144

Анонимен

преди 10 месеца

Империята на ЗЛОТО ще бъде запомнена с изтреблението на индианците, с атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, с войните в Йемен, Виетнам, Афганистан, Либия, Сирия с бонбардировките над Югославия, с поробените южноамериканци, с грабителството на жива сила и природни богатства от цял свят, включително Европа и Азия. От всякъде само взимат, не съм чул нещо да са дали.

143

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера един приятел се върна от Капитализма, и разправя че заведенията и летищата се пълни, хората си карат колите по магистралите, капитализма си е стабилен.

142

абе

преди 10 месеца

в русия подготвя апарат за луната, сякаш нямат война а пикник! - а янките тъпчат украйна с оръжие и вече 51% от народа не ще!.....коя икономика върви по-добре?

141

Анонимен

преди 10 месеца

Гледам рублата струва 1 цент вече. Иначе руските фашисти печелят войната :)

140

Споко

преди 10 месеца

Споко, капитализма е стабилен, няма да се сгромоляса. Навсякъде на запад цари стабилност и сигурност, но русофилите постоянно си повтарят мантрта за рухващия капитализъм - ми то нема такова нещо, на запад при капитализма всичко е спокойно и стабилно.

139

ТИ ДА ВИДИШ

преди 10 месеца

Значи Украйна 8 години подготвя многослойна ешаломизирана отбрана по натовски стандарти, с бункери и всичко по учебник, за да може да спре безпроблемно всякаква конвенционална атака на руската армия. По принцип такава отбрана, каквато Украйна имаше (и все още има в дъгата Крематорск - Славянск) се пробивас тактическо ядрено оръжие. Русия я проби без, с цената вероятно на около 100 хиляди загинали и тежко ранени. Русия се подготви за 5-6 с многослойна отбрана. И сега е ред на НАТО да пробие.

138

Боби

преди 10 месеца

До Зозо Пак и отново Нигерия със сняг? По дани на МВФ РФ се нарежда на 5 място като икономика в света по покупателна способност. А Казваш нищо не произвежда... Кой спечели ЖП сделката на Века така да се каже за моторизация на Индия? 1200 влакови композици и то само пътнически, Ще има сделка и за транспортни ЖП състави. Индия се развива не както Китай но стабилно.

137

Анонимен

преди 10 месеца

На никой не му дреме за бъдещето на Украйна. Решава се бъдещето на Запада. И вече е решено. Без ресурсите на Русия Европа е обречена да влачи жалко съществуване, а САЩ губят световното си господство. Войндата е не за Украйна, а за приобщаването на Русия към Запада, разбира се става дума за приобщаване както Конго, България и всички други васали.

136

до 131

преди 10 месеца

интересно, кой е съдията за репарациите от русия....арменския поп ли?

135

Куку

преди 10 месеца

Свидетели сме на бавният залез на една лай....на империя Раша, която донесе само разруха и смърт на съседните държави,тя ще бъде запомнена с геноцид,голодомор и лагерите Гулаг.Амин!

134

мдаа

преди 10 месеца

САЩ, Байдън и демократите не могат да си позволят да загубят войната, която водят в Украйна. Една загуба от Русия, автоматично ще доведе до загуба на президентските избори за демократите. За САЩ Украйна няма значение, колко украинци ще бъдат убити, също е без значение. Войната продължава, защото САЩ така искат поради по-горната причина.

133

Капиталистъ

преди 10 месеца

До Анонимен 132 Стига с тази мантра. Повтаряте я, като идването на комунизЪма и все нито комунизЪма иде - той се сгромоляса завинаги - нито - нито мръсната империалистическа и загниваща империя са разпада. Ще има да чаката до следващото пришествие, но си купете няколко машини за пуканки Made in USA, защото ви чака вековно чакане. Успех в разгромяването на капиталистите. Ура, другаре!

132

Жмурки

преди 10 месеца

Жизненият стандарт за САЩ ще падне с поне 30%, но пак ще си останат силна и красива страна. За ЕС ще бъде много повече, това за запада се равнява на ситуацията от 90те в Русия - за да добиете предства прегледайте набързо "Жмурки" - много точна картина. Но в ЕС ще бъде още по жестоко, защото местната ислямска диаспора ще води жестока война с укреинските мигранти които вече са 10 милиона.

131

Анонимен

преди 10 месеца

До Зозо 130. Рашата се изхранва, ние не. Рашата развива космически технологии, ние 6-ти в света имахме космонавти, ама кой ги помни. Рашата произвежда много неща, ние нищо. Така, че не мисли за рашата, мисли за България. Че вече и домати нямаме, а преди можехме да изхраним целия балкански полуостров.

130

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 129 В района на сахалин и не само там(няколко места са на картата) има подводни вулкани които буквално бълват редкоземни елементи. Да скъпо е да се започне експлоатацията но веднъж започне ли се се осигурява неизчерпаем реално източник включително на Литий. РФ за собствени нужди открива някакви мина в Чукотка и експерименти с подводните вулкани в Сахалин. Запада най-сетне се усети и ще почне да рециклира стари батерии...

129

Анонимен

преди 10 месеца

седят в окопите и чакат неволята да победи на президентските избори в САЩ

128

да

преди 10 месеца

на снимката е Алигатора - убиеца на леопарди и брадли, швабите и франсетата няма как да го забравят!

127

Електрическа батерия

преди 10 месеца

До Анонимен 129 --- Всичките ми съседи тук карат коли с електрическо зареждане, включително и пишещият и не зная за какво говорите изобщо. Пак някои лабададки из съветската преса май.

126

Анонимен

преди 10 месеца

Не става дума за Украйна, на никой не му пука з Украйна. Рухването на западния модел е неизбежно и необратимо, но това не означава че няма да се опитат да го спасят, за капиталистите контрола на капиталовите потоци в по важно от живота.

125

Анонимен

преди 10 месеца

До Засега, браво, обаче рашшистите доста ще покопаят като им присъдят 1 трлн. репарации и връщане на заграбеното ест.