73

Путин

преди 3 седмици

А за кой ще воюват?

72

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно@! Радев иска да върне задължителната военна слуба! Тоя пацифист и противник на войната! Внимавайте на изборите, ще ви вземат децата в казармата!

71

Като САЩ

преди 3 седмици

Да ни разрешат да си купим оръжие, бързо ще се подготвим!

70

ШАПКАРИ...

преди 3 седмици

ПОВЕЧЕТО БГ РУСОФИЛИ ДЕТО ВСЕКИ ДЕН СЕ РАДВАТ НА ВОЙНАТА НА ПУТИН..

69

Анонимен

преди 3 седмици

МЛАДЕЖИ, ТОЯ ИСКА ДА ВЪРНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА КАЗАРМА ЗА ВАШИТЕ НАБОРИ! АКО ГО ОСТАВИТЕ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР, ОТИВАТЕ У КАЗАРМАТА! ВНИМАВАЙТЕ КАК ГЛАСУВАТЕ!

68

РАДЕВ

преди 3 седмици

на РАДЕВ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ГРАДУШКИТЕ

67

Анонимен

преди 3 седмици

А съм съгласна с каквото г-н Радев каже ако поства по една снимка без риза на седмица.

66

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 седмици

Трябва да пращаме хaйлaзите на всички възрасти за пушечно месо в Украйна, не само млади но и дъртаците. Вижте как се пълни този форум по всяко време. Така ще намалим тежестта на социалната и пенсионната система в България.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Радев иска да ни откъсне от цивилизования свят и да ни занесе в ''руския мир '' - Русия , Беларус , Узбекистан , Тюркменистан , Китай , С Корея и Иран Каква работа имаме ние с такива диктаторски страни ? България е била и ще си остане Европейска страна

64

Анонимен

преди 3 седмици

Прав е. Трябва дисциплина или стимул да се върнат хората там. Примерно ако служиш висшето ти да е безплатно, да имаш помощ за кредит, застраховка и тн като в Щатите. Не че са се убили да учат нашите ама тикток и онлифенс не е за вечно

63

Ббб

преди 3 седмици

Правилно. Сега в Парламента са предимно връзкари или избягали по някакъв начин от казармата.. Военен министър да не е хващал пушка. Гласуват за военна подкрепа, ама те нали не са годни и са се добре..

62

158

преди 3 седмици

Ако искаш мир, готви се за война. /Сун Дзъ/ Президентът е умен мъж. За разлика от платените плювачи по него тук.

61

Експерт

преди 3 седмици

Кому е нужна тая военна подготовка? Нали си имаме професионална армия? Кой ще нападаме или кой нас ще ни напада? Никой. Това са пълни небивалици. Ако се стигне до мобилизация по някакъв повод, всички ще си бият камшика и ще задръстят КПП-тата. Влезте в реалността? На държави като нашата не им трябва армия, а по-скоро някакви минимални отбранителни сили да си спазваме минимум задълженията по натовска линия, малко ПВО и това е.

60

до 45

преди 3 седмици

напълно си прав! преди наричахме русия двойна освободителка, а нато беше агресивен западен блок.....сега русия е агресор, а ние сме член на нато!....да се чуди и мае човек - що за история е това!

59

Анонимен

преди 3 седмици

Кой те пита бе, руски фи гурант?

58

Анонимен

преди 3 седмици

"Войната в Украйна показа - най-важният фактор остава човешкият" Лъжа. Е ако имаш предвид да се избият повече хора от всички страни, не си излъгал да

57

Анонимен

преди 3 седмици

радев ти колко врагове си убил 0 аз 19 с автомата и 42 с дрон 4 танка и 2 бтр аматйор резиденски

56

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя нали беше пацифист, в кра туната му се война!

55

Кой беше

преди 3 седмици

До Анониментвоя Маса (господар) щом си бил роб на турци? То май тогава 1877 е нямало държава Турция де, ама нейсе. Щом си бил роб какво си вършил-да не си орал жито или да си брал памук вързан като плуг на някое "турско" поле????Робе, да знаеш че по савецко време (сигурно си малък, да ти преведа периода от 1944 до днес) няма/ше частна собственост, а по т.нар. "турско" робство е имало частна собственост ха ха ха

54

Анонимен

преди 3 седмици

Cамо не разбирам, за кой точно трябва да умирам в случай на война? Всички военни ще си скрият децата някъде, самите те голяма част ще избягат. Богатите ще станат като тия богати украинци със скъпите коли, които дразнят окото на българина в България, демек богатите и мутрите и държанките им ще избягат по разни офшорни зони, островчета, т.н. Обиновените хора и бедните ще посрещат синовете си в ковчезите.