155

hth

преди 1 година

Браво, другари! Герои на СССР

154

Един Българин

преди 1 година

По принцип ще си уморите бабичките да пазят памретника на поробителите, но имаме и жендармерия и армия и ако трябва ще спасим пенсионната система от вас. Друг е въпросът че и американците имат противоречиви изяви, но малко хора знаят че не допускат изчезването на България от картата след ПСВ както искаха "братята" Сърби, Румънци и Византийци.

153

Анонимен

преди 1 година

*** ще докарат държавата до нов народен съд

152

Анонимен

преди 1 година

А какво ще стане с България когато ЕС се разпадне? Или ЕС няма да се разпадне, ЕС стабилен ли е?

151

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ехото - ми хвани се да бачкаш вместо по цял ден на кибичиш в съмнителните сайтове с .Ru накрая и да търсиш оправдание за империализма на Жужето Българомразец Путин! Докато това правиш - евтина бира, кофти махорка и пенсията на мама. Путинофилите само това правите - хленчите колко "мизерствате" и чакате "гражданската война".

150

Анонимен

преди 1 година

Бързата работа - срам за майстора.

149

Анонимен

преди 1 година

бухахахахахахахахахахаххахахаха

148

Анонимен

преди 1 година

Който много бърза, бавно стига.

147

Резидент-разединител

преди 1 година

Мая, а ти не слугуваш ли на руското посолство кокошко мизерна? Не го местете паметника сменете надписа отдолу. Символ на мълчанието и страха на един народ от унижителната и пренебрежителна политика или нещо подобно. Направете така че червените б...ци сами да искат да го махнат. Навремето като го бяха боядисали и написали в крак с времето добре се беше получило.

146

Анонимен

преди 1 година

Който не работи - не трябва да яде.

145

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

144

Анонимен

преди 1 година

Народ който не помни Историята си,Няма бъдеще !

143

Анонимен

преди 1 година

Защо го пазят, нека го бутнат щом са толкова смели да бутат паметници на умрели. Това по никакъв начин няма да навреди на Русия или да я направи по слаба. Ако ще и по целия свят да разрушат всички руски паменици, Украйна така и така ще изчезне от географската карта, или това което остане ще бъде малък анклав около Киев и Лвов. А скоро след това и ЕС ще се разпадне.

142

Анонимен

преди 1 година

Коя е тая патриотична партия която защитава паметник на чужда армия. Това само в България може да се случи.

141

Анонимен

преди 1 година

А паметника на американските летци в София които са Бомбардирали Софиянци е добре да остане така ли ?

140

братска помощ за РУС

преди 1 година

Вместо да се въргалят по палатките и да оакват градината, да хващат влака и право в любимата им Русия. С кеф ще им дарим еднопосочните билети. Тъкмо любимият им Путин търси под дърво и камък такива като тях за специалната си операция.

139

Tенгри кан

преди 1 година

И така, политическата криза продължава прераствайки в геополитическа криза на наша почва, а-хахахахаха, щото лумперковцити от "Козяк" си мислиха, че, ето прекратяваме политичексото противопоставяне между двете системни партии, сношаваме ги и България е наша. България, гадни лабъти-маериканци е собственост на Тангра, а не на чедата на Яга! Чедата на Яга ги чака Огъня на Шегор;)))

138

Лаврентий Берия

преди 1 година

До *** - най хубавото от всичко - ВъZраждане лъсна като открито руска партия. Вече и дума не може да стане за национализъм, и това е крестално ясно. Вече и за слепите е ясно, че Костадинов е инсрумент на Путин. А това Мая Галева да защитава Съветския Тотем е пълен майтап. По голяма пародия от това Маямата дето обиколи целия политически спектър като пълна фрос..титу..тка да го пази - здраве му кажи!

137

Ехото

преди 1 година

Народа мизерства, а тези две партии за паметника се хванали.

136

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е в политиката от 20г, беше при Царя, при Нинова, при Борисов и най-накрая при Каракачанов преди да стане лидер на Възраждане. Що него не го питат как така се е сдобил с имотите си като все е на държавна и партийна хранилка? Но иначе сега се изживява като "ново лице в политиката". Да хваща паметника под мишница и да си ходи в Русия!