36

Анонимна

преди 1 година

Имаше един израз: Винаги със Запада, никога срещу Русия.

35

Анонимен

преди 1 година

Ще стане като с бронетранспортьорите. Нямаме нужда от тях , даряваме 100 броя. След един месец, ама трябва да купим от щатите бронетранспортьор за милиард и половина.Ще подарим С-300 и ще кажат, а сега ще ни дадат Патриот за 5 милиарда.

34

Анонимен

преди 1 година

Няма ли будни българи,няма ли нация,няма ли родолюбци и патриоти?! Продажници източват държавата ни ,убиват ни тровят ни с храни и ваксини ,а ние като стадо търпим! Месеци наред това правителство работи срещу народа ни и в полза на чужда държавате не са и да затвор,а директно за разстрел!!!! Колко още,какво трябва да стане за до се събудим?????

33

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел: "изходът от конфликта трябва да бъде решен на бойното поле". Прав е Борел! И никакъв друг начин! Точка! Въпросът с Русия трябва да бъде решен окончателно, това е като хирургическа операция, боли и кърви, но организмът се изчиства.

32

до aZ-ът

преди 1 година

Така разправяхте и преди година като се клеха, че никакви оръжия няма да пращат, после се оказа, че още тогава са пращали тайно, даже Киро беше горд! Колкото тогава ги тричахте, толкова и сега! Няма държава без народ, а ние не сме народ ами... знаете!

31

Анонимен

преди 1 година

Накажете ги на изборите , че са се самозабравили. Да се подкрепят кметове които не са от ПП, ДБ или ГЕРБ

30

Еврогей

преди 1 година

Важното е да има евpoгейски паради, този път България е на правилната страна.

29

100

преди 1 година

Един ден сле 1-2 или след 5-6 години тази Сглобка ще се разглоби по затворите.

28

Питам

преди 1 година

След като руснаците са казали, че тези ракети не подлежат на ремонт, защо ги даваме на Украйна. Интересно украинците дали ще са доволни, че ги прецакваме с негодни ракети.

27

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован демократичен обединен консолидиран свят отдавна разбра, че единственият възможен вариант за край на войната в Украйна е формулата на Зеленски предвиждащ пълно изтегляне на Русия от Крим и окупираните региони, и започване на преговори с Русия за изплащане на репарации и обезщетения, но само пpocтите копейкаджии си живеят в някаква си тяхна паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

26

aZ-ът

преди 1 година

Тагаренко трябва да бъде обесен на някой електрически стълб на Цариградско Шосе. Да го гледат децата му всяка сутрин, като отиват на учишиъ.

25

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва нищо,нито армия нито оръжие,ние сме със НАТО и сме във ЕС.Всичко трябва да дадем на Украйна.

24

aZ-ът

преди 1 година

Ако и тва го направят ще ги тричаме. Това ще е края вече.

23

Лудото Ленче

преди 1 година

Тагарев е една *** фашистка гнида !Всеки *** ,който е тръгнал против народа си ...не е свършил добре !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Русия е за мирно решение на конфликта и винаги е готова да преговаря за пълна и безусловна капитулация.

21

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е САЩ и ЕС да прекратят парите и оръжията за Украйна, и тогава Русия няма да има нужда да превзема Киев, Русия мирно и спокойно ще влезе в Киев за да подпише договора за пълна и безусловна капитулация. За това ние от целия свят които сме с Украйна требе да сапортваме демократична Украйна толкова дълго колкото е необходимо докато победи тоталитарна Русия, каквото и да ни струва това. Нали?

20

Анонимен

преди 1 година

На Шипка е имало и много американци и индианци.Много смело са се били срещу войските на Сюлейман Паша.

19

Анонимен

преди 1 година

Споко, Лавров призна дипломатическия си провал и предаде въпроса с решението на конфликта в Украйна на Въоръжените сили на Русия. Следователно по законите на желязната научна логика, ще стане така както каза Жозе Борел, както искаше Жозе Борел - "Русия да бъде победена на полето на боя". Просто няма начин Русия да не бъде победена на бойното поле, такива са законите на желязната научна логика.

18

УКРАЙНА СА НИ БРАТЯ

преди 1 година

НА ШИПКА ВОЙНИЦИТЕ БЯХА УКРАЙНЦИ, ФИНЛАНДЦИ, РУМЪНЦИ... САМО ГЕНЕРАЛИТЕ СА БИЛИ РУСКИ......ГЛЕДАЙТЕ ДНЕС В УКРАЙНА Е СЪЩОТО - ЧЕЧЕНЦИ, ДАГЕСТАНЦИ, ЕСКИМОСИ..

17

Анонимен

преди 1 година

Кого лъжат, за какво са им дефектни? Да си ги завират отзад ли?