74

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре се живеело днес, но днес Наглобритания обяви своята готовност да употреби ядреното си оръжие.

73

До 76

преди 3 месеца

Че върви виж какво питаш нас ?

72

Анонимен

преди 3 месеца

А в русия, в русия как е? Яйца има ли, пуснаха ли яйца?

71

Анонимен

преди 3 месеца

Явно основния критерий е поносимостта към куайърите...

70

Анонимен

преди 3 месеца

Я кажете тука сега, кой е виновен 1) Путин, 2) Американското посолство, 2) съдебната система, 4) корупцията, 5) напоителната система, 6) ниската избирателна активност - хайде, хайде да видим сега кой е виновен.

69

До 70

преди 3 месеца

Изключително огромни глупости дрънкаш.

68

Анонимен

преди 3 месеца

В Холандия корупцията е по-голяма, няма валутен борд и пак живеят по-добре.

67

Закривай

преди 3 месеца

При нас като вкарат еврото съвсем ще приключим курса.

66

До 62

преди 3 месеца

Както ти си го направиш. Днешните подрастващи са много по-грамотни, образовани и морални от социалистическите, но явно ти си си избрал просташка среда и виждаш друго. Навремето от 10-12 годишни пропушваха, пропиваха се с краден от дядо си първак и по един чужд език не научиха. Днес 10-12 годишни знаят по един западен и един програмен. Не всички разбира се, но голяма част.

65

Анонимен

преди 3 месеца

те само реакторите да бяха, на българина реакторите са ми виновни, корупцията, американското посолство, Путин, Бойко, съдебната система, политиците. И гласуването няма да ви помогне, от такъв народ няма как да излязат добри политици, ако ще и 100% да гласувате.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Докато е тази корупция валутният борд е единствената ни надежда.

63

Анонимен

преди 3 месеца

До верно ли бе? Верно. С коя от двете си коли да отида до Козлодуй се чудя. А знаеш ли защо в област Враца са високи заплатите? Точно заради Козлодуй, по-конкретно АЕЦ Козлодуй. Ако работиш през социализма за двеста лева ти трябва повече от цяла година да работиш без да ядеш за да си купиш хладилник, пералня и телевизор. Ама ако ги има въобще и се доредиш. Сега ти трябва от една до три заплати. Стига сте баламосвали хората колко хубаво било през соца.

62

Анонимен

преди 3 месеца

ЗОРЪТ ЗА ЕВРОТО Е РОДНАТА ОЛИГАРХИЯ ДА НИ ИЗКРАДЕ ДЕСЕТКИТЕ МЕЛИАРДИ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Ами така е като даваме нашите реактори на Украйна два за милиард, а купуваме от нулата проект на един за 60 милиарда според Румен Овчаров. Така е като си купуваме чертежи на най-различна ненужна ни предимно военна техника. То заради евроатлантическата солидарност събираме и капачки за кувьози. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА пЪЛНО пАДЕНИЕ, Пак Подкупност, за пОДИГРАХМЕ СЕ С пРОМЯНАТА НАЧЕЛО С ВЕЛИКИЯ СОРОСОИДД ДЕНКОВ.

60

наебаха ли ви, а?

преди 3 месеца

Какво очаквахте от ЕС, а какво получихте!

59

Hannover-Burgdorf

преди 3 месеца

Знам, че тази тема е много неудобна, но парите и пазарската количка колко да е пълна НЕ Е всичко! Дори и ултрабогат да си, хората наоколо са си същите, продължаваш да се разминаваш по улиците с какви ли не. Мачът между Тирето и Числото е показателен, шофирането също, липсата на всякакво възпитание при 60-70% от подрастващите, отношенията и ценностната система, масовата неграмотност и зомбираност и т.н. и т.н. От това бягство няма, освен през Т2! Лошото е че това у нас не са чужденци!!!

58

еврото

преди 3 месеца

оправи стандарта в Хърватия,да е така добър като в нашата родина...правете си сметката

57

Анонимен

преди 3 месеца

след 35 години - под кривата круша.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Аз си спомням, като висях на опашка по два часа за един хляб и сърдитата леля затваряше фурната точно преди моя ред. Тези неща бързо ги забравиха някои и сега реват, но наистина в момента българинът живее сравнително добре. Има много недостатъци, но това си зависи и от нас.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ех така е България има хубава природа и климат който позволява да растът най вкусни те зеленчуци и плодове в Европа. Но ако се спре корупцията и кражбите, и хората се респектират един от друг ще е хубаво място за живеене.