31

qwerty

преди 11 години

Сигурно 80% от приятелите ми са пушачи и никой не увеличил или намалил посещенията си по кръчмите. Всеки си ходи според джоба и Бойко, ако е мъж нека поне веднъж да си държи на думата.

30

Манчестър Юнайтед

преди 11 години

Във форума пак започна тъпия спор между привържениците на Чърчил /пушачи/ и привържениците на Хитлер /непушачи/...

29

о

преди 11 години

Много агресия в тия пушачи, да ходели непушачите в Бутан, вземете се спрете - ония в Парламента вместо да мислят как да оправят здравеопазването, че един свестен закон не измислиха, тръгнали пак пушенето да връщат-само на най- заклетите пушачи, кафеджий и купонджий им пречи закона-ама и те най- много крещят и шумат, абе обезумяла държава, с объркани приоритети

28

no name

преди 11 години

Пуша от 15 години. Стигала съм до 1 кутия дневно. Когато съм в заведение преди пушех страшно много. Сега с тази забрана в началото ми беше малко трудно, но постепенно свикнах. Като много ми се допуши излизам навън. Сега при едно излизане на заведение пуша по 3-4 цигари на вечер,а не както преди по 10. имам и ел.цигара за всеки случай. не съм спряла да ходя по заведения и ми е готино, че не мириша после на цигари. С всичко се свиква. Излезте в събота вечер да видите колко са "празни" заведенията.

27

Анонимен

преди 11 години

В тези 16%, които вече не стъпват в заведение заради забраната за тютюнопушене, съм и аз. Преди от 1 до 2 пъти седмично правихме сметка в заведение- дали на вечеря или в нощно заведение - от по 200-250 лв., защото плащахме сметките и на вечно безпаричните ни приятели - непушачи. Сега с тези благотворителности се приключи. Каня гости в дома си и си поръчваме храна по нета.НЯМА ДА ПЛАЩАМ СМЕТКИ ОТ 200 ЛВ.+ СЕРВИЗ, А В ЗАМЯНА ДА НЕ ПОЛУЧА УСЛУГА "ТЮТЮНОПУШЕНЕ НА ТОПЛО И ЗАКРИТО" ПРЕЗ ЗИМАТА!

26

26

преди 11 години

Пуши се в кенефите и селските кръчми, в добрите ресторанти НЕ се пуши и не им пречи да правят все по-добри обороти.

25

Анонимен

преди 11 години

Е защо след 22 да го разрешават. То не че сега не се пуши и там де ама по тая логика не пушачите не могат да отидат на дискотека?

24

boqn4o

преди 11 години

Тия данни са манипулирани, със сигурност нямат нищо общо с истината. Стига глупости, може да лъжете повече българи, но някои от нас са преминавали западната ни граница и знаят как е в цивилизацията, знаят какво влияния имат цигарите. Никой няма право да ми нарушава личното пространство, като бълва отровен дим в него! Това е основното нещо, което трябва да се разбере. В Япония забраняват затлъстяването със закон, защото е вредно, ние тук се чудим как да пробутаме тютюнопушенето! Срамота!

23

www

преди 11 години

СМРАДЛИВИ ОТВРАТИТЕЛНИ СЪЩЕСТВА..

22

Аре стига рев !

преди 11 години

Добрите заведения са пълни. Фалират чалга кенефите, в които "клиентите" муат ментета + храна с изтекъл срок и пафкат долнопробни фасове. Ресторант не е място за изпушване на 20 цигари за 5 часа. Това кога ще го разберат нашите кухи *** "ресторантьори" ???????Сигурен съм, че много непушачи и хора с деца са почнали да ходят на по-често по заведения. За нощните барове съм съгласен. След 22.00 да разрешат пушенето.

21

boqn4o

преди 11 години

Стига с тоя натиск, стига с тая пропаганда и стига с тия фалшиви данни. Тютюнопушенето е вредно. Умират хора от него. Това е болест, наркомания. Защо изобщо се толерира такова нещо? Ами аз ако се боцкам, да поискам ли заведенията да са разделени на такива за боцкащи се и такива за небоцкащи се?

20

Анонимен

преди 11 години

Който иска да смърди на ла**а да ходи да бърка у WC то. Аз искам да изляза на заведение без да се налага после да се прибирам л**нян.

19

д

преди 11 години

Хора стига с тия цигари. Това се прави с цел да ни отвлекат вниманието от реалните проблеми в страната.И като гледам успели са.

18

банкеръ

преди 11 години

Изумен съм от наглостта на пушачите.Ако се върне предишния закон ще станем за смях,то не ,че не сме сега де.В целия развит свят не се пуши никъде,изобщо не ми дреме за фалиращите кръчми и кафенета те и без това са много.Чак ме хваща срам да гледам сърцераздирателните дебати по БТВ.За дискотеките,ако се изгонят непълнолетните,както е навсякъде по света и те ще се поизпразнят,но няма да фалират.

17

monah681

преди 11 години

a zashto ne pitat NA KOLKO NEPUSHACHI SA NAVREDILI PUSHACHITE V ZAVEDENIATA?KAKTO E V UK, TAKA TRYABVA DA E I V BG!BRAVO ATANASOVA!

16

Анонимен

преди 11 години

Какви "пълни"заведения очакват собствениците ,....при толкова ВСЕ ПО-ОБЕДНЯЛ НАРОД !И да се върне пушенето ,.....заведенията няма да се НАПЪЛНЯТ!

15

До 14

преди 11 години

и 2 мата знаем че няма да стане. Сега като пушат по дискотеките някой нещо прави ли им ? НЕ!Почти през вечер съм на диско и се пуши якооооо и ги хвърлят на земята като най-долните ***.

14

chicago

преди 11 години

Всички цифри отиват в коша като прочетете думичката"полустандартизираното" в последното изречение.

13

СФ

преди 11 години

"Когато са в заведение на закрито, половината от пушачите излизат навън, за да пушат. Други 15% се въздържат да пушат, докато са в заведението."---А останалите 35% какво правят? И хайде стига с тази тема, сега пушачите си намериха "оправдание" защо не "могат" да ходят по заведения. Българите сме царе да си намираме оправдания и дани е виновен някой друг.

12

Анонимен

преди 11 години

Нека да разрешат пушенето в заведенията !НО, данъчните да проверяват много яко -----ПРЕПЪЛНЕНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ /според собствениците /......!И никакви ---ИЗВИНЕНИЯ ПОВЕЧЕ!