120

Анонимен

преди 7 месеца

Защо само евреи и арменци са кандидати за кметове? Няма ли българи в София? Тези евреи като ви станат кметове, ще сложат знамената на Израел и Украйна на столичната община, а ще махнат българското знаме.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Не се занимавай с глупости удари 3 тека на Ленчето докато дава щото после като станеш никой няма да ти пуска,

118

Анонимен

преди 7 месеца

До 113 Нали осъзнаваш колко си ограничен ?

117

Анонимен

преди 7 месеца

Стойностните хора, които са в ГЕРБ и не са участвали в ограбвания и далавери да напуснат ГЕРБ и да подкрепят ПП. Това важи и за всички други партии, както и за БСП. Вярвам, че има стойностни хора, несъгласни с номенклатурните деца на мафията пробутвани там. Вие шанс срещу тях нямате, няма и да имате. За едното топло местенце ли сте там и малко парички? Подкрепете ПП за доброто бъдеще на всички ни и на държавата. Нека се обединим в общи инетереси.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Това същество по гаден и от мутрата бе

115

Анонимен 11

преди 7 месеца

Петков,вашия Терзиев,случайно,да не е фашист,с дядо от дс,баща му също от дс,ха кажи ми,кой е комунист,или онзи банкянски индивид,не е комунист.

114

Селянин в София

преди 7 месеца

Последните години се наслушах на критики от БСП и Радев против ГЕРБ.Наслушах се и на тъпизми от ПП и останалите партии. А сега ......,,Помощ! Помогнете!"---крещят Кирчовците и Кокорчовците. Унизително и безподобно.....,Но.....Ще гласуваме против тази жена. Ние ,,мутрите", както ни наричаха някои ще спасим столицата за кой ли път. Е ...изложихте се с последните избори, но нищо...Дано не научите....как се управлява....

113

Анонимен

преди 7 месеца

Кои сте вие да заплашвате мутрички. Студена ли е водата, да се цопкате вече?

112

Киро от

преди 7 месеца

СиЦилиевата Долина - помните ли му това Срамно Изказване - и тоя бил говорел Английски и бил учил в Харвард - сигурно си мисли, че Долината е на Сицилианската Мафия и за това все толко за нея мечтае!

111

странно

преди 7 месеца

ама май е и леко мургавичка, от маалата?

110

Анонимен

преди 7 месеца

Как една синдикалистка с 2 хиляди лева заплата се сдобива с къща за милион?

109

хохо

преди 7 месеца

Ужас,този пер.ко и последователите му са направо дават началото на ново отклонение в съвременната психиатрия...

108

Анонимен

преди 7 месеца

Кой са успехите на социализма, русизма? Че затриха българската същност на поколения българи. Накара ги да се наричат пионерчета и чавдарчета и ги обърна да се бият срещу своята държава и да ограбва своите съграждани. И това продължава и днес, защото никога не са си тръгвали. Национални предатели, интернационалисти прокарващи идеието на империализма. Хора, които при вече една отворена система се и3родиха в чудовища съсипващи собствената си държава и народ. Това са потомците на тази система.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Върви си в Канада докато не си гушнал букета, като Алексей Петров и за три дена и ще си забравен

106

Тоя

преди 7 месеца

защо говори против неговия кандидат? Съвсем изперка

105

Анонимен

преди 7 месеца

Амчи кире, дс са най-вероломните комунисти Бе ! - а вие пп и дб сте най-долните ,нагли ,Лъжци в историята на Бг !

104

Анонимен

преди 7 месеца

Кире, защо ни агитираш да гласуваме с отвращение за тебе и твоята партия да си плюем в лицето? Не искаме повече да ви гледаме самодоволните лъжливи физиономии непрекъснато да ни баламоствате. Нали искахте ала-бала на изборите? Сега ние ще ви кажем бла-бла

103

Зозо

преди 7 месеца

Има ли още някой да вярва, че ППДБ са ДЕСНИ???? Те са леви либерали уж десни. Червени десни?!? На втори тур гласуваха за Рундю - руснака. На миналите кметски за Мая Манолова. Правиха правителство с БСП, Корни вицепремиер.. КВИ ДЕСНИ, КВИ 5 ЛЕВА???

102

Вестник

преди 7 месеца

"Народен водач" 1941 година пише: "Новото в Европа е освобождението на континента от игото на масонството и всички неговия явни и тайни поделения", но за Жалост, това Иго се Завърна с Пълна Сила!

101

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Възраждане колко кмета има?