64

Анонимен

преди 3 месеца

Което си е вярно, вярно си е! Авиация - 12 самолета, флот-7 плавателни съда, артилерийско и ракетно въоръжение-0, шанцов инструмент -6 млн. За евроатлантиците от ново поколение - шанцов инструмент - кирки и лопатки за лична защита. Бронетанкова техника - 2 роти. 4 таджики успяха да преминат през цялата държава и превзеха Москва. За какво говорим? Това в щатите не може да се случи. Ако не броим мексиканците! Слава на САЩ! СЛАВА НА ЗЕЛЕНСКИ!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците още са си в Украйна. И имат капацирет да си построят още кораби. Вече се говори, че Харков и Одеса ще бъдат присъединени към РФ. Бандеровска украйна ще остане без излаз на Черно море и Дунав. И няма да представлява пряка опастност за Крим. СВО продължава са добавя нови цели.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До ФАБ лекува Така като чета, май "лекува" само депресията при руските драскачи, като им дава по малко адреналин. Обаче ефекта е никакъв - защото това трябва да се случва отново и отново, и към него се развива резистентност, та трява дозите да се увеличават, а пък въможностите на руските фашисти намаляват. И ще дойде ден в който каквото и да правят няма да набавя нужния адреналин. И тогава става интересно.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Да бъдем откровени, и какво точно, което не се знае, ни казваш? Това е нещо, което дори конрантно пиятния Медведев го знае ... всеки може да удари всеки и резултата е, че всеки ще бъде унищожен.

60

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Това колко десантни кораба имат руснаците е нещо изброим.В САЩ е невъзможно да бъдат изброени са о частните въоръжени кораби.Пеосто няма как да бъдат изброени,защото в САЩ са маниаци на темата оръжие и не чакат на опашки като в Масква,за да получат някакво ръждясало и непочистено нещо като отклонявашият с два метра о т цел пет метра Макаров. Това е стратегическа слабост при руснаците ,че нямат лично оръжие. Има си обяснение.Ако всеки руснак разполагаше с оръжие,то щяха да се избият помежду си.

59

ВЕРВАТЕ ЛИ СИ ?

преди 3 месеца

Какъв превес бе, Окрайна НЯМА флот, а много скоро няма да има и излаз на Черно море!

58

Анонимен

преди 3 месеца

До НаблюдателНаблюдаваш американските разузнавателни дронове във flightRadar?! Интересно, а руските, които атакуват Украйна виждаш ли ги там?

57

Да бъдем откровени

преди 3 месеца

САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва и Петербург. Но преди ракетите да стигнат целта си, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.

56

АнонимеН

преди 3 месеца

7 СА МНОГО!!! ДА ТЕ ПОТОПЯТ И ТЕ :D РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ВОЕНЕН ФЛОТ ТЯ СИ ИМА ПОДВОДНИЦИ!

55

ФАБ лекува

преди 3 месеца

Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!

54

Чебуратора

преди 3 месеца

15% от НПЗтата са извън строя, износа на горива е забранен, денгите за путев стават все по малко със всеки изминал ден. И въобще на всеки 2-3 дни имаме по някоя голяма бавовна в путинските блатни територии. Сигурно такъв е плана на вяликия кремълски многоходовъчник.

53

ФАБ наистина лекува

преди 3 месеца

Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Десантните кораби на руснаците ще са точно колкото трябва когато десанта към Одеса започне, не им берете грижата, нямат нужда да минават кораби през Босфора има си други начини.

51

Да

преди 3 месеца

И някоя друга ядрена подводница дето не е изплиувала от 1 година и си плува кротко и спокойно и само чака да и дадат заповед

50

Анонимен

преди 3 месеца

Русия остана само със 7 десантни кораба. Хм, може ли да ми кажете колко десантни кораба има Украйна??? А въобще колко военни кораба има Украйна???

49

Време е и тези

преди 3 месеца

7 да бъдат занулени.

48

Наблюдател

преди 3 месеца

Наблюдавам го този превес в FlightRadar24 - всеки ден има безпилотни и пилотирани шпионски самолети на НАТО, а след това се нарежда къде точно и какво да се удари, но да изглежда, че Украйна има превес.

47

Анонимен

преди 3 месеца

ще плават със салове какво пък жертвите не са от значение за путин джихада

46

Анонимен

преди 3 месеца

Русия загуби 3/4 от Черноморския си флот, при това срещу държава без флот! Ако руснаците не бяха прехърлили точно преди войната кораби от балтийския флот, сега щяха да са почти на 0!

45

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Ще правят плаващи лади. Споко