25

до 26

преди 13 години

Абе ти на *** ли се правиш? Какво неправоспособно лице бе?Боже, колко мъка има....Божееееее!

24

zakon

преди 13 години

Ами то тогава въобще не ТРЯБВА да се преотстъпва кола, защотото:"Наказва се с глоба от 100 до 300 лв. собственик, длъжностно лице или водач, който допуска или предоставя управлението на МПС на лице, което е употребило алкохол. " Ако дам колата си в 16.00 часа ( например), а той пие в 20.00???Пак ще ме глобят!Текстът не е изпипан.ВЪОБЩЕ да не се дава кола, защотот не се знае кой кога ще пие!!

23

кажи речи

преди 13 години

Добре в Закона пише, това онова и прочие. Но, как ще ми обясниш факта да задържиш лице, което е употребило алкохол не много. И да го задържиш и да му вмениш, че едвали не е шофирал пиян и прочие? Това, какво е? И, при изследванията дрегера да покаже едвали не смъртоносна доза алкохола от медицинска гледна точка, ако ,това е вярно човека ще е умрял. Кое, тогава ти е чудно, че задържат собственика на колата?

22

new koz

преди 13 години

още един ъпсурт, каква е логиката този да е виновен не е карал колата? do 1 ти от какво разбираш от право бе ***, от къде може да знае момичето че другото момче е употребил алкохол няма дрегер, сега като влака кардан ще стане вместо управата на бдж да съдът и по точно ники михайлов(наглото джудже) който продаде модерните вагони те си намериха изкупителни жертви.в софия от фирмата на вълка не безопасно почистване цариградско й загинаха хора вълка не беше арестуван а при подобен слуцхеи с малка

21

до 22

преди 13 години

Не ти минават плоските провокативни номера.

20

Анонимен

преди 13 години

вече всички разбирачи са на линия........

19

Анонимен

преди 13 години

Абе, глупци ***, имащи се за правни експерти, да вземат цвъцвъчетата да арестуват и акционерите на "Опел", че и те ми се виждат виновни - ако не бяха направили колата, нищо нямаше да се случи...

18

Анонимен

преди 13 години

Поредната инсценировка с цел да отвлекат вниманието на хората от пагубното управление и некадърност на ГЕРБ!

17

***

преди 13 години

До 13 : Ти не четеш ли или се правиш на луд!? Не става въпрос дали е негова колата или не. Става въпрос, че се преотстъпва на пиян шофьор, за това са го задържали.

16

пътник

преди 13 години

Не момчето, а на кметицата е мястото да бъде задържана, за безотговорност и способстване с неуредени неремонтиран път за автотранспортни произшевствия.Тя трябва да сподели с пияния шофьор вината за трагедията.Колкото и да я оправдавате , съществената вина за безопасност на селището е нейна. Ни ,както всички кметове и кметици- г*з широк и безхаберие!!!

15

до 12

преди 13 години

Именно, защото ако не беше оня пил, нямат право да го арестуват.

14

до 9

преди 13 години

В Бойколандия не само ще го задържат, но и ще го осъдят ефективно. А по закон единствено могат да го глобят от 100 до 300 лева."Наказва се с глоба от 100 до 300 лв. собственик, длъжностно лице или водач, който допуска или предоставя управлението на МПС на лице, което е употребило алкохол. "

13

до 9

преди 13 години

Защото в закона пише, че собственик на кола, който я преотстъпи на лице, за което знае,че е употребило алкохол, носи вината наравно с него. За този текст съм напълно съгласен, защото и родителите трябва да знаят къде са ключовете на колата по всяко време.

12

кажи речи

преди 13 години

Половината фолк певици, ако ги попиташ ще ти кажат ,че колите не са техни трябва ли да се задържат всички ,тези ,където им ги дават?

11

Анонимен

преди 13 години

ще го съдят затова,че е преотстъпил колата на пиян-залян шофьор.

10

***

преди 13 години

В ЗДвП ясно е записано, че всеки носи наказателна отговорност ако отстъпи МПС-то си на неправоспособен или на употребил алкохол или наркотици шофьор.

9

Анонимен

преди 13 години

сега трябва и самите собственици на "Опел" да задържат

8

boomslang

преди 13 години

А с кое право го задържат ми е крайно любопитно??? Да даде показания-ок, ама да го задържат...

7

Анонимен

преди 13 години

прах в очите на простия герберски народ

6

Iwan

преди 13 години

аз пък не виждам на какво основание задържат младежа ??? или просто МВР пикчърс пак си прави ПР