84

ФАШИСТ

преди 11 години

какво е " ФАШИЗЪМ " ? Това означава , НАЦИОНАЛ - СОЦИАЛИЗЪМ ! Тесен социалист е *** КОМУНИСТ !!!

83

Анонимен

преди 11 години

Проверих в сайта на ЦИК на иборите миналата година в четирите населени места печели БСП.Не знам защо са анулирани и се провеждат сега частични избори, но те не показват никаква промяна в резултатите от миналата годиа или нови тенденции.Тия 4 населени места са с общо население 5-6000 жители.Просто от БСП няма друго какво да кажат в момента.Изборите ще се решат от големите градове ,а не от селата.

82

0

преди 11 години

***

81

2224

преди 11 години

Какъвто и часовник да сложите ще отброява оставащото ви време за изборни надежди.Но власт за БСП няма да има .

80

Анонимен

преди 11 години

Бих гласувал за Виденов-само той не забогатя,за разлика от другите еничари!

79

Анонимен

преди 11 години

Ако алтернативата е БСП, по-добре да емигрирам с жената и детето.

78

Анонимен

преди 11 години

MALOUMNICI GERBERISTI

77

Анонимен

преди 11 години

не знам дали изборната машина на ГЕРБ е засекла - може и така да е - работи без почивка 3 години вече - ще се отремонтира ако е засекла нещо - но съм УБЕДЕН на 100% че изборната машина на БСП и предателите ДСБ отдавна е бракувана - изхвърлена в пункта за вторични суровини - разграбена на части от малки ромчета - и претопена

76

Нафърфорий

преди 11 години

Сбогом на ГЕРБ.Амин!

75

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам Бойко,наистина ! Видяхме,колко тежко прежива избирането на Станишев за Председател,на ПЕС,сега и това чудо му се стовари на главата,горкия ! Нараво коса ще му поникне от нерви !

74

In memoriam

преди 11 години

Не съжалявам пожарникаря и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

73

Анонимен

преди 11 години

След изборите догодина бат Бабуин ще избяга ,но малките герберухи ще останат.Не усещате ли ,че ще отговаряте за всички простотии които направиха вождовете ви през мандата.

72

реалист

преди 11 години

Ало, грамотния, вземи махни тоя капс, и си вземи салфетка да си избършеш устенцата, че пусна лига повече от нормалното. Май липсата на кокал ти се е отразила зле, бъди спокоен, в България все още има граждани, което доказват големите градове, погледни последните избори. Същите идиотии ги говорехте и преди тях. Колкото до това, че били манипулирани, ЩО ЗА НАГЛОСТ, че нали и вие и турците имате хора във всички комисии, които подписват протоколите, престанете да се оправдавате, ЖАЛКИ СТЕ!

71

Лъжливата пропаганда

преди 11 години

Лъжливата пропаганда на т.н. "герб" се базира на пропагандата на Гьобелс. Това е комбинация от злоба (насъскването срещу всички, които не са от т.н. герб) и от насаждане на страх ("ще ви смачкаме, ако не бях аз, България щеше да загине!"). Гарнитурата се състои от тоталното шпиониране на нацията и от показните биячески действия на репресивния полицейски апарат.

70

2

преди 11 години

Изборната машина на ГЕРБ засече, радват се от БСПЗначи признавата че те са машина за избори.........И се бият в гърдите ,че са спечелили в Хърлец и Доброплодно..........баси смешниците бате

69

перко

преди 11 години

Пожарникарят е луд! Изперкал е. Откачил е. Загубил е разсъдъкът си. Побъркал се е. Хлопат му дъските! Изкрейзил е. Умоповреден е. Мръднала му е чивията. Смахнат е. Не е с всичкия си. Обезумял е.

68

ФАШИСТ

преди 11 години

до 108 комунист -на пълно си прав по отношение на ОМЛ. (Основи на МАРКС - Ленинското учение ) беше ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ :), моята логика се гради , не , на азиатско африканската библия наречена " ЧИФУТСКА ИСТОРИЯ " а на база , съвременната реалност в която е явна намесата на банкерите ЧАФУТИ !ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ПРАВОТО НА НАЦИИТЕ САМИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВОТО СИ - НЕ НА СВЕТОВНИТЕ ПОЛИТИКИ !!!

67

реалист

преди 11 години

Цъкайте минусчета, изобщо не ми пречите. Жалката истина, че червената машина не се е спирала и търси шарани из нета, но не се пробвайте, комуненца, тук шарани малко, пенсионери още по-малко, само си губите времето! Отивайте да събирате още подписи от разни заблудени и индивиди с неосъзната политическа ориентация!

66

Дарт Вейдър

преди 11 години

Загрявката мина отлично ! Да се готвим за бенефиса на ГЕРБ,неговата тъжна лебедова песен,в началото на лято 2013!

65

ЧЕРВЕНИТЕ СВИНИ

преди 11 години

С КУПУВАНЕТО НА ТРИ МИЖАВИ ПАСОЛЯКА СИ ПРАВИТЕ ГЬОБЕЛСОВА АГИТАЦИЯ! МАЛУМНИЦИТЕ, НАРОДЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ***, ВДЯВА ТЪПАТА ВИ МАНИПУЛАЦИЯ! ПРЕДЧУВСТВАМ ПЪЛНОТО ВИ ПОСИРАНЕ ПРЕЗ ЮЛИ 2013, КОГАТО ВИ РАЗЦЪФНАТ "РОЗИТЕ" ГЕЙОВЕ НЕЩАСТНИ!