35

Даси

преди 12 години

Няма нищо по-ценно от здравето. Грижете се за него и пазете.

34

прасчо

преди 12 години

Направих си труда да прочета всички коментари и установих,че коментарите на непушачите се отличават с груб език,откровено агресивни,злоради и нетолерантни.Мисля,че това е достатъчен аргумент /поне за мен/ да продължа да пуша....на открито или в моят закрит дом,както и домовете на Другари пушачи...Да ви е честит празника дами и господа НЕПУШАЧИ !!!

33

Атака

преди 12 години

до Varnenec: Абе батка като са толкова отворени с тез забрани - защо тогава ги произвеждат? Да забранат производството и точка!Ама щяло да се появят нелегални - еми ще се появят защото ще има продажни ченгета и митничари. Ама оправете се с тях, не стига че няма 1 случаен в Симеоново приет...

32

Анонимен

преди 12 години

кефи ме непушачите кви злобни хейтърчета са и винаги мрънкат колко са неоправдани. колко много те страдат от димът на цигарите, колко много миришели на пепелници, колко много ги тровели, колко много не знам си кво.

31

catenaccio - пушач

преди 12 години

чалгата е вредна - искам забрана... който иска чалга - у дома и само на слушалки

30

Varnenec

преди 12 години

Kato cheta povecheto komentari napravo se hvashtam za glavata kolko zadrasten i mizeren narod sme ! hora otvorete si ochite i umovete! cql svqt zabranqva pusheneto na cigari... strani kato turciq dori go zabraniha veche. Samo nie se motkame zaradi korporatini interesi , a faktite sa slednite: Balgariq e na parvo mqsto po rakovi zabolqvaniq na parvo po inulti infarkti i na vsichkoto otgore sme nai barzo tomqshtata se naciq v Evropa. a vie tuka sporite maleeeee !civilililililizaciq

29

Реплика

преди 12 години

До Сидеров: Пушенето е "полов" акт на БЕЗволеви !

28

Атака

преди 12 години

Е сега като има закон да не се пуши на закрито обществено мяство все едно се спазва!В Пловдив елате да видите какво е в маршрутки и рейсове - шофьорите пушат яко, дънат чалга, говорят по джиесемите, състезават се за пътници и возят ученици и възрастни! Ама контрол няма...!

27

пушещ

преди 12 години

е па я че си пушим на село.ако иска и Федоската да дойде ще я черпа пура и кюфтета.

26

Даси

преди 12 години

След втория опит успях да ги откажа и сега се чувствам прекрасно. Колко е хубаво да не смърдиш на пепелник. Който иска нека си дими, но да го прави бец да пречи на тези, които не желаят повече да се тровят.

25

Радо

преди 12 години

Нищо няма да се промени и почти никой няма да фалира ! Това са пълни глупости !!! Най-много някой до тогава "лисичи дупки" да станат по-посещавани !

24

ввввв

преди 12 години

***, нищо не разбирате от бизнес. не само ,че няма да фалира никой, дори в други държави отбелязват до 5% на хората по заведенията. *** пасмина сте пишещите тука ( на 80%)

23

непушач

преди 12 години

Аз мога да изтърпя гадния дим, но персоналът на заведенията, в които се пуши не е длъжен да диша непрекъснато вредния пушек!!!

22

Анонимен

преди 12 години

Можеше да си останат там където има салони за пушачи и обособени места.Защо се забранява?Разбира се непушачите не трябва да усещат дима.Защо изобщо преди няколко години накараха заведенията да правят прегради и да инвестират,като сега забраняват и там?Не е редно да има дискриминация.И нека спрат да ги продават цигарите,а не закон за глоби да правят.Защо не забранят тютюна тотално като наркотиците?Всичко е за пари!

21

прасчо

преди 12 години

Анонименпреди 1 минутаВъпроса е не дали имаш право да се пуши или не. А в това, да не правиш другите хора пасивни пушачи. А кой те е канил там ? Насила ли те вкараха,насила ли ти наляха питието ? Избора да отидеш там е бил твой пасивен пушачо !!! И по добре активен пушач,отколкото пасивен мърморан и хронично незадоволен член....................на обществото

20

музикант

преди 12 години

На който му се пуши - да пушиНа който му се пиее - да пие И хомосексуалиста Дянков да занижи изкуствените акцизи на цигари и алкохол,да не тормози поне психически и без това изтормозения народ

19

непушач

преди 12 години

много ми е кеф за пушачите, да се пръснат от мъка :)

18

до патладжаните

преди 12 години

Вижте, не знам колко никотин има в *** и марулите, но колкото и марули и *** да изядете НЯМА КАК ДА НАВРЕДИТЕ НА ДРУГИТЕ, освен на себе си. Докато като пушите, заради дима, вредите и на околните. Елементарно нали ?

17

Blake

преди 12 години

Пушачи, искате да кажете,че ще спрете да ходите по заведения, когато забранят пушенето???Bitch, please! :)

16

алоооУ,..

преди 12 години

....това ли е най-големият ПРОБЛЕМ в Бг .....пушенето?