69

Анонимен

преди 1 година

До Демокрация,сър!ВСИЧКИ ДЕМОГРАФИ СА ЕДИНОДУШНИ-БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НЕЗАСЕЛЕНА...ПРОСТО ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИ НАРОДИ И ЩЕ Я ЗАПЪЛНЯТ!

68

Анонимен

преди 1 година

За всичко са виновни предателите емигранти , които избегаха на запад да плащат данъци на чужда , да хранят чужди хора пенсионери и черни африканци да се размножават. Трябва да се спрат пенсиите на родителите на емигрантите..

67

Анонимен

преди 1 година

Ами пълна национализация на активите на хора като Велев,Донев,Домусчиеви и сие знайни и незнайни червени бичмета които разграбиха нашата промишленост и прогониха от страната милиони българи под мотото,че ниското заплащане на труда ще ни направи конкурентноспособни!

66

Анонимен

преди 1 година

СДС ви ограбиха, ГЕРБ ви довършиха.

65

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КАК НАРИЧАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ В БАНСКО СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ:КУЦИ И САКАТИ!ПЪК ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ХОРАТА БЯГАТ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛ.

64

Демокрация,сър!

преди 1 година

За 33 години евроценности - с 3млн по-малко население... Продължавайте в същия дух,след 20 години на територията ще остане само т нар, "политически елит" (каквото и да значи това)

63

До Shark

преди 1 година

До Shark"Кръв повръщам - пари не връщам" - девиз на СДС-Шайката,която изкорми всичко и окраде дори парите от пенсионните фондове.

62

Анонимен

преди 1 година

Най-добре , да спрат всички пенсиии и всички плащания на осигуровки.. Пенсионната система е най-голямата измама след парите... Да се правили 5-6 деца да ви гледат и хранят..

61

Ха ха

преди 1 година

Милиони гладни азиатци чакали абе ти шегуваш ли се даже сирииците избягаха от бьлгария до единЛиванци , турци , които дойдоха -90 те сьщо отдавна ги няма след като пропадна и търговията на женския пазар

60

АНГЕЛ

преди 1 година

Ето затова сме на първо място по смъртност в светът. Хората не раждат деца . България е пълна със старци които умират и вдигат процента на смъртността спрямо общия брой хора .

59

македонец

преди 1 година

"Кой не скача е червин и четиридесет и пет години стигал".Помните ли!? Опомнихте ли се вече!?Продължавате ли да скачате!?

58

Анонимен

преди 1 година

Да се отнемат пенсиите на Родителите на предателите наричащи себе си емигранти..

57

Българ

преди 1 година

Асен Василев е прав за едно, че докато не ни станат европейски заплатите, няма как да се върви напред. Тогава ше се повиши покупателната способност на хората и ще се живее по-добре. Ама ще ги чакаме тия *** още 30 год да благоволят да дават пари...

56

да

преди 1 година

КАКВО ЧАКАТЕ? ОБЛОЖЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НИ С ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ! УМНИЦИ ТАКИВА!

55

пришълецът

преди 1 година

Пан-о е добре:))))не бери грижа за това:)))

54

Анонимен

преди 1 година

На туй му се вика демографска криза, и може да се прогнозира с години напред. Нашите роми преди бяха работливи, дадеш пари - цепи дърва, копае яма, реди тухла. Сега държавата ги научи да живевят на социални помощи и като чуе за работа се изприщтва. Ама нали и те имат право да гласуват на избори, нищо че са безработни цял живот.

53

Shark

преди 1 година

След като няма да получим пенсии да ни върнат внесените през годините осигуровки.

52

Анонимен

преди 1 година

До 48 като работят защо до сега са изхарчени 1 милиард от нашите данъци до сега за тях, а за хората в карловски еднократна помощ 600 лв и още живеят във контейнери

51

Анонимен

преди 1 година

МИЛИОНИ ГЛАДНИ АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ ЧУКАТ НА ВРАТАТА НИ!ВЪПРОСЪТ Е НЕ ДАЛИ А КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ ЧУЖДЕНЦИ!

50

Вьзмутен

преди 1 година

Ще е най правилно да ни вьрнат внесените осигуровки и без това нищо няма да получим срещу тяхЗа здраве навсякаде плащаш да прехвьрлиш -65 в бг вече е лукс за да се пенсионираш