23

Анонимен

преди 11 години

Работата силно ми мирише на избори 2в1 - за президент и правителство...

22

Mango

преди 11 години

Вий цапате, ний не чисти, за тез пари толкоз, ако щеш.

21

до глупака 8

преди 11 години

Пич, кой очакваш да ти "даде" и най-вече -защо?! Ти какви умения имаш? Никой не ти е длъжен, това е пазар. Ти да не си ***, те така, в повечето интервюта за телевизиите, всички искали работа. А да си видял *** с лопата, или да си е направил градинка пред дома (както всяка една бедна баба на село)- за което не се искат средства, а само желание! Аз лично 15 години непрекъснато си повишавам квалификацията, доходите ми са 5-цифрени на месец (не с 1 отпре, хич не ми пука, щото знам какво мога

20

Анонимен

преди 11 години

3 пъти увиличихме мин. заплата.... стига с тая минимална заплата! Защото покрай нейното увеличение се вдигнаха и още куп такси, коио са обвързани с нея. А и изобщо кой получава мин. заплата освен *** от "Чистота"? А мойта заплата не е мръднала! А цените на всичко скочиха и то много, та какво ме грее, че сте увеличили мин. заплата като от ден на ден мога да си позволя все по малко нещо с моята?

19

ДАЙТЕ ИМ РАБОТА....

преди 11 години

....НА ТИЯ ВЪШКАРИ , КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОДПИСВАТ, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОФЕСИИ....АМА НА СЕЛО!ТАМ--ИМА ЗЕМЯ В ИЗОБИЛИЕ!!!КОЙТО НЯМА ЗЕМЯ---ДА МУ СЕ ДАДЕ ОТ ДЪРЖАВАТА!КОЙТО ИМА ЗЕМЯ---НЕ Е БЕЗРАБОТЕН/ да си я работи/!НАЛИ ЗА ТОВА БЕШЕ ЗОРА , СЛЕД 10.11.89г......да се ВЪРНЕ ЗЕМЯТА !!!??ВЪРНАТА Е ---ПОЧВАЙТЕ РАБОТА!!ФАБРИКИ И ЗАВОДИ --НЕМА .....***"АХТЕ ГИ , ОКРАДОХТЕ ГИ .....СЪСИПАХТЕ ГИ!ОСТАНА ЗЕМЯТА ......ВЗИМАЙТЕ Я, И ПОЧВАЙТЕ РАБОТА!!!

18

Анонимен

преди 11 години

НАПРАВИХ СМЕТКА, ЧЕ С МИНМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 2012Г. СПРЯМО МИНМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ КРАЯ НА 80-ТЕ ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ НА ХОРАТА Е 2,9 ПЪТИ ПО МАЛКО ТОЕСТ ПОЧТИ 3 ПЪТИ МАКАР И С ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА НИ Е ПО МАЛКА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ. НАМИРАМЕ СЕ ПО СТНАДАРТ НЯКЪДЕ ОКОЛО 50-ТЕ 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, МАЛКО СЛЕД ВОЙНАТА, А СЕГА ВОЙНА ЛИПСВА .

17

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че скоро ще кажат репликата на Мария Антоанета - КАТО НЯМА ХЛЯБ, ЯЖТЕ ПАСТИ :)))) То е ни я казват, но други думи използват :)

16

Анонимен

преди 11 години

Ръст на доходи, ще си остане миpaж....

15

До 7

преди 11 години

Коя е фирмата драги?!?И какви точно хора ВИ трябват?То е лесно просто да подхвърляш в пространството фишеци !И за какво ни е държава тогава,когато не трябва да се грижи за нищо а само да "***" ?!?

14

Анонимен

преди 11 години

Стига сме избирали по малкото зло, време е да изберем по доброто за България ! Голямата партия на БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС ни тласка бавно към фалит. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

13

Анонимен

преди 11 години

Българите намаляват *** се увеличават!Демокрация,рай за ***! Но и те са хора .

12

Анонимен

преди 11 години

до1 и до5Изберете Сидеров за премиер,Розозвите очила и солджера за министри и ще цъфнем и вържем.Тогава няма да има *** а само даже не и гейове а само обикновенни *** и дано да сте доволни и щастливи .Сидеров обеща заплати от 1000лв минимална и пенсия от500лв.Дерзайте ***

11

златка

преди 11 години

май ще си остане статуквото.

10

Анонимен

преди 11 години

Стимулирайте малкия и среден бизнес за да тръгне таз икономика малко на горе .За къв икономически ръст ми говориш като нищо не се произвежда бе ***? И храната която ядем е повече от 80% внос

9

На първо място!

преди 11 години

Отговорност от виновниците за Национална катастрофа -2013!Чак след това трябва да има Избори-2013!

8

Анонимен

преди 11 години

Дайте работа и нормални доходи на нрода и всичко ще се оправи !

7

до 2

преди 11 години

Айде стига с това хленчене, че държавата трябвало да се грижи за доходите. Вие да не сте бавноразвиващи се, всеки сам е отговорен за своите действия и развитие, соца отдавна свърши. Само за пример: във фирмата, в която работя, ни трябват спешно доста хора, заплатите са между 2 хил и 10 хил.лв. Е,няма и няма подходящи, принудихме се с триста зора да отворим офис в Сърбия, Ниш и да наемем сърби. Ти знаеш ли какво значи НЯМА ПОДХОДЯЩИ ХОРА! После седнали да мрънкат, ами повишете си уменията първо!

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

Пари...има,но винаги се дават,на...наши хора.(мотото и на...това правителство)

5

банкеръ

преди 11 години

Тези няма да изкарат до края на март.

4

Овчар

преди 11 години

И най-простият овчар знае,че за да дават овцете вълна и мляко трябва да бъдат нахранени а не само доени и стригани!!!!!