70

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

След края на войната , вече няма да я има голямата руска мечка.ще има една малка хилава пандичка, и ще яде мед, не тя колкото иска, а колкото и даде САЩ и НАТО.

69

Анонимен

преди 1 година

Огромна статия и нищо ясно ! Тия явно не са разбрали, че при война с Русия няма да е като в Украйна и те руски войник няма да видят а последното което ще видят са ракетите които ще ги изпепелят

68

Анонимен

преди 1 година

Тия са напълно изперкали или се харчат огромни пари тоест се крадат

67

Като видях истерията

преди 1 година

На Нато Когато една украинска ракета уби двама поляци..мисля че Нато е безполезно! Освен за истерия и драма :)

66

Така е ..

преди 1 година

До стига бе 88 НАТО започна да обгражда Русия след анексията на Крим, през 2014 година.До тогава всичко си беше мирно и тихо. Сега при войната обръча се стеснява. Да би мирно седяло , не би чудо видяло. Така ли е ? Така е.

65

Тероризъм истински

преди 1 година

Първо РПУ Перник се занимава с Тероризъм в симбиоза с Пернишки мутри убиват Българи по особено жесток начин!

64

Само Факти

преди 1 година

Стане ли война на територия на САЩ край...тия тока им спре за 20 мин и става паника до небете, камо ли да залетят ракетите...

63

До 93

преди 1 година

САЩ ще води интензивна прокси война на територията на всяка друга държава освен на собствена територия ;)

62

Анонимен

преди 1 година

Само си помислете реалистично какво би станало, ако се възприеме "неутралитета" на Възраждане и БСП. С какво ще се защитаваме. Или Русия ще ни "защитава" срещу НАТО? Я слезте на земята и си вкарайте малко акъл в издълбаните си глави.

61

Жоро

преди 1 година

Нато не смее дори си помисли припари до окрайна :)

60

Анонимен

преди 1 година

т.е. НАТО ще води ИНТЕНЗИВНА война срещу Русия на територията на България?

59

до 88

преди 1 година

На Сащ бомбите са демократични....те могат....те убиват по един демократичен начин с песен на уста....друго си е :)

58

Пичкарев

преди 1 година

Лоши новини от Бахмут друзя. чевека ваrина нещо взеха да се губят там откак на пригожин му отрязаха зековете. Сега расняците са прехвърлили там всички остатъци от вдв в отчаян опит да завземат остатъка от града. И без втора вълна мобилизация няма да удържат дълго фронта, да знаете.

57

Анонимен

преди 1 година

Да допуснеш руснаци на територията си и после да ги гониш е смешно. Правилно е да не ги допуснеш. Политиката на НАТО е правилна.

56

стига бе

преди 1 година

А не е ли така - "Путин отдавна твърди, че НАТО се разширява и обгражда Русия."??? Значи САЩ се намесват, бомбят, атакуват страни на хиляди километри от кравария под претекст - в защита на националната сигурност, но Русия не може да действа така когато стигнаха до границата и. Айде у лево.

55

Берлин

преди 1 година

Нашата армия не може да участва, защото не можем да осигурим три пъти на ден вегански храни без глутен в Украйна!

54

Въпрос

преди 1 година

Какво е нато с/у Ядрена сила като Русия? Китай? Индия...Африка...С.Корея....

53

ти да видиш

преди 1 година

"След началото на войната в Украйна алиансът реши да отмени изцяло оставащите забрани за увеличаване на числеността на западните войски по цялата граница на Северноатлантическия пакт с Русия." А да си дойдем на думата,защо тази "война" е отдавна чакана,а през последните 8 г. и предизвиквана пряко и косвено от сащ?!?Колкото повече толкова повече е казал Мечо пух...повече държави повече поръчки за изтребители и всякакви военни доставки и ПОВЕЧЕ доларесо за "демократите,жадуващи за МИР"

52

Анонимен

преди 1 година

И да се дърпаме и не, ние сме почти на фронта. Ако нещо ще става, по-добре е да става с тебе, а не против тебе. В тоя смисъл лигосването на Възраждане и БСП е не само неадекваатно, но и вредно. За съжаление, това се случва десетки пъти в новата ни история - хем тъй, хем иначе и все не си научаваме урока.

51

Анонимен

преди 1 година

Прочетете отново: Целта е да се гарантира, че НАТО може да води интензивна война срещу Русия на протежение на цялата дължина на санитарния кордон - от Шпицберген до Босфора.