35

Анонимен

преди 7 месеца

А Словакия повече няма да дава оръжия на Украйна, каза Фицо.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Да му спрем кранчето , то е на наша територия

33

Анонимен

преди 7 месеца

Колеги, тази зима ще мръзнем ли?

32

2

преди 7 месеца

"Желанието за мир" е просто красив трик за наивни граждани: всъщност доставката на оръжия за Украйна и заглушаването на несъгласието се извършва под егидата на широко разпространена корупция, рушвети и пълнене на собствените им джобове. Тоест поради същите причини, заради които на режимът в Киев се отказва да бъде допуснат в ЕС.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото по-големи са загубите на русия в Украйна, толкова по-малко възможност ще има за развихряне на имперските си амбиции срещу други европейски страни. Парите отиващи там гарантират, че няма да се наложи да влизаме в трета световна война, защото ако русия приеме, че инвазиите и анексациите работят, скоро ще трябва да браним страни членуващи в европейският съюз и НАТО. Тогава действително сме в трета световна. За това по-добре да им бъдат счупени зъбите сега, вместо после.

30

1

преди 7 месеца

Унгарският премиер Орбан сравни ЕС с антиутопията на Оруел. Един от последните лидери в Европа, който поддържа здрав разум в ситуацията с подкрепата на Украйна, каза, че ЕС "създава оруелски свят" - според Орбан властите в ЕС декларират желание за мир и стабилност, но всъщност действат по точно обратния начин. "Те купуват и доставят оръжия чрез Европейския фонд за мир. Те искат да контролират медиите чрез закон за свободата на медиите. Ние не се борихме с комунистите, за да стигнем до 1984 г.!", каза Орбан. Премиерът е прав за някои неща, но греши за мотивите на лидерите на западния свят.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Може да остане така фронта , важно е да клаттим утките ....а и скоро украинците сами ще си произведат дронове и ракети , и в донбас ще стане пустиня

28

Анонимен

преди 7 месеца

Киевският наркокартел съобщил за тежката ситуация край Красни Лиман. Буквално след часове ще си признае за тежката ситуация край Работино. Жертви има. Резултат за киевския наркокартел няма.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Стрелецът, заподозрян в убийството на най-малко 18 души в Люистън, Мейн, все още не е задържан. Губернатор Джанет Милс каза на пресконференция, че най-малко 13 души също са били ранени при атаките.

26

АнонимеН

преди 7 месеца

УКРАЙНА ВЕЧЕ СПЕЧЕЛИ НА ФРОНТА А РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ МОЖЕ И ВЕЧЕ ДА ГО НЯМА :D ПУТИНИСТА ОБРАН КВИ ЧИ ЗНАЧИ НЕЩАТА СА НА ПРАВ ПЪТ!

25

Анонимен

преди 7 месеца

"Зеленият" балон се пука: акциите на Siemens Energy се сринаха с 39% заради проблеми с ветрогенераторите им. Акциите на Siemens Energy се сринаха с близо 40% в четвъртък, заличавайки 3 милиарда евро от пазарната си стойност, след като компанията заяви, че преговаря с германското правителство за държавни гаранции след големи неуспехи на своя вятърен блок, съобщи Ройтерс.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Новият suv NIO ES8 отвява BMW и Mercedes обратно в училище да се учат да правят автомобили. На краш тест Euro NCAP набира повече сумарни точки от BMW X5, BMW iX и BMW серия 3. Изцяло алуминий. Максимална комплектация 84$ хил. 33 сензора, автопилот, автопаркиране, два елмотора 650 конски сили, 4.1 сек. до 100км/ч. Въздушно окачване с техлнолгия CDC, 6 лидара сканират постоянно неравности на пътя и се грижат за перфектен комфорт, регулиране височината на клирънса(12 - 21 см.). Фаровете с лидари и знаят как и кога да светят. Кожа напа навсякъде с масаж, вентилация и отопление.

23

#12

преди 7 месеца

До Анонимен 12 В първият ден на СВО-то на Русия в Украйна акушерката се плюнчеше от злоба, омраза и страх към руснаците, като Хитлер през юни 1941г., когато изнася речта си с която започва опреция Барбароса. Кадрите бяха абсолютно идентични. Сатаната беше обладал и двата рептила!

22

1

преди 7 месеца

"Орбан, който постоянно влиза в сблъсък с Брюксел през последните 13 години заради политики, които според критиците му са подкопали демократичните ценности в Унгария, заяви, че е необходима смяна на ръководството в унгария на изборите."

21

БРИКС

преди 7 месеца

Както Вермахтът не можа да победи, така и НАТО не може да победи 4 континента. Сътрудничество и дипломация трябват, а не съшита с бели конци военна пропаганда в стил Гьобелс. Искаме мир и нормални отношения с целия свят, а не да бъдем васална безгласна територия на САЩ.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро и Полша, после Чехия. Играта свършва.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът с Украйна може да се реши достатъчно бързо, за 3 дни, за седмица, в Русия знаят как да стане. Но Киев не е целта. Целта на СВО е друга. Сега западният бюргер си седи доволно пред телевизора и всеки месец идват и му казват - дай 200 евро, за Украйна трябват, и му ги взимат. Целта на СВО е тези 200 евро да станат 500, после 1000, а след това и децата му да се доведат да воюват и да бъдат смлени в Украйна. Корейската народно-демократична република ще се погрижи за изобилие от снаряди за руската артилерия.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са се оказали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое, и бяха поразени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа бяха убити 3 хиляди украински войници. 47-а механизирана бригада "Магура" беше от най-боеспособните подразделениия на ВСУ

17

82-ОМБР

преди 7 месеца

Ква контра бе я си пии хапчетата. Целта е да умрът повече "братушки"

16

браво

преди 7 месеца

Добре, че е Орбан, за да казва истината на толкова високо ниво. Всичко друго юрожендъри са хванати на къс повод от ЮЕСЕЙ и са само едни говорещи глави.