61

500 милиарда помощи

преди 3 месеца

Според други различни източници руската армия няма и ракети, свършили са още преди две години, нямат офицери, избити са. Нямат кораби. Нямат войници. Огромни загуби от поне два милиона войника. А малкото останали войници нямат оръжие, нямат униформи и крадат перални и микровълнови печки докато дезертират. Накратко - Руска армия НЯМА. ВЪПРОСЪТ Е - От кого вече трета година отстъпва територии и търпи загуби победоносно Виликата Украинска Армия която има подкрепата на целия Западен свят ?

60

Анонимен

преди 3 месеца

А руснаците как прегазват украинските контраофанзиви без оръжие?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Според Дойче Зеле руснаците в момента са без ракети. Представям си какво ще стане ако останат и без танкове.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Може и да не им трябват вече танкове. Зеленски търси 500 000 човека за армията. Нищо, че му изтече мандата и вече е служебен президент, но промени в Конституцията закони. В момента нито едно посолство в ЕС не подменя документи на мъже украинци от 18 до 60 години, за да ги принуди да се върнат в Украйна. Хора няма за фронта. Снощи на мача украинци от цял сектор разпънаха огромно украинско знаме с надпис: "ВЪРНЕТЕ НИ ИЗБОРИТЕ". Рейтингът на Зеленски пада. САЩ снощи казаха, че пренасочват ракети.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Така си е, половината им територия на укрите замина, защото нямат *** танкове, а само конница..

56

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема на руските танкове се оказаха точно чиповете от перални които ползват. Когато чипа превключи на "Центрофуга", купола на танка започва да се върти с 1000 оборота в минута!!

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Експерт-Както си го написал, пак на 22.06 е било някога и друг експерт като теб същото си е мислел.

54

Украинец

преди 3 месеца

Се кара на сина си,имаш двойка по география разбирам света е голям не можеш да знаеш всичко,имаш двойка по пеене е не всеки може да пее обаче имаш двойка по история на Украйна е ме можеш ли една страница да научиш бе

53

Анонимен

преди 3 месеца

Днешната пропаганда отдавна надмина тази от двете световни войни. Вече не се стесняват да пишат неща, които здравият разум веднага отхвърля. Но щом Главата на ЕК, Урсула фон дер Лайен може да се изцепи, че руснаците крадат чиповете на украинските перални... Вече дори не е смешно, трагично е.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Ако се чатат такива статийки може и без патрони да са останали..Мятат по три тона бомби с прашки.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ами значи сега е момента Украйнската армия да поеме победоносно към Москва! Русия няма с какво да ги спре. Незнам защо отстъпват Украинците? Може би е някаква нова тактика? Засилка?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Изпратили Олена на разузнаване. След три дни се връща, изпокъсана, мpъсна, с рани навсякъде. Командирът пита:- Е, как е?- Другарю командир! Пехотата не може да мине, само с танкове може.- А кавалерия?- Не, само с танкове!- Защо?- Там на моста има две зли кучета!

49

Експерт

преди 3 месеца

След падането на терористичния путлерастки режим в Русия ще има американски бази и ще е пълно с американски военнослужещи поне 100 години които да следят за мира и сигурността.

48

Анонимен

преди 3 месеца

До 50 ти си къса клечка , като вожда си :) Ядрено оръжие има и нашия блок:) Ходи си Азия чакат те само цветя и охолен живот.

47

:)

преди 3 месеца

Остава..и без ракети и чипове и за това крадат от укрите перални, турски тостери и фритюрници правят кинжали...има ли още малоуумници дето вярват на тези писания ? Може и да са на свършване ама т-62ките..

46

Анонимен

преди 3 месеца

Руската армия без танкове може .Но без водка не може.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Да обобщим "информацията", която ни се подава; украинската армия, обучена по натовски стандарт и въоръжена с натовско оръжие вече 2 години не може да отблъсне руската армия, която е свършила ракетите, танковете и е въоръжена с лопати.

44

Джовани

преди 3 месеца

Имали 3000, загубили 3153, произвели за 2год 3000, на фронт от 1280км имат 3000 , и се оказа, че другаде в Русия няма танкове. Те финландците явно вече са пред Санкт Петербург / според снимковия материал/ :)))) Не се правете на смешници алоооую

43

Анонимен

преди 3 месеца

Така някога са си мислели франсето и на тая дата преди десетилетия мустакатият, но пак друго се е получило. Лошото е, че както винаги пак късата клечка изтеглихме...

42

Василев

преди 3 месеца

Може и 100 000 танка да има, важно е колко са боеспособни и екипирани за война!Ако има повече от 5-6 000 боеспособни танка ще си отрежа главата!Другите са таралясници на които се обучават и тренират малките варварчета шовинисти!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!