76

Анонимен

преди 11 години

Цензурата е майка на мизерията.Айде довиждане и от мен, продажници от днес ли сте от данс ли сте...

75

влади

преди 11 години

до 79И аз пуша и пия, с една заплата гледам дете, жена ми не работи, изплащам къща, имаме две коли, всяка година ходим поне на 2 ваканции, не се лишавам от абсолютно нищо,зъбите са ми бели и подредени, жена ми ходи на фризиор и козметик всеки месец...АМА ЖИВЕЯ В АМЕРИКА...

74

Анонимен

преди 11 години

До Хампарцумян-БулБ" И последно: в нас са парите, уважението на ЕС, че пазим добре и техните пари. НИЕ МОЖЕМ ДА ИЗДЪРЖИМ С ГОДИНИ НА ТАКИВА ПРОТЕСТИ!"Колко точно казвате, че можете да издържите без глава или на бесилото? Аз смятам, че за 1-2 минути и гърчовете ще престанат.Но щом сте на друго мнение лесно може да се провери.

73

Анонимен

преди 11 години

некой здрво го е бил.аз съм зъболекар и предни зъбби не се развалят така лесно.

72

Анонимен

преди 11 години

Тези протести нещо започнаха да "изветряват"

71

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 63 Тези 240 дето правят законите не се раждат в НС. Там се влиза с гласовете на 6,5 млн. граждани! Това че на последните парламентарни избори половината от тях си драпаха кайсиите и не гласуваха - е техен проблем, а не на онези в НС. За да купят партиите гласове - някои ги продава. Не се оправдавай с *** и турците - при 70% гласували гласовете от *** и турците стигат за 25 депутата. От 240! Крайно време е Бай *** да си понесе отговорността за бездействието си!

70

ДОЛУ ББ-САМО БСП

преди 11 години

Ако не гласувате за БСП вие ще бъдете най-големите нещастници и няма да използвате шанса си за да бъдете МНОГО ДОБРЕ И С ПАРИ. Само след 2 месеца нашият Алексей Петров ще бъде пуснат от затвор, заедно с уж наречените НАГЛИ и КИЛЪРИ, а верните Братя Галеви ще се върнат победоносно на бял кон и тогава на всички вас, дето не сте гласували за БСП, а сте поддържали ГЕРБ ще ви се види тясна майка България.Искам ви всички строени на предстоящите избори с бюлетина за БСП ...

69

Хаха яне- 2

преди 11 години

Бареков се изцепи: ТВ7 свали властта

68

Анонимен

преди 11 години

Спирам да посещавам този сайт, има по-неутрални... то не спряхте тенденциозните статии и платени драскачи защитаващи политиците дето ни тъпчат 20 години.Живо, здраво и давайте все така надолу до дъното.

67

Анонимен

преди 11 години

Понеже се коментира човекът от снимката, нека се има предвид, че снимките и кадрите по медиите се подбират и правят от специалисти по манипулациите.

66

До платените

преди 11 години

Бойко няма да дойде пак на власт и няма да може да ви плати, съжалявам :(

65

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг... Утре.

64

стола

преди 11 години

8) надали 10% се досещат че тези хора от инициативните комитети реално желаят властта, искат само да влезнат в парламента - проверете им имената в нета - те са пробвали да влезнат в политиката. 9) надали 10% дори знаят че организаторите са хора които до този момент са защитавали правителството 10) надали дори 10% се досещат че ги използват - затова си стоя на ДИВАНА !

63

Анонимен

преди 11 години

Ето стафа до какво докарва хората - пример снимката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Внимавайте млади хора и се пазете от стафа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

до 51

преди 11 години

Точно такива са болшинството от протестиращите... Щофьорчета...

61

Анонимен

преди 11 години

До 65 ами как да им останат пари на това семейство като и двамата пушат и пияти едната заплата си я дават за порочни навици?

60

Анонимен

преди 11 години

" Медиите отново побеждават, обаче другари, българина е особено същество, живейте и харчете парите си сега, защото следващият път ще вземе вашите медийни глави.И може да е буквално. "Не бъди толкова уверен че побеждавали... те от 20 години замазват очите а хората ама вече и децата не им вярват.

59

Анонимен

преди 11 години

Новият Вестник на Борисов

58

какво толкова

преди 11 години

Какво се хванахте за снимката , той и симеон прилича на Пришелеца, ама ви краде 8 години от сутрин до вечер и сега сте в акита или в най скоро време ще цопнете в тях заради неговите дела !!!

57

Анонимен

преди 11 години

VSICHKI KUPENI OT MAFIQTA GERB TRQBVA DA BADAT IZRITANI!!!!!!!BRAVO VARNA!!!!!!!BRAVO PLOVDIV!!!!!!!!!!KADE STE SOFIQ I OSTANALITE GRADOVE S KUPENITE GERBERSKI KMETOVE?????