51

Радослав

преди 7 месеца

До 43: проблема е в Избирателният кодекс драги, те реално си имат толкова както и да го смяташ! Защото 15% от 40 е 6! Тоест реалната им подкрепа при 100% от потенциалните гласоподавателите е 6%, но понеже се смятат само тези които с а гласували имат 15% всички тези 40% които са гласували.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Махайте се и то веднага !!!

49

Антон

преди 7 месеца

Абе, хора... Ами то излиза че Васко ДС-то е повече комунист от Ваня Григорова???? Обърках се, но Ваня е истинска жена и май тя ще спечели!Поне ние, трамвайните работници, я подкрепяме!

48

Кръпков

преди 7 месеца

Луукчооо сиии отииииивааа

47

Анонимен

преди 7 месеца

ХЕШ кода е за наивници. Тази част в която стоят резултатите от избора за деня няма как да и направиш ХАШ код. Много сте наивни......

46

До ОК

преди 7 месеца

Май е вече да сме им хешкода на политиците управлявали ни последните 30 години. Сопите са подходящ нов код, който да ги вразуми.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Герб може да загуби но това не значи че ПП и разширението печели.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Голям цирк разиграха за пред народа, но нито дума, че ПП-ДБ пере активно Буда. Гласуваха в парламента да не може да се обжалват пред съд постановленията за прекратяване на производства по корупционни престъпления. Това беше гласувано целенасочено, за да не може някой да обжалва #Барселонагейт, което реформираната им прокуратура прекрати, а иначе ДБ винаги са били опора на ГЕРБ, още докато се казваха реформаторски блок.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Гербав вой и депесаро-чалгарско ехо.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Пхахах - С машината се иска по-малко усулие, иначе ефекта е същия. Няма да подготвяш чували с "истински" бюлетини, които да подменят по пътя до мястото на предаване. Тука е по-лесно, манипулираш паметта в която седят данните от резултатите от гласуването и от която се генерира протокола от гласуването. Даже може на флашка да си подготвиш всичко. Вкарваш необходимия код, мушкаш си флашката със желаните резултати, прехвърляш в паметта на машината и си принтваш протокола от гласуването. Не е сложн

41

Радослав

преди 7 месеца

До 4: гербер, това с ала бала го има само в простите ви тикви! Ако можехте да смятате елементарна математика щяхте да разберете за какво иде на въпрос, но вие си повтаряте каквото ви каже тиквата и това е! И аз съм против интимният партньор на Боко известен като Киро ***, но съм и против хартиената бюлетина, трябва изцяло машинно за да се изчисти системата най накрая от ДПС, Герб, Възраждане и всички останали които разчитат на купен ромски вот и Костинброд + гласове от ония свят!

40

ОК

преди 7 месеца

Помним халваджийските тефтери наречени протоколи, ти си вярвай в застъпници. Интересно ми е кой знае какво точно е Хешкод? Няма да има управия в тая държава с това обраното на остро племе....

39

Оня

преди 7 месеца

Гроп-Итънейците и депесе , очаквана комбинация , и много отвратителна !

38

Случаен

преди 7 месеца

Кирил Петков: Ако пуснеш народа да се репрезентира правилно, ние трябва да сме с 10% с ДБ общо. Има го записано. Реално дамите машините не са проблем, а секционните комисии, които броят бюлетините, а те заедно със службите вече са овладяни. Там става промяната.

37

Милев

преди 7 месеца

Костя повреди народа със спите! Другите не стават!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Пфффааааааааафффф хеш кода е КРИПТИРАНЕ ве бот. Криптирането е за сигурност на информацията, трябвало да е публично бухахаххаххаххаха. Поредната опорка

35

.

преди 7 месеца

Въобще не ни е страх да излезем изцяло на хартиен вот, важно е да излезем и всички да гласуваме.Вече,да.Това,не е най-важното.Разковничето е в израза:...да излезем и всички да гласуваме.Някои обаче,могат- да влезнат на топло и да гласуват.Свободата,Санчо,свободата!

34

аман от неграмотници

преди 7 месеца

Ох колко неграмотни хора. Хешкодът трябва да е ПУБЛИЧЕН и служи точно за предотвратяване на фалшификации. Скандалът на дребните тошковци е измислен.

33

Развод!

преди 7 месеца

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи ПеПетата с трабанта и в Щатите ги остави....

32

Анонимен

преди 7 месеца

Дежурните гербави плювалници пак са се разпенявили.Абе,кой ще ви гласува за новата кукла на конци Хекимянчо?Предишната поне беше по-симпатична,макар и некадърна и крадлива.А това,ни едното,ни другото.