10

Моля

преди 1 месец

Русожопните тавагишчи да си налеят самагонь, за да им олекне. Никой не коментира кои си пекат дупетата на Ривиерата или на Черно Море. Говорим за небивалите победи на руската армия съставена от деца и алкохолици. Хитлер хвърля къчове в гроба.

9

читалище заря

преди 1 месец

след есето с 500 източника подписано от лелка, за десерт есе в стил "дъщерята на кримския офицер" , без нито един официален източник, подписано от Heлкa. aко нема рима, утрепима. не все так однозначно

8

Анонимен

преди 1 месец

"Адам и отрядът му спяха в землянката си в гората около Суми, когато бяха събудени от своя командир, който им даде заповед. Днес щяха да нападнат Русия." Гаварит Масква пасти да яде ахахахах.

7

Офицерска дъщеря

преди 1 месец

цска не ни биха, ние им пуснахме пет гола.

6

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли " Нелка ? Ти провери ли източника? Или беше " там"?-:) И сега какво? Руснаците с " отворени обятия", ще позволят на Хохлите да ги Превземат? Ти добре ли си Нелка?-:))))Виж сега,или Пиши Реално какво се случва там,явно Не знаеш.И не ни занимавай с Глупости МОЛЯ!!!

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Долу Русия и Украина! Квас кисела съветска !

4

Анонимен

преди 1 месец

Пак нескопосана пропаганда, само като видя пропагандния стил на писане ми става ясно пълно е с хиперболи и възхвали муахахах.

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

А кво казват няколкото милиона украинци,които се печат на Ривиерата , из Барселона,Слънчев бряг, Астуриас,Атлантика ....? Кво казват те? И кво казват и руснаците ,kоито са украинци и украинците ,нито са руснаци ,а и поляците,които станаха милионери за две години от трафика на мигранти през яко жалката в лъжите си,че е евроатлантическа Полша? А унгарците,пардон,маджарите дали не станаха по-малко богати от поляците и укро-руснаците ,които воюват на плажа?Егати ц..и..г..а..н..с..К..и .т..е . лъжи!!

2

Умрял

преди 1 месец

Никой вече не иска да мре за кремълския кръволок.

1

Пригожин

преди 1 месец

Пътят към Москва е открит. Продължавайте! Никой вече не може да ви спре.