155

Анонимен

преди 13 години

Как така България не е била управлявана от *** човек , ето поредната лъжа на комунистите ами 45 години не бяхме ли управлявани от супер нагъл селски тарикат и пост ама *** Т.Живков и вие го гледахте в захлас.. вие дето се мислите за умни ли за що ли ?

154

АЙМАН ОТ СВИРКАДЖИИ.

преди 13 години

Господа герберчета - стига със свирките на дебелото вратле - опомнете се ------

153

Деянов

преди 13 години

Чуди си се. Аз не се чудя!

152

146

преди 13 години

Ами не знам срещу кой е и за кой е :) Аз съм против шистовия газ, а ти?

151

Българе

преди 13 години

Тъжен е деня в който България ще открие че и липсва ... Тройната коалиция!След ГЕРБ, не Станишев, а Доган ще е по-добър премиер!

150

Анонимен

преди 13 години

140Бастун,ТАКА СТРОИ ГРОБ"Над двадесет чужди и със смесени капитали инвеститори в производство на ток от възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) са спрели проектите си в България след приетия преди лятото изцяло нов закон за ВЕИ."

149

Анонимен

преди 13 години

Хихихихихи! Браво Станишка! Точно в десятката е това определение! И вчера си пролича! Мутрата иска на инат да изтрови хора и природа!

148

към Българе

преди 13 години

Някой се е избъзикал с тебе и ти разказал виц наистина и ти като *** вярваш....

147

kkk

преди 13 години

mnogo komunist mnogo izmed kakvoto i da prvete jalki ste za nihto ve4e ne stavate sled 4 godini kato i babi4kite izmrut ima muzei na kumunizma ot tam hte se sehtame za vas

146

Анонимен

преди 13 години

Патрулки развеждали едни от най-страховитите наркобосове у нас по барове и дискотеки. Служителите на МВР покровителствали Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, като ги превозвали до нощните барове в столицата, където двамата висаджии купонясвали. Таки и Исуса използвали подкупните ченгета като таксита.Корумпираните полицаи ги откарвали до желаното място и след това ги връщали обратно. В същото време двамата наркобосове са обявени за общодържавно издирване. Таки и Исуса използвали патрулките за камуфлаж, като по този начин нямало опасност да бъдат заловени.Според запознати обаче причината ченгета да прикриват Таки и Исуса била по нареждане на премиера на България Бойко Борисов. Неотдавна по жълтите медии се заговори за топла връзка между ГЕРБ и наркобоса Христо Вартерян-Исуса. Още по време на изборите за правителство Вартерян, познат още и като Ицо Стружката, агитирал из София за ГЕРБ и дори заплашвал със саморазправа, ако някой си позволи да се възпротиви.Из столицата топлата връзка между Борисов и Исуса и Таки е публична тайна. След като ГЕРБ спечелиха изборите, софиянци започнаха все повече да усещат властта на Вартерян, който се изживявал като кмет на столицата в сянка.

145

Анонимен

преди 13 години

Аз съдя по делата на всички и по това кой дойде на власт за да краде. И след направената равносметка ще гласувам за Герб а не за комунистите в БСП както и за внедрените такива в СДС,ДСБ,РЗС.....не случайно всички са против Бойко защото им взе кокъла и вият от ужас! И факта че са всички в комбина против Герб как така Костов ли не е комунист? или Малтинчо, или лудото Яне, или Ал.Петров? Я да чуя че не знам кои не са от крадливите комунисти?

144

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Той Борисов и като кмет все се оправдаваше ....

143

gerb

преди 13 години

lele nablijavat izborite i tuk stana frashkano ot komuniagi...............mnogo pluete be haimani no nali znaete che kato mre konia rita nai silno e doide vasheto vreme da ritate.......povece niama da vlizam tuk che ekrana mi stana cherven

142

гражданин

преди 13 години

Е нали уж го беше казал, щото подозирал, че е платен протест, т.е. той не е против гражданите като мен и вас?

141

Българе

преди 13 години

До къде го докарахме, драги избиратели?!Другаря Станишев е по-умен от новия ни Премиер тиква, и по българин от него!И това не е виц!

140

омерзен

преди 13 години

Бойко Борисов е срам за БЪЛГАРИТЕ!!!! Никога България не е била управлявана от толкова *** човек, НИКОГА!!!! Препоръчвам на опозициата при следващия вот на недоверие, да му кажат само " Вие сте срам за нацията господине!!" И това е достатъчно

139

Сбогом Сергей

преди 13 години

Интересно е, че Интернет групата за подкрепа на БСП се появи на работа след 9 и 30 сутринта. За Тези жалки пари които ви дават струва ли си да помагате на СС да се върне на влас?

138

аз

преди 13 години

За пореден път ще ми се наложи да гласувам за по-малкото зло! За съжаление в момента най-голямото зло е дърт комунист, мутра и живковист!

137

поля

преди 13 години

Всеки ги измъква тия думи от устата на Борисов, който буквално се заяде заради плакатите, които му издигнаха докато си откриваше поредния обект, и си прави на кюфтета. Наистина не беше мястото на тия думи, нито бяха казани от човек, който може да си ги позволи, не може да се говори така. Но изречението беше "Ако продължавате да ме дразните, ще вземем да подпишем на инат"

136

Анонимен

преди 13 години

Тези дето плюят Бойко трябва да знаят че още много дълго ще му гълтат пушека.....защото него България ще го запомни със строежите .Нали знаете всеки високопоставен политик се запомня с нещо.Така напр. Костов ще го запомним с откраднатите пари от приватизациите,Луканов с фалита на банките,Виденов с инфлацията и фалита на държавата,Доган с двата милиона комисиона и това че раздаваше баницата,царя че дойде да разграби българските гори и балкани, Серго с комисионните и обогатяването на другарите му