90

Някой

преди 1 година

Руските таракани се познават лесно! Те винаги пишат с ненавист и високомерие, към" ...всичко българско и родно"!

89

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 1 година

КОСТАС КОПЕИКИС Е НОМЕР 1 ! ..КОСТАДИНОС = ПРЕМИЕР СЛЕД СЛЕВАЩИТЕ ВИ ИЗБОРИ .

88

Eвроатлантик

преди 1 година

И си ги заслужавате

87

Анонимен

преди 1 година

По форумите е пълно с ГЕРБерски *** от фирмите на Боко който убеждават, псуват и лъжат в полза на ГЕРБ и Възраждане !Целта е ясна искат някой да легитимира кражбите на комунистите в последните 78г. Е няма да стане номера ви колкото и да лъжете и фалшифицирате избори

86

Анонимен

преди 1 година

Престъпната безскрупулност на американската управляваща класа доведе на власт в САЩ двама грохнали старци, които страдат от мания на величие. Парите на Сорос и екстремистката идеология на Байдън поставиха страната по пътя на самоунищожението.

85

Анонимен

преди 1 година

Холандия върви срещу ЕС. Италия върви срещу ЕС. Германия взима да вървисрещу ЕС. Британнците тръгнаха и те. Опариха се, но ЕС е далеч по-слаб днес. ЕС е ИКОНОМИПЕСКИ съюз. Толкова! Не е конфедерация. Гледам, обичайните пропагандни медии и канали ни напомнят, колко зле са британците. Зле, защото ЕС направи, да са зле, за назидание. Каква свобода е това?

84

Анонимен

преди 1 година

Ние това искаме вън от НАТО и ЕС!

83

Анонимен

преди 1 година

Според другаря/господин Тагарев трябва да забравим за кюлчетата и пачките,да плеснем с ръце и да се прегърнем.За да се харесаме на ЕС и НАТО.Е,тогава защо ручахме жабетата?

82

Анонимен

преди 1 година

До 89 АнонименА и никъде няма в столиците толкова много джендари пишещи за сороски Нпота

81

Анонимен

преди 1 година

Тук Москва казва какво да се случва,е това е истината.

80

АБЕ ТИ БЪЛГАРИНО

преди 1 година

КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ С ТАЯ РОБСКА ПСИХИКА ДА МЕРИШ МЕГДАН СЪС ДРУГИТЕ НАРОДИ.

79

Анонимен

преди 1 година

Ама ние и с правителство бяхме в изолация бе продажници. Нито сме в НАТО нито в ЕС дори и купените Натовски оръжия все още не са доставени за доходи, инфраструктура и икономика сме доста далеч от ЕС.

78

Руските лайна

преди 1 година

(русофили) на Дондуков 2 и в парламента са в основата на всяка една мизерия в България... В държавата ни има цяла мрежа от тези дeгeнерати и пoдлеци...

77

Анонимен

преди 1 година

Изпирането на имиджа и дрешките на Борисов и ГЕРБ няма да се получи колкото и да ни у е дават всякакви измислени експертчета в медиите. С корупционери и терористи не се преговаря !

76

Анонимен

преди 1 година

Който не му харесва, да отива в САЩ. Там да си прави далаверите. Не се говори за актуални въпроси. Най-лесно е на краджите и жъжците да бъдат "евроатлантици" и "натовци", като параван за корупцията им. Всички сме евроатлантици и натовци. Това е най-лесно. Борбата е да не пускаме крадците и лъжците евроатлантици до властта. Защото се делим на крадци евроатлантици и некрадци евроатлантици. Крадците евроатлантици нагло ни плашат с плашилото на Путин и Русия, защото са си лъжци и крадци.

75

Българин

преди 1 година

Странни са напъните на руските таракани да ни внушават, че ЕС и НАТО били във война ? Войната я започна един доказан военно-престъпник, а Европа само дава средства на украинците, да си защитят Родината, земята , семействата..., от варварските орди на Кремъл!

74

Урсул Кон Дилава

преди 1 година

Ако има последствия то биха били само положителни.. няма нуждо от опониране! Вече 33 ГОДИНИ Българина е в застои макар да носи дънки Капъ Куле и да папа Банани. Едно нещо което те ограничава векове и пречи няма как да ти помогне сега! Приемете истината и се събудете! НПО ЗА

73

Анонимен

преди 1 година

НАТО и ЕС да се разпаднат няма, но има мноого ов...це които вярват на пропагадната

72

Натовският генерал

преди 1 година

Има някой който си превишава правата с +/- . Ши са санкционираме.

71

И КАКВО ХУБАВО

преди 1 година

СМЕ ВИДЕЛИ ОТ НАТО И ЕС. САМО ЗАРОБВАНЕ КАТО ПРИ СССР.