14

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП на 27 на площада

13

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ-комунисти,а БСП-демократи.....хахахахаааааааааааасмешни сте бе КОМУНИ,айде за СДСи ДСБ да е ясно те са като вас,ама ГЕРБ къде ги слагате,щом ревете от тях..

12

Анонимен

преди 13 години

Българският народ никога не е бил по-зле, дори по времето на престъпната Тройна коалиция и никога не е бил управляван от по-прости, по-нахални и по-некадърни управници.

11

Анонимен

преди 13 години

Г-н Борисов, за съжаление на цяла България, която Ви гласува доверие, Вие не се възползвахте да изметете старата номенклатурна върхушка от ръководните позиции. Сега се оплаквате, че има къртици... Не само има къртици, а кадрите които Вие така великодушно оставихте да вилнеят саботират цялата работа на ПП ГЕРБ. Ваш дълг е да си поправите грешката и да разкарате компрометираните кадри от ръководните постове - а те са навсякъде. Това очакваха и още очакват от Вас гласоподавателите.

10

Анонимен

преди 13 години

Ние и Хитлер, освен със зулумите, помним с магистралите та камо ли Бокуто [тур.] няма да запомним. Въпроса е с какво друго ще го запомним? Както я е подкарал май ще бъде с банкрута на България.

9

Анонимен

преди 13 години

TIA LI BABICHKI STE GO IZPOTIAT

8

седесар

преди 13 години

Никога не бях очаквал, че тия гербави комунисти и навеждащите им се псевдонационалисти-атакисти ще се окажат много по-зле и от станишевци.

7

P R O T E S T

преди 13 години

ЦЕНИ НА ГОРИВАТА СЪОБРАЗЕНИ СЪС НАШИЯТ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ , ИЛИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ СЪОБРАЗЕН СЪС ЦЕНИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ. КАК ЩЕ СТАНЕ - ИМА СИ ХОРА ДА ГО РЕШАВАТ, ЗАТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА И ЗАТОВА СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ.

6

Анонимен

преди 13 години

Борисов се държа добре и не им остана длъжен , въпреки че несъм много сигурен във верността на думите му ! Личи си че е състезател! Обаче след , като напусна залата , мушморока дянков остана сам и приличаше на употребин и смачкан *** !Тъй го лепнаха от БСП-то , че за малко да се разреве.....

5

Анонимен

преди 13 години

Същата тази БАНКА допринесе за кризата в целия СВЯТ....моля

4

О С Т А В К А !!!

преди 13 години

То май през последните години жените в БГ са по-мъже от мъжете.Като не смеят мъжете да го махнат тоя, дано жените поне да го направят, че ни погреба живи.Българите никога не са били толкова зле, колкото през тази зима.Тоя *** на снимката хал хабер си няма от нищо !

3

Акциза

преди 13 години

Жената-мъж Боко не е нищо повече от прекалено гримирана мутра.

2

Анонимен

преди 13 години

Този няма ли да постъпи мъжки и да си подаде оставката ?

1

Изобретение:

преди 13 години

Изобретение, Изобретение Изобретение:за всички космати политиици и политички тандемът Кузов-Азис е разработил специялен вентилатор който така раздухва спластената от седене четина, че на главнио *** ннема да му се налага да издирва с пръст дупките , а направо ще запъхва пикало от което собственниците на *** така ще се вживеят в добрината която предоставят на Пипон Буда, че ще поискат да им бъдата татуирани цици на гърбовете та Тиквата само да клати и га му се прище да цалива да не ги обръща ами да ги апе направо ГЕРБът.