33

до 29

преди 13 години

Кво да се крия...........Станислав Тодоров Станков се казвам.........уча в Свободния във Варна........сега завършвам.....Да ако тоя *** е без охрана,с голям кеф бих му счупил зъбите........Мълча като Пу*ка толкова години за всики заменки и безобразия на Станишев и Доган а сега се сети изведнъж почна да вижда безобразия под път и над път............А сега е твой ред,и ти да се представиш......

32

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за този, който обещае,че ще направи София гето.

31

дсдса

преди 13 години

Абе ти май си много спрял, приятелю.1.Къде да го направят метрото?Може би в Пичковци?2.Ти изобщо идвал ли си в София последните 20 години?Метрото е по-спешно от спешната помощ в София към момента...2 милиона души.Имаш ли си идея за какво става дума?

30

тракийско малцинство

преди 13 години

Аз и моето семейство сме решили: На преброяването ще се запишем като ТРАКИЙЦИ по националност! Белкем като малцинство в "тая" страна имаме равни привелегии редом с ***, турци, евреи и прочее. Каква ми е файдата от Българщината!? Данъци, сметки, експлоатация и то само защото съм се родил като Българин!

29

сссс

преди 13 години

Чудно ми е ако БСП бяха спечелили изборите,ГОце къв щеше да го играе.....Едва ли щеше да се сети за провинцията и за др.глупости ,които дрънка всеки ден

28

Анонимен

преди 13 години

а защо в сливен не си наравите и вие метро.нали сте разкопани повече от софия. да ви имам и кмета,дето само за футбол мисли !

27

анонимен

преди 13 години

то пък щото в София има много работа ,познавам студенти дето са завършили и седят повече от година без работа,и родителите им плащат квартирите ,дори и да намериш нещо то ще е но повече от 500лв в най-добрия случаи и кото си платиш квартирата и то по добре да си стоиш пеи мама и тати в провинцията

26

Анонимен

преди 13 години

мани-мани ! голяма терористка тази бианка ! като завее с наметалото...и вземе ,че разроши некой перчем. опасна работа !

25

Анонимен

преди 13 години

"Леле тоя ако го видя на улицата......ше го смажа от бой"Чиба бе, ***! Много ти е лесно да размазваш анонимен хора по форумите! Какво го чакаш да го срещнеш по улицата?Като си толкова настървен - ей го президентството! Ходи да го биеш!!!Фукльо жалък!

24

м

преди 13 години

До 14 Хубаво де...метро-то къде е ? Не ми се изброява едно по едно всичко.Казах че нямам нищо против тези неща които направиха,НО нека не забравяме че съществуват и други населени места в България.Хубаво направиха ама стига толкова.Все пак това е с парите от всички хора, а не само от софиянци.Или ще отречеш? Гледайте реално на нещата все пак.Всичко си има граница

23

Борянка (Бианка)

преди 13 години

Г-н Президент, намерих си личната карта. Моят въпрос към Вас е : Могат ли Иван и Андрей да Ви го преместят от единия в другия джоб ? Не бързайте с отговора. Ще Ви помогна. Не могат г-н Първанов. И двамата са къруцарски мъници и не стигат до там. Аз обаче мога.

22

Анонимен

преди 13 години

Много добре си го обобщил. Но така или иначе българите не се интересуват от логика и факти, важното е да се мразим и плюем.

21

Анонимен

преди 13 години

кое и е зле на провинцията? нали в перник ви направиха университет?-да си ходите до там с голфовете.

20

психопати

преди 13 години

Договорката е да си разменят постовете.Затова е този театър.

19

розов

преди 13 години

Остави боя за Бианка , тя му е взела страха !

18

сссс

преди 13 години

Е аре да обобщим защо всички идват в София от прованса......То дори и Харвард да си завършил в прованса какво ще работиш ?? И за колко пари?? Завъртял се е един поречен кръг защото младите и образованите са избягали от прованса и то няма кой да инвестира там,защото няма специалисти и затова 70% от чужденстранните инвестиции са в СФ....Др.е въпроса че ако държавата не беше буквално плячкосвана по сини,червени,царисти и комунисти последните 20 год.сега щеше да е малко по добре

17

м

преди 13 години

До 5 Относно коментари ти и ще добавя друго: Хората идват в софия щото нямат пари, а нямат пари щото паричките им от данъците отиват само за вас.Всеки си мълчи ама министрите се *** вече.Що не вземат да инвестират нещо и в други градове,а? Смяташ ли че некой ще дойде така доброволно в софия ако имаше избор или работа,където си живее? Айде помисли малко и не ми отваряйте устата.

16

Анонимен

преди 13 години

Още едно добро изказване на Президента!Вярно е, че си спомням Смолян като един красив град, който с малко пари (ремонти, чистота) може да се превърне в едно прекрасно място за живеене! Остава, разбира се, да се създадат работни места, нещо за което в последните 21г София бе привилегирована!

15

Селянин с колело

преди 13 години

Вече е твърде късно. Да се бяха сетили преди 20 години за тоя политика. Вече почти всички млади хора от "провинцията" знаят какво искат. Или чужбина или София. Това допълнително обрича цели региони в страната. Ще стане, като в Гърция над 50 % от населението в столицата. В областните градове ще останат само *** и пенсионери + администрацията и хората, които имат фирми. Ако последните въобще оцелеят в кризата.

14

Shadravana

преди 13 години

Параванката няма да успее да стане милиардер в следващите 2,3 години и затова роптае без да спира.