75

Анонимен

преди 13 години

да се направи ДНК анализ кой е бащата!!!Бойко,ти ли си ве ?тая щом и тя не знае кой е бащата,смятайте какво е**не е ставало в министерството

74

Анонимен

преди 13 години

Щом може да направиш тази глупост, то според мен трябва да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО глупав човек. Дори изключително не е достатъчно силна дума. Направо съм изумен. Направо си изненадвам, какви хора има по света. Как може да ти роди главата подобно нещо? Ако беше казала, че е бременна и беше излязла в майчинство нямаше да могат да я пипнат с пръст. Сега УВОЛНЕНИЕ.

73

Idiot

преди 13 години

Крие бременността си защото е една много проста мишка!Кой и е дал толкова власт в ръцете на тази мишка?Един ПЛАВУРКО (идва от плъв, плъв идва от плъх)...

72

pege

преди 13 години

и понеже найденов е човек на зоров му прекара стандарта за киселото мляко, че да му върви бизнеса

71

РПГ-7

преди 13 години

Браво ХАХАХ, по-точно не може и да се каже ......кефи ме !!!!!!!!!1

70

Анонимен

преди 13 години

Това девойче има много уплашена физиономия...Като нищо да я е натъртил министарот и да е криела до сега от него, че ще става баща...Цирк!

69

Анонимен

преди 13 години

Това лице трябва да го сложат в речника срещу думата "празноглавие".

68

КАЛИН

преди 13 години

най -после!!!живо и здраво детенце пък като се оправиш те чакаме в Министерството да ти пръснем *** с мамулите......тоя път ще бъдем с предпазни клаузи в членовете си.

67

тишо

преди 13 години

детето е от опоциционер който иска така да компроментира славната партия ГЕРБ

66

РПГ-7

преди 13 години

Поредният герберски резил с тая щерка на пожарникарския шеф. Дали прокуратурата ще се заеме със случая, най-малкото тази *** е представила документ с невярно съдържание, нали се борехте против това гербаджии .... За съжаление нищо не се променя, шуробаджанащината и далаверите си вървят, само разтягане на локуми по медиите, герберските структури по места в цялата страна са се превърнали в неформални бюра по труда, където се уреждат свои хора пък било то и некъдърници, без професион. опит

65

той

преди 13 години

Не е от политик забременяла , най-вероятно е забременяла от многото народни псувни по свой адрес. :D :D :D Като е ялова в главата , поне не е между краката.

64

Калинка Малинка

преди 13 години

Калинке море....шо е чудо станало че толкоз бързо си родила...Ако беше споменала щеше да се размине със министерството...траяла си е и се крила за да си запази службицата...че иначе га ще я назначат като министер а ? ще се случи само на 31 Септември ! ( за незнаещите такава дата в календарот нема)

63

симо

преди 13 години

всички до един начело със миро найденов са пълна пародия във всяко едно отношение явно бойко не разбра че трябва да назначава нормални хора за министри това момиче е дъщеря на негов добър приятел от пожарната това ли е критерия? найденов пък е човек на зоров от враца.

62

Анонимен

преди 13 години

типична гейберкабезмозъчна шерка на познат на татие, тия ше ви опраат.вервайте имцаро поне поиска 800 дни, БаБуина поиска 1500....

61

Анонимен

преди 13 години

да се признае, че висш държавен служител ползва фалшиф болничен, и всички институции да си мълчат. Това е новото морално управление на ГЕРБ. Явно приятелството с "негово величество" по пожарникарска или друга линия стои над законите. Просто свиквайте, това ни предстои нататък.

60

аз

преди 13 години

Вярно бе, егати тъпата физиономия!

59

haha

преди 13 години

Абе жива и здрава и тя, и малкото, ама така ли се прави ( :

58

Анонимен

преди 13 години

Само и заместника да не всеме да поди че каквито са свиркаджйи там ...

57

Алекс

преди 13 години

Глупости на търкалета, драги. Една жена не трябва да крие бременността си, за да се предпази от уволнение, защото като на бременна и после като на млада майка Кодексът на труда й дава защита от уволнение, каквато и депутатите ни нямат. Питам се аз обаче, къде са законите за въпросната госпожа (да й е живо и здраво детето), защото според КТ 45 дни преди раждането е ДЛЪЖНА да представи болничен за раждане и няма мърдане. И какви ще са й санкциите за фалшивия болничен, м?

56

Иво

преди 13 години

Да е жива и здрава, но доста тъпо гледа това момиче - явно връзките са играли здраво тук при назначаването и на такъв важен пост - както е почти навсякъде в България.