31

Анонимен

преди 1 година

Първо, украинската армия губи позициите си в Бахмут.Второ, конфликтът предизвиква повече недоволство сред антируски настроените украинци, тъй като те разбират, че Щатите цинично ги използват като пушечно месо, убеден е Аселино.

30

Анонимен

преди 1 година

До 37, смачках ци-ците на женка ти

29

Анонимен

преди 1 година

Политикът коментира думите на украинския президент Владимир Зеленски, че Америка ще трябва да изпрати своите синове и дъщери на война срещу Русия, за да защити НАТО.Това твърдение, вече широко разгласено в САЩ, свидетелства за два факта, които Америка и ЕС трудно могат да скрият.

28

Анонимен

преди 1 година

До 31, кое му е по- на запада бе копейко? Вече цяла година циклите в Донецка област, 3 месеца превземате някакъв Мамут, и дори следващите ви "големи" цели Славянск и Краматорск и те са малки градчета в Донецка област! А в същото време нито един натовски войник не е загинал, за сметка на стотици хиляди руски такива

27

Анонимен

преди 1 година

На страните от Запада им е все по-трудно да крият истината за неуспехите на Въоръжените сили на Украйна и за мнението на украинците в конфликта, написа в Twitter лидерът на френската партия Народен републикански съюз Франсуа Аселино.

26

Joker

преди 1 година

Копейките, взеха да се надъхват! Една година, разочарование не е малко!

25

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами засилва се, има много могилизирани на които путин е издал безплатен билет за Ада, има и затворници и рецидивисти с дълг към Империята на злото ... скоро демократичния и цивилизован свят ще проумее че жертвата на Украйна си има и своята цена, и освен танкове, ракети и гаубици, украинците ще имат нужда и от самолети-изтребители, за да изпратят могилизираните по предназначение, а затворниците и рецидивистите да предадат на божия съд ... !!!

24

Анонимен

преди 1 година

Опитвам се да следя ставащото в Украйна. Това което ми прави впечатление през последните две седмици е че украйнската армия почва да се огъва доста.Руснаците настъпват в доста направления.Статията е за Бахмут, но Бахмут е само една част от голямата картинка.

23

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама бойците на Вагнер и ДНР са оставили на укровермахта едно коридорче да се омете от Бахмут. Целта е укронацистите да бъдат масово изтребвани, докато бягат презглава оттам, повтаряйки си, че Бахмут изобщо, никак, ама хич не бил чак толкоз важен (вече за тях...:) Немат представа що засади и засадчици ги чакат, що дронове ги дебнат да ги e.нaт, ще Солнцепеци, термобари и миномети са заредени и тръпнат в нетърпеливо очакване... А ракетите даже са и надписани: "За Донецк!!", "За Макаевка!!

22

Анонимен

преди 1 година

На ден по рота, на седмица батальон. Това са загубите на укрофашистите в боевете там. Даже доста дали фира от "приятелски" огън. Денацификация върви на пълни обороти.

21

Анонимен

преди 1 година

Много лошо, побеждават Путин все по- на запад. Историята се повтаря, след няколко години ще победят Путин в Берлин и Париж.

20

Елитни смъртници

преди 1 година

Пращат всеки ден в Бахмут.

19

vZv

преди 1 година

Който забранява Чайковски,ще слуша "Вагнер"!

18

Анонимен

преди 1 година

Вече година стана как руските солдати атакуват бахмут и още нищо.

17

Анонимен

преди 1 година

Явно укрофашистите ядат здрав бой.

16

Анонимен

преди 1 година

Колко да се засилва? Те укритата през последните два месеца всеки ден дават 200-300-400 жертви само в тоя град?!? Дето не им бил важен? Всичките резерви от Запорожие и Харков се могилизираха там.

15

Анонимен

преди 1 година

Името на този град, всъщнист е Артьомовск. Бахмут се е наричал преди двеста години. Артьомовск е правилното.

14

Анонимен

преди 1 година

Е нали руснаците бяха превзели този Бахмут.Или още не са?

13

Стьопа

преди 1 година

Нашта Маша всеотдайна наместо да са жyлu, пратила мужа в Украйна, и Путин купил и жигyли! Я!

12

Анонимен123

преди 1 година

британското министерство на отбраната в ежедневната си разузнавателна сводка? Защо винаги "британците дават информация кое, как, защо и т.н