62

Анонимен

преди 13 години

Само ГЕРБ

61

GLEN

преди 13 години

Че хайде,кажи да ни уплашиш цвъцко.!Какво да ни кажеш,сега ли го измисляш?То ако имаше нещо отдавна да сте се разкрещели.Да ама не!Мънкате ,защото знаете,те какво имат да ни разкажат.И като си знаете о........ за...........,защо ли се хващате на хорото???????ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП!!!!!

60

Смех

преди 13 години

Когато караш Лада и ти предложат примерно Рено, не може да ревеш че не си получил БМВ или Мерцедес защото си получил автомобил в пъти по добър от тоя който си карал досега. Същото е и с правителството - когато имаме най-доброто правителство за последните 65г не можем да ревем и плюваме защото нещата не се оправят с магическа пръчка. Важното е че промяната е стартирана и на *** им излизат хемороиди от напъни да върнат нещата. Дерзай Цецо, няма човек който да познавам и да не те одобрява!

59

Анонимен

преди 13 години

Така е *** създадена от покровителите ви на позитано

58

Случаен

преди 13 години

абе ***, серго и останалите ли вдигат данъците и акцизите през два-три дни? Или те слагат такса мощност на тока? Те ли отново вдигат цената на водата? Ходи се застреляй, ама преди това *** и оближи насраните *** на гербаджиите.

57

пепи

преди 13 години

поклонниккккккккк,нагъзил си се

56

Васко

преди 13 години

Цецо Пъпеша е изцапан до уши ,а нас ще учи на морал!

55

cas

преди 13 години

CYRRRKO PISNANI OT PROSTOTIATA VI ,VIE STE ZA 6OO PROGRAMI 6TE 4YPITE REITINGA NA VSI4KI..

54

стефко

преди 13 години

всички казват: СРС! но никой не казва, аджеба, къде по-точно ССР?

53

Анонимен

преди 13 години

Двама -трима са ама през проси могат да ти нацвъкът и 200 което правят постоянно особено когато си само одобряват простотиите .

52

има ли значение

преди 13 години

А кажи ми кога през турско и комунистическо е било такова беззаконие.ама честно си кажи

51

провинциалистка

преди 13 години

добре бе г-н Цветанов вие през тези последни 20 години на луната ли живеехте!?Не сте ли в системата на МВР повече от 20 години или сега ви отърва така да говорите!?Хайде стига сте ни правили на ***,всичко се е знаело,но се използва само ,когато на някого му отърва!

50

генчо

преди 13 години

Ако знаеш нещо го казвай, недей само да подхвърляш недомлъвки, защото ни писна от ченгеджийски номера... Апропо, какво стана с онези "Медузите" от Варна, нещо се замълча работата.

49

Анонимен

преди 13 години

Цялата контрабанда се отчита пред ББ и ЦЦ. А вие си драскайте в нета и се наричайте както си искате.

48

капо

преди 13 години

Цецо, ти кажи за апартаментите! Че и там е "страшна"...

47

О'кака Чука

преди 13 години

И в ерата преди ББ,полицията или милицията не биеше...........не се крадеше,интелегента Сергей не сваляше червените прашки на любимците си,Румен не пикаеше в шадравана,Доган не си барваше % от САПАРД,Алексей не крадеше и убиваше,Сумото беше кръжок по бродерия,Първанов не стреляше на пусия,................а бе песен

46

пепи

преди 13 години

виш какво това че тези изброените са *** *** са,но Бойковци и Цецковци са същите

45

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Само ГЕРБ

44

Мунчо Тепегьозов

преди 13 години

Управляващите/днес идни,утре други ,а в действителност пак същите/ си изковаха закони да крадат безнаказно.така,че чудно ли е ,че няма виновни-наказани.Гарван гарвану око не вди,пък най-малкото своето...Пълна промяна на доказателствения материал и подход ,политическа воля и американската система на правосъдие-на базата на убеденост на правораздаващия.Това е...

43

едно

преди 13 години

Браво ,Цецо ! Всички тарикати в дранголника ! Само така !