38

Дани

преди 1 година

Започва обработката на общественото мнение, за която се плаща много добре. Управляващите много добре знаят, че народът не желае еврото. Те затова не разрешиха и провеждане на напълно законния референдум.

37

Анонимен

преди 1 година

До 34.... Само дето нашето правителство е избрано от посолството...

36

Анонимен

преди 1 година

Въпросът който ме притеснява е....ще плащаме ли дълга на Гърция, Италия, Франция или Испания?Иначе съм ЗА еврото,само това ме притеснява.

35

Анонимен

преди 1 година

До 32 - Норвегия не е в ЕС. Иначе да, има защо да не с еприема еврото.

34

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега да ми обяснят,какъв е този зор?Има държави с по-развити икономики от нас,който не са го приели.Ние трябва да поемем дълговете на Гърция и Италия

33

ЗА ЕС и НАТО

преди 1 година

Референдумите не са демократичен механизъм! Русия ги използва за да заграбва територии. Цивилизованите държави не признават референдумите. Има си демократично избрани правителства, които да взимат решенията важни за държавата. А не нискоинтелигентни бачкатори без завършен 8ми клас!

32

Анонимен

преди 1 година

3-ти март си остава национален празник, левът си остава национална валута, България си остава в ЕС и това е.

31

Йосарян

преди 1 година

Полша, Чехия, Унгария, Дания, Швеция, Румъния, Норвегия не са приели великото евро. Интересно защо. Интересно защо ние някак излизаме по-хитри от тях? Или по-...? А защо не позволиха референдум по въпроса? Понеже каквото иска мнозинството от хората в държавата, не е каквото е ЗАРЪЧАНО на управляващите държавата? А кой заръчва на управляващите? Ние държава ли сме, или...?

30

Анонимен

преди 1 година

Платена реклама?

29

Анонимен

преди 1 година

Търся отгояор на следното - Как може 10% от населението да си сложи подписа, че желае референдум, а той да не се проведе?

28

Ужас

преди 1 година

Комшия се обеси миналата година - кредит, фирмата на загубаПредставям си какво ще е с големите кредити дето ще ги връщаш в евро сега

27

Анонимен

преди 1 година

Българите имат думата,с референдум ще се види,или живеем в тоталитаризъм?

26

Дирижабъл

преди 1 година

Ок имате графа "Ползи от присъединяването" и "Какво предстои", а графа "Негативи от присъединяването" защо няма? Аз не съм финансист, както и по-голямата част от хората, ама сериозно ли се опитвате да ме убедите, че всичко с Еврозоната е цветя и рози? Ако беше така защо не всички държави-членки на ЕС участват в Еврозоната? Защо отказвате на насрочите референдум за Еврозоната щом всичко е толкова прекрасно?

25

BGexit

преди 1 година

До ао Напълно съм съгласен с теб, но еврофондовете като катализатор увеличиха далаверите и мързела (всички чакат само еврофондовете и не правят нищо без тях)

24

Защо ни е еврото

преди 1 година

Отивам в Гърция, плащам с карта от УниКредит и левова сметка без проблем, в Турция също, по европата също. Хващат ми еврото по курса на БНБ, който е най-изгоден. Защо ни е това евро?

23

Анонимен

преди 1 година

Защо Румъния, която трябваше заедно с България да приеме Еврото, даде заден ход. Там влизането в евро зоната вече не приоритет и не стои на преден план. Само България се натиска за това евро. В Гърция дори по едно време искаха да си връщат драхмата.

22

хм..

преди 1 година

Много *** народ и слаба държава. Незабавно шут и в Евразия където е мястото на тия простаци

21

999

преди 1 година

От ЕК избрали ли са вече преговарящите от българска страна за условията,при които лева ще се превалутира в евро?

20

Анонимен

преди 1 година

След като сме във валутен борд и бяхме вързани към германската марка, съответно сме вързани и към еврото... Така че е напълно излишно да сменяме валутата си.. Явно някой яко ще намаже от тая далавера...

19

Анонимен

преди 1 година

Значи няма да има референдум ,така ли?Страх ви е от резултатите.Пасми7на проклета.