9

Гошо Тъпото

преди 12 години

Пушенето е вредно за вашето...здраве,особено когато се...храните по...ресторантите.Едно че че се...тровите сами,второ че ви тровят с...менте храни и напитки.Бийте шута на всички заведения,да ви е...мирна главата.

8

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата глупост е това ,че забраната щяла да срине оборотите трябва да си пълен ама пълен *** за да го вярваш това.Земете малко се спрете да пишете глупости ,закона си е в реда на нещата жалко ,че примитивните индивиди в тази държава не могат да го разберат.

7

Анонимен

преди 12 години

Това са европейски закони наложени от ЕС и спазвани навсякъде в страните от тази общност!Защо се натискаме в ЕС след като не сме готови да приемене техните закони?А това е само началото!

6

анонимен

преди 12 години

а така, отказвайте пиенето.излизаш навън за една цигарка и забравяш да се върнеш за сметката. супер пуснете един благодарствен имеил до вносителите на закона, нека сега те да ви платят наема и данъците. като си мълчите - така е.

5

Анонимен

преди 12 години

Пожарникарите не се ли ориентират в дима?

4

Анонимен

преди 12 години

Сега ще изкласим, но есента и зимата какво правим... Кофти за ресторантьорите, кофти ми е и за мен, че от есента няма да стъпя в заведение, а много обичам. :(

3

голем праз

преди 12 години

ще се пуши пред кафето.

2

11111111111

преди 12 години

Ами логично е заведенията, които имат градини и маси на открито да не търпят загуби.То от самото начало си се знаеше, че през летния сезон ще оцелеят само заведенията с градини, а през зимния ще става каквото ще става.Тогава ще гледаме.

1

Анонимен

преди 12 години

Това беше най-тъпия закон който можеше да се приеме. И то по време на криза! Добре , че туристите още не знаят. Иначе отдавна да си бяха отменили резервациите. Аз на заведение повече няма да отида. Съжалявам за ресторантьорите..