43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 45. Щото така е станАло. А НАТО защо трябва да се разширява ?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Като Русия ползва 15 процента от военната си сила,защо Шойгу проси оръжие от Северна Корея и Иран?Защо се подготвя поредната мобилизация в Русия за 25 Септември?Защо НАТО се разшири за година с 1300 километра нова граница с Руската недоимперия.Защо рублата вече е 110 за евро?Можеш ли да обясниш?

41

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Вагнер си тръгнаха и какво става сега с великата руска армия? Героично и победоносно отстъпват всеки ден.

40

Анонимен

преди 10 месеца

до 38 Наблюдател, кравар викаш тия 200 милиарда евро помощ във вида на бойна техника и оръжие за украинските фашисти са НИЩО? Те не съществуват, а украинците сами се справят без тази помощ от запада???? И къде видя разказване на играта ве? Братушките си пердашат украинските фашисти, ония стоят на едно място и пускат по някое друго дронче за да бъдат свалени от руснаците. Това на фона на 200 милиарда евро помощ. Муахахахахаа....

39

Анонимен

преди 10 месеца

Едно село напредък ли, взе да ви става навик урки :)))

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Наблюдател. От коя паралелна вселена наблюдаваш фантасмагорично ? То с писане не стаа истина бе...

37

Кофти късмет

преди 10 месеца

Пречките на Украинския контранаступ били храсти, дървета и минните заграждения според английското разузнаване а според джуджето Зеленски, Руснаците им били виновни хахаха.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордошов,Алекперов,Чорни, Милер,Абрамович,Махмудов,Розенберг ,Ернст,Дерипаска са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Страшно е Обясни ми, вярваш ли си наистина? русия ползвала само 15% от военния си потенциал, а НАТО било смазано? :-) Хахахахах. Смени си дилара.

34

Наблюдател

преди 10 месеца

Руснаците не са жалки в момента.Те са смешни.Украйна без авиация,флот и далекобойни ракети им разказа играта.Руският флот на дъното,сухопътната армия е в глуха отбрана по целия фронт,над московските блата се разкарват украински дронове.Рублата е сред трите най-нестабилни валути в Света!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Колко са мили българските рашисти. Значи 2022 говореха за денацификация на Украйна. А сега 2023 вече се молят за преговори за замразяване на конфликта по актуалната фронтова линия, че след като героически превзеха Бахмут за има няма една година вече не само Киев ами даже превземането на Донецка област с Краматорск и Славянск вече е в областта на научната фантастика

32

Pen

преди 10 месеца

Скоро са пред Москва :))

31

Страшно е

преди 10 месеца

Когато влезеш във военен конфликт с 15 % от военния си потенциал и да спукаш НАТО от бой. И въпреки помоща на 50 държави да млатиш ВСУ 8 години обучавана от Натовски специалисти.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Това ако е настъпление на укренските фашисти в размер ширина 5 километра те са напреднали в дълбочина 600 метра. Муахахаххааа...Голямо напредване ЕЙ! Добре е за една седмица по 100 метра напредък на ден. Муахахаххаа...

29

Кофти късмет

преди 10 месеца

Бяха тръгнали за Берлин и Лондон,но на пътя им застана Бахмут и ВСУ

28

Страшно е

преди 10 месеца

Когато нападнеш 25 пъти по-малка държава и те смелят от бой.

27

Блатная гори

преди 10 месеца

Руски ръждавейки падат в Балтика, в Белгород гърми, около Раменское гори огромен пожар, Туркменистан отказва през територията им да минава руски газопровод за Китай, Украйна ударно си връща територии... Как е копейки, днес ще пишете ли за "небивалите руски успехи"??? Ама те наистина са небивали - никога не са били!

26

гьон ИИ

преди 10 месеца

109 години и 199 дни

25

Анонимен

преди 10 месеца

Украинските хлопци напредват и вече са на първата табела за Артьомовск 40км. Те охлювите по бързо ще стигнат до града напредват, напредват пък все на едно място тъпчат.

24

гьон ИИ

преди 10 месеца

120 000 кв.км : 3 = 40 000 дни 6 109 години(27 високосни) и 199 дни.При 100 000 военни извън строя на година военните на Русия при 30 милиона резервисти ще свършат след 300 години,а на Украйна при 5 милиона ще свършат след 50 години.За да им стигнат военните трябва да освобождават по 7 кв.км на ден без да губят територия.