145

Анонимен

преди 1 година

Сам по себеси Бахмут не е интересен за руснаците, на тях им трябва коридора за Краматорск и след това капитулацията на шайката.

144

До 146

преди 1 година

И украинците имат артилерия, но имат и градски развалини зад които да я/се крият, а руснаците са на голо поле.

143

Анонимен

преди 1 година

Инглези, поляци и американци НЕ искат да умират за евроатлантизъм. И нашите козяяшки мишоци са се свили, не им се гине по укро полетата от руската артилерия. Сготвиха укрите с мръсните си планове да унищожават Русия и сега вече надигат вой. Няма кой да гине за либераастия! Укрите се изчепват. Що така бе, глобалистчета?! Нали Русия щяхте да събаряте бе! Много лаете, накрая пак Русия побеждава!

142

До Радо

преди 1 година

Добре, супер, да видим. Аз лично не сум оптимист, но може и да си получил много сериозна вътрешна информация от ЦРУ и КГБ взети заедно и да си прав. Браво, ти си страшен професионалист, личи си!

141

емо

преди 1 година

русия отдавна загуби войната,в dnes.bg!

140

Анонимен

преди 1 година

До Радо ми като стоиш в градове и се криеш няма как да стане.

139

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Пуснете им една ядрена и се свършват мъките им нацистки НАТОвски

138

Анонимен

преди 1 година

Напрегната напрегната, колко да е напрегната? Накрая ситуацията след тия 9 месеца ще роди 10 малки ... вагнерчета и Зеления "Робин Худ" пак ке търти по света молейки богатите за оръжие.

137

Анонимен

преди 1 година

Путин жертва стотици хиляди млади хора за малко повече територия и ресурси. А най-големите поддръжници на войната са дъртофелницитe, които си седят у тях на сигурно на дивана и гледат по цял ден Зомби ТВ. Русия е една огромна клиника за душевно болни пациенти.

136

Анонимен

преди 1 година

Остави ги да се вживяват.

135

Анонимен

преди 1 година

Съвсем правилен въпрос. След като Бахмут не е важен защо просто не го напуснат. Не бил важен пък се бият. Превърнаха го в кладбище боже прости...

134

Анонимен

преди 1 година

До 143 Е къде ще ги загуби бе ,като те разпорва с артилерия.Ти ще загубиш като стоиш в града и върху теб се изсипват снаряди .

133

Анонимен

преди 1 година

Путин е "умен" като Сталин той може да изпраща хора дори и с лък и копие накрая не случайно от 60 млн. загинали през 2-та световна война 20 млн. са руснаци за тях човешкия живот не е нищо понасят загуби дори 1:10 нет проблемь

132

Анонимен

преди 1 година

Заплашително намалява бройката на укропитеците. Вече почнаха да мобилизират етнически унгарци от Западна Украйна. Виктор Орбан скочи и каза - НЕ. Няма наши хора да умират за Киевския режим. Какво правим като няма укро войници?! Кой ще мрре за евроатлантизма?! Сещам се за много наши доброволци. Да се запишат, да нарамят оръжието, да идат по укро полетата да варят толераастията и джеендаризма!

131

До 139

преди 1 година

Само на пригожин ревовете прегледай и ще разбереш как и защо.

130

Анонимен

преди 1 година

До 124 И от къде пари и оръжия,за да продължи Украйна тази война 2-3 години,а и войници трябва.Пък като се водят бойните действия само в един район ще има много малко завъзтановяване.Пък това кой колко цени живота на погледни първо украинците щото те хвърлят хората си в месомелачката.Или си мислиш,че тоя Бахмут е атакуван само от пехота.Не тя си действа ,след като артилерията си свърши работата.

129

до 133

преди 1 година

Тука рашистите се изказаха, че русия имала повече хора от Украйна, така че проблем нямало. Могат да избият всички украинци, а те ще са загубили едва 1/4 т населението си. Някакви си 40 милона.

128

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕТО вече вижда края.Наближава бавно но сигурно.

127

Анонимен

преди 1 година

Абе долния ти недей да береш грижа за руснаците какъв бил техния интерес и какво трябвало да стане с Кремъл ами че ти не си дорасъл още да даваш акъл.

126

До 132

преди 1 година

Защото е идеален капан за унищожаване на руски войници и техника. Докато могат ще се възползват.