171

Бърекоф

преди 13 години

Не виждам каква е новината тук.

170

хахаха

преди 13 години

СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН БЕЕЕЕЕЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИТЕ

169

gotin

преди 13 години

Лидерите на всички партии, ако са политици на място, трябва да изключат от партиите си изкушилите се депутати. Но, за съжаление, това е обичайна случка за политиците. Те лапат постоянно и се оглеждат за още, пък държавата не ги интересува. Ако има възможност, трябва да има закон, такива да вкарват в затвора.

168

анонимен

преди 13 години

Аз телефон си имам, а ако си свърша работата добре, бих могъл да си позволя и по - скъп от този. Въпрос на личен избор, въпрос на ценности и т.н. Мощ телефон е по - евтин, но върши същата работа и ?!

167

Елена

преди 13 години

Цецко, Дянков, Цецка, Калинка почиват в момента- нали има и други в Герб да стават за резил, на големите герои им трябва глътка въздух преди поредния резил, а на Бойко сто- на- сто вече не му се ходи на работа, че и той се орезилил бая- то се втвърдява всенародно и международно, то го лъжат за тумори като малко момче, а народа се смее истерично през сълзи и чака следващия народолюбив и депутатоудобен закон.

166

Дени

преди 13 години

"Новият морал " се превърна в цирк . И макар ,че недолюбвам Станишев и предишното управление само едно бих му признала и то е репликата му -"Здравейте циркаджии " .Точно и ясно ,това са едни ненаядни и алчни циркаджии :)

165

Сталин

преди 13 години

Всички веднага трябва да напуснат парламента и да върнат взетите заплати на държавата.Егати нахалните хора,егати безочието и лакомията.

164

Max

преди 13 години

Поздравления за журналистите. Обединете се от всички медии и стрелба по тази ***, и показвайте колкото се може повече, ама и народът да се вдигне и да ги измете. ТУК В ТЪРНОВО ИМА ХРИСТО ХРИСТОВ-ПИЦАТА ОТ ГЕРБ, ИСТИНСКИ АЛЧЕН ***.Господин Борисов, хората повярваха във вас и ви избраха, ама вие знаете ли си *** по места като този мерзавец ХРИСТО ХРИСТОВ. ТОЙ САМИЯТ ЗАСЛУЖАВА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ДЕЯНИЯТА СИ. ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗА КАКВА ПРОЗРАЧНОСТ ГОВОРИТЕ? ПРОЧИСТЕТЕ СИ ОБОРИТЕ!

163

КОИ

преди 13 години

КОИ СА НАЙ ПРОДАЖНИ И НАЙ ЛАКОМИ :8 БР ОТ БАНДАТА ГРОБМНОГО ЛОШ МАТРЕАЛ-СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ОТ ВЪЖЕ . МИЛИЦИОНЕРИ.МУТРИ, БАНДИТИ, ДОНОСНИЦИ , ДАСКАЛИ ПО ФИЗИЧЕСКО, С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ И БЕЗ ДИПЛОМИ СЪБИРАИТЕ СЕ ПОД ЗНАМЕТО НА ГРОБАРИТЕ

162

хи хи

преди 13 години

СМЕШНИЦИИИИИИ...ЕТО ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ

161

nnh

преди 13 години

а да ви попитам вас, дами и господа, постващи своите словоизлияния, ако на вас ви се обадят с такава покана и с такъв подарък няма ли да отидете? Или само лаете, а вие сте всички света вода ненапита :)))

160

ФИФИ

преди 13 години

Въпроса тук е и какво като са ги хванали, и какво ще бъде наказанието, и какво ще се случи - НИЩО.

159

Българин

преди 13 години

Това са глупости и ти го знаеш, "било опит за държавен преврат" ... Това е съсвсем елементарен, но сполучлив експеримент, който съвсем обективно разкрива природата на българския депутат, без оглед на партийната му принадлежност, което обаче не оправдание нито за "новия морал", нито за това, че ГЕРБЕРИТЕ са били най - много ... Просто си е такава действителността.

158

Българче

преди 13 години

От януари тази година БЕДНИТЕ безработни без право на обезщетение плащат 16.8 вместо 10.4 ЗО !От януари догодина ще има и данък КОЛИБА !Определено цялата държавна машина е срещу гладния ,беден и болен народа

157

нервна

преди 13 години

Лъчо Мозъка - баш воеводата на четата.Що ли не съм изненадана?! Главният лобист на Републиката е навсякъде,където има келепир.А закона за данък колиба може да го пропусне,че няма интерес- той колиба няма,има палати.Жълти ***,червени ***,сини ***....парламента прилича на истинско сметище.Айде сега софийските бали в парламента - *** при ***.Таман Бибитко ще си реши проблема..

156

Д-р Менгеле

преди 13 години

Ей, утре смятах да ги каня на подаряване на мозъци, ама сега сладурите са наплашени и само гошо *** ша дойде. Егати и гадните журналисти.

155

Анонимен

преди 13 години

Направете този експеримент с който и да е българин :) Един ако каже, че предпочита да остане на работа, аз ще се запаля откъм главата... Цялата ни нация е от тарикати и продажници, не само депутатите. Аз също щях да ида да си взема телефон. Нека този, който е най-праведен да сложи първия минус :)

154

Деян

преди 13 години

Ооо, не бъди сигурен. Ще трябва и къщичка и колици поне 2 и децата да учат извън БГ и някоя друга сумичка. според мен по 1М на депутат = 240 000 000. Ето сега всеки Олигарх си има държава. Вярно България, ама държава. Честито!

153

нане

преди 13 години

ЦИРК ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ,ЦИРК....*** ТЕ ПА ПРЕДИШНИТЕ ВИНОВНИ

152

Олигарх

преди 13 години

6000лв. Х 240 депутати= 1 440 000 лв. Ми то за тази сума всеки олигарх може да си купи парламента, да работи за него.