37

Анонимен

преди 11 години

Аз само един въпрос имам тоя Станишеф като не става за нищо, защо се сравняват непрекъснато с него не е ли добре да се сравнявате с г-жа Меркел да речем.

36

Анонимен

преди 11 години

Ахахахахаха! Бойко Тъпака поканил Зелените и шеф на фотоволтаичната асоциация, дето ви дере кожите, да говорят против Белене :)))) Като чуеш "зелен", първо го питай кой му плаща, преди да му слушаш бръщолевенията. А шефа на ВЕИ - тата да благослови АЕЦ е все едно фен на ЦСКА да вика за Левски :)))) То бива, бива тъпотия Борисова, *** неговата вече прелива и през ушите. И по - важната новина е, че се е съгласил на втори лифт в полза на Цецо и Кумецо ;) Белене ще го има, но гора няма да остане ;)

35

Анонимен

преди 11 години

Боци е номер 1.....!само той РАБОТИ в Бе-геТОТО!

34

555

преди 11 години

Какви закупувани права,какво законодателство-ТУКА Е ДЪРЖАВАТА НИ СИК С МИНИСЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ-МАФИОТА БОРИСОВ(диктатор)И ЩЕ СТАВА КАКВОТО МАФИЯТА СИК КАЖЕ!!!Срам и ужас за нас,че го избрахме и най-вече ГО ТЪРПИМ ОЩЕ...

33

Евала

преди 11 години

Веднъж Борисов да вземе правилното решение. В Банско не трябва само един, а поне 2 лифта, за да поемат всички туристи, които идват. Градът се развива и за тези, които не знаят това значи нови работни места, приходи в икономиката и дори пари за зелените. Ето защо спрете да плюете, а помислете разумно.

32

Анонимен

преди 11 години

Единствен Бойко ,...РАЗДВИЖИ НЕЩАТА в Бг!

31

Анонимен

преди 11 години

А бе, тука само утайката на обществото ли сте се събрали да мрънкате? При Станишев добре ли живеехте? Съмнявам се, напротив той ви постла за сегашното ви мизерно съществуване. А пък вие като сте ***, гласувайте си пак за него.

30

Анонимен

преди 11 години

АЗ СЪЩО ,.....БРАВО НА ---17!Много е точен ,такива *** сме си в Бг,нямаме акъл за 5 пари!

29

Анонимен

преди 11 години

Зелените се продадоха на мафията в България.Хем ще плащаме висока цена за ел.енергията от алтернативните източники и ще трупаме печалба на Борисов и любовница, хем ще застроят Банско за да печелят пак последните двама.Зелените и те са печалбари!Просто не им вярвайте!!

28

Анонимен

преди 11 години

От Станишев ...да ,А ОТ ----А.ДОГАН .....?

27

Анонимен

преди 11 години

Учете се от номер 17. На-точното изказване до момента.

26

БОЙКО ЛЪЖЕ В МС!

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ОТКРОВЕН ЛЪЖЕЦ И ЛОБИРА ЗА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА И МОЖЕ БИ НЕГОВИТЕ,КАТО РАЗВИВА ЛЪЖОВНА ТЕЗА ЧЕ ТЕ СА ПО-ЕФТИНИ ОТ 1 МЕГАВАТ НА АЕЦ! ЛЪЖЕ ЗАЩО? ТОКА ОТ ВЕИ Е МНОГО ПО-СКЪП В ПЪТИ, ЖИВОТА НА ВЕИ Е 30 ГОД. НА АЕЦ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ 80 ГОД. СТРОЯТ ВЕИ НА ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ В ДОБРУДЖА?К.П.Д. НА ВЕИ Е МНОГО НИСЪК. ЛЪЖЕЦА ДА ОБЯСНИ КАК ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЕЧЕР И КОГАТО НЯМА СЛЪНЦЕ???? ЗАЩО ТУРЦИЯ ЩЕ СТРОИ АЕЦ А НЕ ВЕИ ЩОМ СА ТОЛКОВА РЕНТАБИЛНИ? ЛЪЖИ В МС ПО НОВИНИТЕ НА НОВА ТВ. ЛЪЖИ ВСИЧК

25

много безработни

преди 11 години

Губиш иборите 100% защото гладните са много ... много много ... много... много безработни и нерегистрирани такива още по МНОГО МНОГО МНОГО !!!

24

Анонимен

преди 11 години

До 28Оглеждам се и виждам задръствания и скъпи лъскави коли, пълни заведения и хотели, хора облечени в маркови дрехи. Ти ако живееш във Факултета или Филиповци и се оглеждаш там, проблема си е твой и който и да дойде на власт, няма да ти го реши.

23

Анонимен

преди 11 години

Бойко , същите сте като станишевците , абсолютно същите само целуфана ви е друг , техния е на червени рози а вашия на гербери, под него мирише на едно и също , направо вони.

22

SeoKungFu

преди 11 години

МУТРИЯ КЕ ПАДНЕ 2013 ! ! !

21

ВНИМАНИЕ!!!

преди 11 години

Гласуването за БСП е престъпление спрямо българския народ. Гласувайки за БСП ще получите и ДПС. Това ще спре отново европарите към България, както това се случи през предишния им мандат.

20

Анонимен

преди 11 години

ТОВА, ЧЕ СТЕ ПО-ДОБРИ ОТ СТАНИШЕВ НЕ ВИ ПРАВИ ДОБРИ ЗА НАРОДА.ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ВИЖТЕ МИЗЕРИЯТА, БЕЗРАБОТИЦАТА И ОТЧАЯНИЕТО НА ХОРАТА, И ТОГАВА СИ НАПРАВЕТЕ РАВНОСМЕТКА КОЛКО СТЕ ДОБРИ.

19

Анонимен

преди 11 години

"Искам да завещая на децата си чисто бъдеще, а не ядрени ***, каза от своя страна Никола Газдов . И стотина откраднати милиона Газдов и стотина откраднати милиона !

18

незнаен

преди 11 години

браво 17, българина няма памет и бързо забравя Жан, Костов, Царчето, Станишката и Доган те ни докараха на това дередже, Бойко може да е пожарникар ама поне се опитва да изчисти лайвата *** на купчини от преждевастимащите, политиката на ГЕРБ и на мен се отрази в личен план зле ама поне ще се оттласнем от дъното