9

Анонимен

преди 13 години

Ако сталин(нарочно с малка буква) беше нападнал първи щеше да изяде дедовия.Свръх милитаризирана Германия нямаше да е заета на война на 2 фронта и щеше да изяде червената ***.Да не говорим,че дори в края на войната ссср разчита твърде много на доставките от САЩ,които в случай на непредизвикана комунистическа агресия нямаше да са факт.Като цяло ВСВ не почва само от Хитлер,както ни лъжат,ами от подялбата на Полша знаем между кой.И нека не забравяме Войната във Финландия.Без комунисти Европа щеш

8

до 1

преди 13 години

Аз не се славя че разбирам темата за Втората световна война, но имам все пак едно мое скромно мнение: Най-голямата грешка на Хитлер бе да нападне СССР. Защо му трябваше???!!!!Пак си имаше контрола над Европа до 41-ва година. Малко му бяха природните ресурси от европейските държави? Ами какво да кажем за болната му амбиция, когато завладее Москва да я потопи във вода и да я направи дъно на езеро от реката минаваща покрай града..като я запуши? Но както се казва "алчно дупе, кръв ***".

7

Анонимен

преди 13 години

Ако баба ми беше мъж, щях да и викам дядо.Историята е това, което се е случило. Всичко друго е словесна еквилибристика.

6

Анонимен

преди 13 години

Аз пък ако бях учил навремето, сега щях да съм богаташ.

5

123

преди 13 години

нека плюенето по комунисти нацисти руснаци американици и германци започне сега. очаквам прилив от безсмислени и далеч от темата коментари. по темата - WW2 е трагедия от световен мащаб, мир на праха на милионите затрити от безумието наречено война

4

Анонимен

преди 13 години

Жалко,че нашите съюзници в две войни не спечелиха войната!! Газта щеше да идва винаги на време и нямаше да има *** опашки пред социалното!

3

Анонимен

преди 13 години

1:Че то какво смислено може да се каже за комунизма?

2

Анонимен

преди 13 години

66 god. samo LAZI i izopa4avane na istinata omrasna mi ot komunisti. kolko o6te ne6ta ne znaeme i niama da uznaeme. lazlivata istoria ne me interesuva.

1

Пич

преди 13 години

Очаквам много смислени коментари под тази статия. Ние българите може да сме последните шушляци на Европа, но разбираме от - футбол, политика, коли и втората световна война!