47

BULGAIA

преди 11 години

PEDARES GERB,MAXAI MAXAI SE BOIKO BORISOV I XR.STOIZKOV.100% GLASUVAITE BSP BSP

46

Анонимен

преди 11 години

Тоя народ толкова изпростя , че вече почнаха съвсем да се гъбаркат с него.Филмови герои стават министри , плувци , които 30 години са се готвили само за маротони стават министри .

45

Анонимен

преди 11 години

Тия от Герб нямат срам, хората ги изритаха ,палиха се от ужас заради водената от тях политика а сега си създават и платена опозиция!

44

bulgaria

преди 11 години

boiko borisov priqtel xr.stoizkov,bokuli GERB,GLASUVAITE GLASUVAITE BSP BSP

43

Мммм

преди 11 години

Мамата................мамата откъдето и да го погледнеш си остава мамата. Не лъжи младите че не си на ББ приятел, а се покажи такъв какъвто си. На ГЕРБ лъжите и манипулациите не минават и децата ги усещат.

42

Анонимен

преди 11 години

Ха хааТези УЖ протестиращите толкова са гладни за власт , че само се моля някой от тях да не се дореди до софрата.Ще видите за какво крадене , ще става на въпрос , като гледам с какъв хъс се плюеят един друг и си правят мръсно . Вече си повярваха , че говорят от името на 7 мнл българи.

41

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен И що мислиш че БКП ще ти намали цигарките и бензина? Явно си поредния ревльо. Между другото си спомням дизел на 2.70 през 2008. Цигарки не пуша и не мога да ти дам пример.

40

възмутена

преди 11 години

Може ли една необразована , арогантна , невъзпитана особа като Стоичков , да бъде лице на младите хора ? Това ,че е бил добър спортист , не оправдава поведението му . Има много по- успели и стойностни българи , които могат да бъдат за пример на студентите . Всъщност , какво общо има Стоичков със студенството - той дори не е завършил ВИФ ( говори се ,че няма и средно образование ) . Чудесен пример !

39

Анонимен

преди 11 години

ДО 45МНОГО

38

Много са жалки !

преди 11 години

ГЕРБ не спират с глупавите си манипулации, не усещат ли, че само губят от тях. Доведоха УЖ протестиращата на пресконференция на ГЕРБ, а се оказа, че женицата е силно обвързана с ГЕРБ. Доведоха 2000 платени "поддръжници" на Боко и 2 камиона със *** - скъсаха ги от подигравки, а по телевизиите дадоха как возят *** от ТИТАН, които не знаят какво правят там. Сега и тази жалка постановка със Стоичков.... Колко ли още ще паднат в усилието си да докопат пак властта???

37

Анонимен

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА ТИЯ ДЕТО ИМАТ ОЩЕ СИЛИ.НО ИМА ЕДНО МЪЛЧАЛИВО МНОЗИНСТВО, КОЕТО НЯМА СИЛИ ЗА ПРОТЕСТ.НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ТЕЗИ ДЕТО СМЕ НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО.ТЕЗИ ОТ МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ГРАДОВЕ.НЕЗНАМ ПРОСТО КАКВО ЩЕ ПРАВИМ

36

Анонимен

преди 11 години

това, което нарекоха комунизъм всъщност беше геноцид. Идеята за комунизма е велика, само че я оляха с кръв за да може никога повече хората да не смеят да си мислят за подобен строй.

35

Анонимен

преди 11 години

Те протестиращите се разцепиха много отдавна-когато някои "представители на народа" подмениха исканията.Радвам се,че герб подаде оставка-това беше най-добрия ход.Сега им гледаме сеира (на протестиращите),а и, им лъснаха задните части.Показаха се,като *** жадни за власт.

34

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Другари,колелото на историята ще се върти до победата на Комунизма!Може да ускорите въртенето като натиснете с пълна сила ***-далите!За тези със слаби крака от седене пред компютъра,сме осигурили манивела със червен цвят!Нашата манивела се върти само наляво,защото сме Социалисти! Рапорт даден-рапорт приет!!

33

дедо пич

преди 11 години

Студентите,бъдещия елит на нацията си избират *** футболист за водач!Не е нужно да се коментира повече!

32

рапанчо

преди 11 години

в момента гледам по канал3 жалките напъни на тези смешковци наживо от зала армеец.пълен провал.два рейса народ които незнаят за какво са там и бягат от микрофоня на журналистката

31

Анонимен

преди 11 години

хахха до вчера , викаха че искат Велико народно събрание и намаляване на депутатите на 120 , а вчера ги слушам онова русуфилчето и компания как щели да вкарат 160 депутати и скромни даже.Смях ...Това момичето което работило като приемчик в автосервиз е заявлението им за човек който ще управлява страната.Това ли са ви експертите бе , това ли ви е промяната . СмяхВсе едно аз да отида да протестирам пред Пирогов , и да кажа че ще оправя здравеопазването , като сменя хирурзите с ватмани.

30

Иван

преди 11 години

И какво му е лошото на Стоичков - с какво е повече Станишев ?Един дол дренки.Ицо поне се пребори с десетки за призовете си а Станишев винаги е единствен кандидат.Нека се пробва момчето - нали сега ще влизат в политиката хора от народа - Ачо,Янко,Йоанка че и Ицо.

29

Анонимен

преди 11 години

А БСП ще си създава изкуствена опозиция с идейния си съмишленик Азис!

28

Анонимен

преди 11 години

опитват да разцепят протестиращите ахаххаххаххахаххахха