! Браво! Но явно сега е моментът да се мобилизира електоратът!

28

някой

преди 11 години

Орешарски, я ме подсети кой въведе плоския данък?