52

истината

преди 14 години

"Командира: Името ми е синоним на смели реформи!"Този човек, когато дойде на бял кон след Виденов, имаше в ръцете си абсолютно цялата власт. Цялата червена мафия се беше издънила и беше открита. Просто трябваше само да я вкара в затвора. Но този "смел" мъжчо не посмя НИЩО да направи, а мафиотите станаха от богати още по-богати.

51

Batman

преди 14 години

Гошко, Гошкоо, пиле недолюбено! *** и баща ти са работили в измислени соц мастодонти, които някой трябваше да разкара от икономиката на страната. Ама къде да ги разбираш ти тия работи... На колко години си бе, пиле? Кога се роди, че не знаеш какво е соц?

50

Spiro

преди 14 години

"Време на решителни и смели реформи - мдаааа, като "Балкан" и "Кремиковци", и заводът, в който майка ми и баща ми са работили цял живот,"Гошко, а как Костов трябваше да се оправи със старите соц. предприятия, които бяха създадени за да обслужват една утопична икономика ? Това бяха абсолютно фалирали и неконкурентни предприятия, от които държавата моментално трабваше да се отърве (както направи и Костов). За това и държавата тръгна на добре, нали си спомняш ? А за това, че *** и баща ти са

49

az

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ КОСТОВ И ПО СКОРО ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ

48

Анонимен

преди 14 години

Mnogo 4ervena sgan v foruma, za6toto Boiko gi ostavi bezrabotni :))))))))

47

13

преди 14 години

НЯМА ЧЕРВЕНА *** МНОГО ТУКА ---ИМА САМО ЕДИН ПОД МНОГО ИМЕНА---НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ЧЕРВЕНАТА *** Е ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАЛА---ТЕ СА НАД 80 ГОДИНИ И ПРОСТО СИ ОТИВАТ

46

13

преди 14 години

ВНИМАНИЕЕ-----ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ ГЕРБ И КОСТОВ СА ОТ ЕДИН ЧОВЕК(СИЛНО КАЗАНО)--СТОИМЕННИЯ,КОЙТО ПО ЦЯЛ ДЕН И НОЩ ПИШЕ И ЛЪЖЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ А СЪЩО И РАБОТИ В САЙТА.ПОЗВОЛЯВА СИ ДА ТРИЕ КОМЕНТАРИ НАЛАГА ЦЕНЗУРА И ДОРИ ЗАБРАНЯВА КОМЕНТАРИ НАЛИ ЗНАЕТА СТАНА БЕЛЯ...И Т.Н.----НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВАЙТЕ МОМЧЕТО ----ТОЙ Е ЗА СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ В НЯКОЯ ПСИХО-КЛИНИКА(ТОВА ЗНАЧИ ЗАВЪРЗАН И ЗАКЛЮЧЕН)

45

гошко

преди 14 години

Време на решителни и смели реформи - мдаааа, като "Балкан" и "Кремиковци", и заводът, в който майка ми и баща ми са работили цял живот, приватизиран/харизан на "наши" хора за стотинки срещу комисионна. И още хиляди други такива. Нито Жан, нито Станишев, нито Симеон 2, нито Костов, колкото и да не му се вярва се показаха като управници, които милеят за народа си. Резултатът - политически трупове. Народът не е толкова глупав колкото го мислите

44

И.К.

преди 14 години

това е"Марче положението".Костов си е Костов,не е Гоце и Бледолизките му "професори" и ДКМС кадри.Вслушайте се в човека който разбира!

43

nemam nervi

преди 14 години

Мнооого червена *** в тоя форум бе,само да си отвори наполовина устата Костов и червени слюнки хвърчат навсякъде

42

ОТВРАТЕН

преди 14 години

ТАКА Е.СМЕЛ И БЪРЗ КРАДЕЦ СИ ТИ.ОЩЕ ОТ САПИО ТРЯБВАШЕ ДА СИ В ЗАТВОРА,НО СЛЕД ТОВА ЗА ПЕТ ГОДИНИ ОБРА И БЪЛГАРИЯ.РАЗЛИКАТА М/У ТЕБ СТАНИШЕВ,ЦАРЯ ,ДОГАН,ПЕТКОВ,Р.ОВЧ. И ДР. Е САМО В ИМЕНАТА.ВСИЧКИ В ПАНДЕЛАТА.

41

Spiro

преди 14 години

"Макар по негово време да се разбиха държавните тогава предприятия"Бабо Лена, не мога да разбера какво толкова плачете за тези соц. предприятия, че и Костов обвинявате ?! Това бяха морално, материално, икономически остарели мастодонти, които тежаха на врата на държавата и главно се използваха за източване на държавни средства. Нямаше начин правителството на Костов да направи нещо различно с тези предпричтия, освен да ги приватизира. Радвайте се, че изобщо се намери някой да ги купи.

40

Batman

преди 14 години

Палячовци, не разбрахте ли, че всеки, който е във властта ще крадне и никога няма да се докаже кой колко. Там невинни няма! Но има такива, които са свършили нещо полезно за страната и такива, които само са крали. Костов направи много за стабилността на страната и за приемането в ЕС и това е безспорен ФАКТ! Другото са лакардии на онези, на които им беше по-изгодна страна в прегръдката на Путин. И от 10 години газ пикаят, че нещата не им се получиха като в Сърбия...

39

:)))

преди 14 години

на тоя черен *** не му ли стига че командори тъпите от герб ами го изцвъкаха и тук!Защо не вземе да каже как с мафията си разпродаде предприятията за по доларче че ужким били губещи и после за благодарност му спонсорираха предизборните агитки-как пращаше и онова перде слави трифонов като атракция на агитките в червените салони на предприятията за да се среща и уговаря да гласуват работниците за миличкия и къдърен син/тъмно червен/ бат Ванко

38

Здравко

преди 14 години

костоф!>?! 4.5 хил. служители на АК "БАЛКАН" сме ти пожелали хиляди пъти да те стигне това което ти направи с нас. По-специално:- "Каквото си взел да го дадеш за лекарства и да не ти стигне."А сега ще трябва да пиеш до дъно.И от кремъл няма как да ти помогнат.

37

бг

преди 14 години

Толкова много крадеше докато беше премие.Ама цигчнин срам има ли?Явно се е поохарчил има нужда от нови постъпления.

36

аз

преди 14 години

ОГРАБВАНЕТО НА БГ.БЕШЕ ДОКАТО УПРАВЛЯВАХА(КРАДОХА)БСП И ТО СТРАШНО МНОГО КРАДОХА НО ОТ КОМУНИСТ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ---КРАЖБИ,ЛЪЖИ,КОРУПЦИЯ,МРЪСОТИИ,ТЕРОРИЗЪМ И МН.ДР.

35

Анонимен

преди 14 години

... Само дето Пешо Стоянов тогава го помоли; " Иване, кажи им ... , че много крадат....! "

34

баба Лена

преди 14 години

Колкото и да не ни се иска този човек си остава за сега най-добрия Български политик!!! Това ,че е добър политик не значи че не е безгрешен !!! Макар по негово време да се разбиха държавните тогава предприятия! Но си остава политик 1 !!! Много от приближените му тогава *** отдавна не се занимават с политика а си гледат бизнеса който така добре усвоиха чрез РМД-та !!!

33

Анонимен

преди 14 години

fakt e 4e toi spasi Bulgaria sled "genialnoto" videnovo upravlenie ... , drugari,kolkoto i da ne vi se haresva tova.