110

Про100 Убиец

преди 4 месеца

Колкото и да се напъват троловете на посолството да защитят сатанистчето Киро, нормалните хора видяха и знаят кой носи вината за убийството! Лицемера Киро който сипе морал от трибуната , докато пере контрабандата, е длъжен да контролира подчинения си. 100% е карал така по негово нареждане, ако не беше Киро трябва да се намеси и да му нареди да кара с разрешената скорост! Ако Киро не може да управлява един шофьор, къде е тръгнал да управлява държавата?!?! Или е просто преводачка на посолството?

109

Довечера по БТВ

преди 4 месеца

Пробата на Киро се загубила в прокуратурата. Никъде не могат да я намерят. Не е ясно как се е случило. Ще има проверка. До 2036г се очаква да излезе резултатът от нея. Засега това е от тук.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Има си ЗАКОН И ПРАВИЛА , по които се охранява ''големец'' , за съжаление , НЕ СА СПАЗЕНИ , и сега О'ЛЕЛЕ !Виновните да си понесат последствията !!!!

107

Българин

преди 4 месеца

До Анонимен 116 "режисьорите от Козяк" Киро го доведе Радев, не сме забравили, колкото и да се напъвате. РАзбира се, това няма нищо общо с инцидента, но е яден напъна да се политизира това и то поопределен начин. Що ли така?

106

Анонимен

преди 4 месеца

ИМА ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА, ЧОВЕК КОЙТО Е НИКОЙ, В ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ДА ГО ВОЗАТ И ОХРАНЯВАТ ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, АКО ППДБ НЕ МИНЕ 4 ПРОЦЕНТА КАКВО ЩЕ Е ТОВА РАЗХИЩЕНИЕ... ДАЙТЕ НСО И НА СВЕТЛЮ ВИТКОВ...

105

Анонимен

преди 4 месеца

Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средствосъс специален режим на движение може:2. да надвишава разрешената максимална скоростна движение дотолкова, доколкото няма дазастраши нечий живот или имущество;Ако катастрофата беше причинена от линейка,която бърза какво ли щеше да стане с шофьора й ?! Реторичен въпрос разбира се!

104

Анонимен

преди 4 месеца

КИРО ВЕЧЕ УБИВА В ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА БЪЛГАРИ СЪУЧАСТНИК СИ КИРО В УБИЙСТВО С КАКВО ПРАВО ПОЛЗВАШ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ А ТОЗИ НАЬО КАКВО ТЪРСИ ТАМ СЪД ЗА ВАС ШАРЛАТАНИОТВРАТИТЕЛНИ ЛИЦЕМЕРИ

103

Анонимен

преди 4 месеца

Кофти,даже и режисьорите от Козяк,нямат решение за издънката на своето протеже простичкото Кире!

102

Българин

преди 4 месеца

До Анонимен 108 "и видиш, че шофьора кара като луд" Ти качвал ли си се в автомобил, особено от висок клас? Там разликата между 80-90 и 120 НЕ СЕ УСЕЩА, ти ми разправяш басни как Петков бил "видял". Петков най-вероятно си е гледал телефона или си е приказвал със спътниците си в колата когато е станало.

101

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

150 са нищо за нсо - ОПГ. А и се славят като недосегаеми. Тъжно е, че не са оставили никакъв шанс за възрастните в другата кола. Късно е. И на враг не пожелавам да го застига нсо кола.

100

Анонимен

преди 4 месеца

ТЯ И ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА, СЪВЕТНИЧКАТА НА КИРО, КОЯТО данс ИЗНЕСЕ ЧЕ Е СЛУГУВАЛА НА СКОПИЕ Е НЕВИННА. А ППДБ СЕ БОРЯТ ЗА СПРАВЕДЛИВО ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСИЧКИ. ЧЕ ОТ ТЯХ НИКОГА НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ВИНОВЕН, ЯВНО СЕГАШНОТО ПРАВОСЪДИЕ НАПЪЛНО ГИ УСТРОЙВА ТО КАКВИ ЛИ НЕЩО НЕ ИЗЛЯЗОХА ВСЕ НЕВИННИ ЕЙ ДЕНКОВ КАЗА ЧЕ НЕ РАШКОВ И МИТНИЧАРКАТА А ПУДЕЛА Е ВИНОВЕН.

99

Зозо

преди 4 месеца

Пробата на Киро кога ще излезне?

98

Анонимен

преди 4 месеца

Някой знае ли как се казва важната работа на Киро във Варна, че така е бързал да не закъснее? Известна ли е в града? Каква е?

97

Анонимен

преди 4 месеца

Да , имаме ПОРЪЧИТЕЛ , И УБИЕЦ !Интересно , какво прави поръчителя в такава кола , на НСО , като няма право на такава ?

96

Българин

преди 4 месеца

До Анонимен 107 "виж всички сме виждали как карат колите на НСО, неправилни изпреварвание, превишена скорост, каране по средата на платното, засичане, избутване и т.н." Тоест, като всички обикновени българи.

95

Анонимен

преди 4 месеца

До 96 - хайде да видим дали Петков не е виновен за поведението на шофьора, който го превозва. Когато си политик и се возиш с охрана, и видиш, че шофьора кара като луд и не спазва ограниченията, имаш право да изискаш да го направи, защото си зависим от репутацията си. Сега никой не знае името на анонимника дето е карал със 150, а всички пишат за Киро. А на Киро му предстоят избори. И сега го свързват И с просташко поведение на пътя.

94

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 96, виж всички сме виждали как карат колите на НСО, неправилни изпреварвание, превишена скорост, каране по средата на платното, засичане, избутване и т.н., никой неможе да ме убеди, че това става без съгласието и одобрението на човека, който возят, това е! и в случая не говоря само за Кирил Петков, всичките ни политици са еднакво нагли

93

Анонимен

преди 4 месеца

Защо К. Петков ползва кола на НСО за предизборната си кампания (вътре е бил ПР му - Тицин)? Галя от посолството ли е разпоредила на НСО да возят ПростоКиро? И защо въобще съществува тази бандитска структура НСО?

92

Зозо

преди 4 месеца

ППБД убива!!! Киро Симпъла убива хора. Прави си предизборна кампания с държавни коли от НСО. Найо какво търси в кола на НСО???????

91

Анонимен

преди 4 месеца

НОРМАЛНИТЕ ШОФЬОРИ КАТО НАБЛИЖАТ КРЪСТОВИЩЕ СЪОБРАЗЯВАТ СКОРОСТТА СИ С ФАКТА, ЧЕ НЯКОЙ ЧОВЕЧЕЦ МОЖЕ ДА СЕ РЕЗСЕЕ И ДА НАВЛЕЗЕ БЕЗ ДА ГИ ВИДИ, ОСОБЕНО В ГОРИСТ РАЙОН КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА.