52

Анонимен

преди 13 години

Интересно дали някой от тези защитаващи протеста сие направил труда да погледне поне клипчето?!Първо протеста е нерегламентиран(трябва да е съгласуван с общината!),второ-учебния план е синхронизиран за съответното ниво на обучение,трето-защо ги защитавате след като те са толкова неграмотни че вместо да отидат да разговарят с регионалното звено на МОН отиват да говорят с кмета?!Не ги защитавайте,накарайте ги да учат,че като им гледам нивото на интелигентност не знам да плача ли да се смея ли!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Абе какви са тия сравнения на таз ученическа дивотия с проява на воля? Това не е отстояване на нищо сериозно. Като са толкова волеви да направят нещо полезно за обществото - да боядисат някоя пейка в парка, да сигнализират при продажба на алкохол на лица под 18 и т.н.И аз съм имал изпити на 3-ти януари в университета. Ама просто не съм отивал и не ми е идвало на ум да "протестирам". Егати криворазбраната демокрация... Хайде сега започвайте с тъпотиите за комунизма, знам че толкова ви е акъла...

50

ПОВТАРЯМ ЗА НЕ РАЗБР

преди 13 години

ПОВТАРЯМ ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ, КОГО ПРИКРИВА МУМИЯТА:Докато текат матурите на 4 клас децата 1-3 са изгонени в двора за 2-3 часа (!) май месец 128 СОУ София и навсякъде! Затова сега им крадат ваканцията!!!Фандъкова и Игнатов са полуграмотни слуги.

49

До КК

преди 13 години

Няма какво да ви учудват. Имам син 1 клас и син 2 клас.Докато текат матурите на 4 клас децата 1-3 са изгонени в двора за 2-3 часа (!) май месец 128 СОУ София и навсякъде! Затова сега им крадат ваканцията!!!Фандъкова и Игнатов са полуграмотни слуги.

48

Ha ha

преди 13 години

Ама те каква ваканция искат - та те са си в постоянна ваканция ... вместо да си налегнат парцалите и да понаучат нещо.

47

dsf

преди 13 години

33 ahahah trai be komunqga

46

Ная

преди 13 години

Айде, недейте така - сякаш не помните какви деца сме били и ние, колко ни е било трудно и уморително в училище и как сме се радвали на ваканциите, колко сме ги чакали и сме се ядосвали, когато нац. празник се е падал в събота или неделя (аз лично продължавам да се ядосвам :). Всяка възраст има своите проблеми и е редно да има само тях - проблемите на децата трябва да се ограничават само до проблемите им с училището, а не да им прехвърляме нашите собствени.

45

Анонимен

преди 13 години

да бягат - има си оправия. треснете им неизвинените. защо образованието им е задължително? като не им се учи - хайде в чистотата с ***. родителите им да ги подкреят после около кофите с ***. с такива родители -такива деца. после да не се жалват,че ги пребиват за пенсиите им.

44

кк

преди 13 години

Понякога, коментарите тук до такава степен ме изумяват, че не мога да се стърпя. Има няколко годинки откакто напуснах училище, но и аз да бях в България и аз щях да изляза с тях!!! Така както излизаме тук против увеличаването на университетските такси така и в България ще излизат, когато нещо е против младото поколение. Едва ли просто да се бунтуват, исат нещо което им се полага. Защото както часовете са фиксирани по 40 мин, а годината по 10 месеца, така и ваканциите трябва да бъдат съобразени.

43

Цецко

преди 13 години

аве даскали, що не се бунтувате срещу лошото образование което ви дават, а се бунтувате срещу некви пикливи 5 дена намалена ваканция???? Бреййй, на зле отиваме!!! Тия 5 дни са нищо в сравнение с вредите които ще ви причинят лошото преподаване и лошата материялна база на училищата...

42

Анонимен

преди 13 години

Съобщение на Министерството на образованието: Във връзка със скорошните протести за ваканция в събота се организира Ленински съботник за почистване на районите около училищата. Всеки да си носи метла, лопата и кофа.

41

Че

преди 13 години

Щом и децата се разбунтуваха време е ГЕРБ да се махат.

40

учителите са уплаше

преди 13 години

Само децата ще спрат гаврата, учителите са уплашени...

39

Анонимен

преди 13 години

ДА ПОД 70 НАБОР СА ПОСЛЕДНОТО ПОКОЛЕНИЕ ЗОМБИРАНИ РОБИ ЦИРКА СВЪРШИ

38

Анонимен

преди 13 години

Всеки се бунтува като млад, но това се променя доста лесно, с 1000 лева месечно и едно-две малки деца. И те ще станат като нас, не се тревожете. Само, че ще са по-прости, защото не учат.

37

съвети

преди 13 години

Полицаите на батб ще се опитат да използват провокативно поведение за да прикрият истината за тоталната шуро-партийна баджанащина (ами нова дума, такова е положението) в МОМН. Децата ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ, защото Вие големите, още не умеете, а има давате съвети...

36

другомислещ

преди 13 години

За разлика от възрастните,децата поне са сплотени и единни в исканията си.Може би е дошло времето да си учим на единност от тях.Друг е въпроса - доколко са в правото си да искат по -голяма ваканция.Да не ги упрекваме ! Те са наше творение,в преносен и в буквален смисъл.

35

Анонимен

преди 13 години

Ако външното оценяване /изпит за гимназии/ и матурите не бяха по време на учебната година, ваканцията щеше да е по-дълга. А сега - нито нормална коледна ваканция, нито нормален ритъм на учебни занятия през месец май. Друг е въпросът, че протестът не е най-добрият начин. Затова преди да се правят промени, трябва да се обмисля всичко внимателно.

34

Анонимен

преди 13 години

Евала на учениците! Очевидно е, че новото поколение ще ни отсрами нас- тези, които 21 г. наблюдавахме гаврата с българите и стояхме безучастно.

33

МОНМ смаза

преди 13 години

Да има и мързеливи деца. Но истината е, че по време на излишните матури за малките ученици (4 клас) класовете 1-3 са изгонени на двора!Отвратително!И никой от вас не знае как се казват директорите на дирекции в МОН, които правят всичко това.МОНМ смаза директорката на френската, защото протестираха. Смаза я сестрата на екс шефа вече на СДВР, авер на ББ, която гушка пари като съавтор на безумни учебници 1-4 клас вкл. ПЛАТЕНИ -ЗИП !!!, а проверява гимназии и мачка наред.