82

Гено

преди 11 години

г-н Борисов, моля в ролята си на премиер на Република България да си подбирате думите и да не правите изказвания в каруцарски стил. Разбирам, че работният Ви ден е натоварен и Ви занимават с всякакви глупости, но това не е причина да слушам оплаквания от Ваша страна. Ако Ви занимават с глупости си подбирайте персонала и не занимавайте НАС с глупости. От един премиер Аз очаквам решения на проблеми и визия за бъдещето на нацията, а не мрънкане. Нали Вие водите хорото? Кажете накъде да танцуваме!!

81

Сицили

преди 11 години

Напомня за сцената , в която всички тичаха за помощ при дон Корлеоне :)

80

Циник

преди 11 години

До 92Че аз през 2009-та не гласувах на този принцип. Нито за БСП, нито за ГЕРБ гласувах през 2009. Тогава гласувах за ВМРО, ама вече не съм доволен от тях след обединението им с фашизоидите от Атака. Ама с тоя принцип дето ми обесняваш да се гласува за който и да е, само да не е за еди си кой.... Докога ще я караме така.Продължавам да си питам, за кой да гласуваме догодина. Някакви конструктивни предложения има ли някой?

79

101 чужденец

преди 11 години

Правиш ли като вяртъра?

78

България 2019

преди 11 години

Царю наш Бойко, владетелю благородни! Да ти се почита името и цени десницата! На теб се ний молим да ни помогнеш, че местните боляри ни мъчат, закона не почитат и уж от твойта власт защитени безчинстват из околията.За да ни запомниш с добро, Бойко, и да ни помогнеш, когато можеш, заповядай, господарю, това теле, две овце и четирийсет кила ракия дарени с благодарност и смиреност от нашта къща и фамилия.

77

ВВВ

преди 11 години

НАРЦИС ПОЖАРНИКАР МУТРА БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА ВИСОКИ ЦЕНИ САЩ НАКОЛЕНКИ КУКЛА КОНЦИ

76

Анонимен

преди 11 години

такива *** и толкоз наакани *** не съм виждал - има няма 30 секунди и водещата новина става едно и също лице, което, явно, провокира само псувни и гняв... И ако това се има за медия, здраве да е!

75

Чужденец

преди 11 години

Щом тази *** на снимката ви е премиер, нищо чудно, че сте най- пропадналата държава в света. Само най- долен народ може да си избере такъв премиер.

74

little.max.5

преди 11 години

Когато искаш да си топ новина и от сутрин до вечер да не слизаш от екран е много важно да си облечен в костюм и вратовръзка.Нямате си напредства какво изгуби модния бранш от неглижираното носене на премиера.Защото той опроделя модата в момента.

73

стоденд

преди 11 години

премйера ролира баце номер 1

72

Анонимен

преди 11 години

Дс *** лъже лъже лъже

71

бг

преди 11 години

Ами ще тичат, Бойко и още как! Като ти е калпава и корумпирана червената администрацията в цялата държава, като сме притиснати отвсякъде. Където е текло , пак си тече.И няма да се дразниш, че хората те търсят, защото ще ти се наложи и ти да ни търсиш след няколко месеца, ама...не знам.

70

до93

преди 11 години

За кумунуидните *** говориш 100%

69

Анонимен

преди 11 години

Що не ти таковам физиономията Мутренска, наглецо самовлюбен?!

68

до 88

преди 11 години

Здравей ***,Гласувай на същия принцип, както през 2009-та , но не за същия ***. Тогава повечето гласува за който и да е, като този който и да е не трябваше да е Станишев. Дори за Йоло Денев да гласуваш, нещата няма станат по зле от колкото сега. От това по надолу няма как.

67

Unufri

преди 11 години

90, абсолютни празнословия.... от първата до последната ти дума. Изобщо не знаеш и не си наясно какво говориш и какво искаш да кажеш.Макроикономическа структура? Дай ми определение за това?

66

Анонимен

преди 11 години

Unufri, ***...Естествено, че държавата не трябва да поема пасивите на частния ти бизнес. Но държавата трябва да изгради и наложи макро-икономическа структура, която да подпомага развитието на инициативата и успеха на частния бизнес като цяло. Държавата регулира бизнеса. А каквато е регулацията, такъв е и бизнесът. Да те питам... Какъв ти беше частният бизнес по време на социалистическата държава?... Виждаш ли как държавата влияе върху бизнеса. Сложи ми 78 "-" и си лягай. ГЕРБ са некадърни!

65

Циник

преди 11 години

До Умната !То ние от 1944 избирали ли сме някой който да ни управлява и после да сме доволни. Кажи ни за кой да гласуваме догодина? мене ми е трудно да избера....

64

Секача

преди 11 години

А кой да изберем Станишев Ли муахахааха. Английско говорящи руснаци

63

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ПАК ЛИ ТЕ СНИМАА НА ФОТО БЕ? ЕМ НЕ СИ ФОТОГЕНИЧЕН ЕМ СЕ НАТИСКАШ НА ДЖУРНАЛЯТА ДА ТА СНИМАТ. НЕ ВИИШ ЛИ ЧЕ СИ КАТО РЕПА У ГЛАВАТА БЕ? ЗА 33 ГОДИНИ НЕМАМ ТОЛКО СНИМКИ КОЛКО НА ТЕБЕ ТИ НАПРАВИА БЕ. АБЕ ТИ СИ БИЛ ГОЛЕМ МАЙТАП БЕ. ТАКАВ ЛИ СИ СЕ РОДИЛ ИЛИ ТИ Е ПО РОЖДЕНИЕ? НЕ ВИДИШЛИ ЧИ ТЕ ЗЕХА ЗА ПОДИГРАВКА ОРАТА БЕ? АМА КВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ НА ПРОС ЧОВЕК НИШТО НЕ МУ ПРЕЧИ НИ АКЪЛ НИ ОБРАЗОВАНИЕ. АЗ ДЕТО БЕХ СЪС ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАХ АКЪЛ ЗА 10 КАТО ТЕБЕ. А ТИ УШ СИ САС СРЕДНО НЕЗАВЪРШЕНО А СИ ПО *** ОТ МЕНЕ БЕ. СЕГА КАТО ИДВАТ ИЗБОРИ КАК СИ МИСЛИШ ШЕ ТЕ ИЗБЕРАТ ЛИ ИЛИ ШЕ ГИ ФАЛЦИРАШ ИЗБОРЕТЕ КАК ГИ ФЛЦИРА НА ПЛЕВНЯТА А? ОТИ КАТО ГЛЕДАМ НАРОДО НАПРАВО МУ ИДЕ ДА ВИ ИЗДАВИ СИТЕ У ПАРЛАМАТА. ВЛАС ВЕЧЕ ДОКАТО СИ ЖИВ НЕМА ДА ВИДИШ ЗАШОТО СИ ПРОС КАТО ТИКВА. НАМЕСТО ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ ЗА НАРОДА ДА БЕШЕ ДИГНАЛ ПЕНСЙИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ДА БЕШЕ УТЕПАЛ МОНОПОЛЕТЕ ТИ НАПРАИ ТОЧНО ОБРАТНОТО. НАЛИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ТОВА ОБЕШТА НА НАРОДО БЕ. ЗАШО ГО ИЗЛЪГА КАТО ДЕТЕ У ДЕЦКАТА ГРАДИНА БЕ. АМА И НАРОДО Е ЕДИН ДА СИ ГО КАЧИШ НА Х.Я ДА НЕ ОДИ ПЕША. НА ТАКЪВ НАРОД ОРАТА МУ ВИКАТ ОВЦЕ. НАЛИ СИ ВИЖДАЛ ОВЦЕ КАК ОДАТ ПО ОВЧАРО И САМО БЛЕАТ? ТЕ ТОВА Е НАРОДО НА МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ. ПРОСТИ ПРОСТИ ТА ПРОСТИ. АМИ ТО САМО ТАКИВА ОСТАНАА ОТИ УМНИТЕ И УЧЕНИТЕ ОТДАВНА СИ УРЕДИА ЖИВОТО У БЕЛИТЕ ДРЪЖАВИ. ТУКА ОСТАНАА НАРОКОМАНЕТЕ ПРОСТИТУТКИТЕ СТАРЦИТЕ БАБИЧКИТЕ И ТЕА ДЕТ ОТ НИХ И *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА. ЗАТОВА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЗЕА ВЛАСТА ОТИ СА ПРОСТИ КАТО ТЕБЕ. ХА ХА ХА ХА. АРЕ ЧАО ЧЕ ТРЕБЕ ДА ОДИМ ДА СИ ЛЕГАМ ЧЕ СЕ УМОРИХ ОТ ТВОЙТЕ ПРОСТОТИИ. С ПОЗДРАВ.. БАЙ ВИ ТОШО.