87

Анонимен

преди 13 години

Азия

86

Анонимен

преди 13 години

Ако някой си мисли, че българският съд е независим от Кремъл, жестоко се лъже.

85

MURDOC

преди 13 години

Танов кво го слушате .На записа като че не помните как пелтечеше и се молеше на Борисов .Този е пионка ,квот му каже Боко и Денков тва говори и прави.

84

до off

преди 13 години

до offточна за такива като теб с такова мислене е целия този цирк

83

Анонимен

преди 13 години

Девизът на ГЕРБ е да не мине ден без простотия и да не отрекат казано предният ден:))

82

До 71

преди 13 години

Точно!

81

Анонимен

преди 13 години

ако някой си мисли,че Бойко и В.Златев не са обсъждали всички варианти по 100 пъти в последните 3-4 месеца жестоко се лъже!

80

Анонимен

преди 13 години

"Лукойл" ще работи все едно че има лиценз, докато съдът се произнесе. Това стана ясно от коментар на шефа на Митниците Ваньо Танов пред bTV. =====================================================И к'во стана сега !?!?!?!

79

Флашки

преди 13 години

- Танов, абе звъни ми оня... Владо Бензина... Нали знаеш, че играем на карти и съм му обещал да направим цирка, да вдигнем цените и да пуснем завода ? Какво си казал вчера, че няма да му пускаш рафинерията. Питай преди да говориш, че шъ съ уволняваме, нали знаеш... Ще ти пусна един номер да му се извиниш... не, не е ЕГН, звъни спокойно !- Слушам шефа ! Пускаме я рафинерията, аз пак нещо не съм доразбрал... шъ мъ извиняваш.. да и шъ съ обадъ на Бензина да му се извиня. И Дянков шъ съ обади...

78

iva

преди 13 години

за да има предварително изпълнение или спациалният закон го предвижда или е включено такова разпореждане в акта от самия административен орган. Има тълкувателно решение на ВАС, че съдът винаги може да спре предварителното изпълнение на един акт, стига специалният закон да не го забранява. Произнасянето на съда по предварителното изпълнение не означава решение по същество на спора за законността на отнемането на лиценза. Определението по спиране подлежи на обжалване те. не е влязло в сила.

77

до 64

преди 13 години

Ами както решиш ти :) Тогава ставаш клиент на румънския Лукойл, а на някой бензиностанции пак на българската рафинерия. Ти решаваш :) Всички бензиностанции в БГ зареждат от бургаската рафинерия, с изключение на бензиностанции ЕКО между София и Кулата. Там си ги зареждат от Гърция. Както и някой друг РОМпетрол около Русе. Но те пък вземат от Лукойл Румъния, така че все едно. :) Изборът е твой :)))

76

Бай Колю

преди 13 години

Много се съмнявам, като чета брътвежите на този човек, че и отнемането на лиценза на Лукойл ще остане в сила! На този *** Ваньо Танов дори не му е ясно, какво е постановил съда! Предполагам, дори не знае и под какво се е подписал! Никой не е връщал лиценза на никого, поне не още! Просто е отменена заповедта му за предварително изпълнение! Като гледам компетентността му обаче, как единственият му аргумент е "така ми каза Боко", започвам да подозирам, че и акта му за отнемане на лиценза ще е толкова изпипан, колкото и заповедта за предварителното изпълнение! Всъщност, типично по гербавски! Една кирлива заповед не могат на напишат така, че да не може да бъде атакувана! Абсолютни правни неграмотници! То не случайно и половината им закони са отменени, пък и от най големите им полицейски акции резултата е нулев! А най жалкото е, че поне в случая с Лукойл са прави, но не могат да защитят позицията си, интересите на държавата, и то от простотия! Ами това е положението, не става само с ПиАр, все пак и малко акъл си трябва!!!

75

Анонимен

преди 13 години

БОЙКОТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ЛУКОЙЛ. НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ТЯХ. ДА ВИДИМ ТОГАВА...

74

666

преди 13 години

СЪДА ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИО,ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ?

73

Анонимен

преди 13 години

Тримата *** - Борисов, Танов и Дянков :)

72

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! Герберите всеки ден ставата за смях и той е все по-звучен:)))

71

topor

преди 13 години

Пак нещо не се вързват нещата.Митниците "отнемат" лиценза на Лукойл Нефтохим - т. производителя.Основните мотиви на "независимият бълг. съд" засягат отношения на трети страни - клиенти с Лукойл България, който е търговец и неговия лиценз не е отнет. Негово задължение е да осигури договорите на клиентите си с гориво, независимо от къде го взема.За мен нещата са яко миризливи.

70

501

преди 13 години

Ако в магазина или в бара не ти дадат касова бележка веднага търговеца хвърчи с минимум хилядарка,ако наистина имаше воля някой да вкара лукоил в час,Дянков щеше да сложи в наредбата ГЛОБИ а не ПРЕГОВОРИ,примерно неподаден дневен отчет от лук-100 000 глоба на ден,па след тва ако искат и въобще да не ги слагат!НО ПРЕДИЗБОРНИТЕ ЦИРКОВЕ НА ГЕРБ КРАЙ НЯМАТ!

69

до 56

преди 13 години

Не си прав. И да има някой друг клакьор, просто рейтинга на ГЕРБ падна драстично. И това е последната им изцепка. Хората не са толкова глупави, за колкото ги вземат. Във всички институции е хаос. Не се прави НИЩО, освен допълнително да се граби от народа. Отмениха закона за забрана на тютюнопушенето, защото има канал за контрабанда, за това и хващат само цигарки, които не са по този канал. С горивата е същото, затвориха ЛУКОЙЛ и за няколко дена се изнизаха цели конвои от тирове с цистерни...

68

Анонимен

преди 13 години

Борисов, Танов и Дянков станаха за смях.