62

Някой

преди 1 година

До Анонимен "Хляб от 2 лв. сега ще бъде 2 евро директно, т.е. 4 лв, но пък дохода двойно по-малък, защото 1000 лв.ще са 500 евро. Това ли е хубавото? Няма логика." Е точно за такива "превалутирания" в цената ДЪРЖАВНИТЕ ограни (и гражданите) трябва да следят, и да докладват, за да бъдат санкционирани спекулантите. Няма никакво реално (подчертавам "реално") основание от 2лв да стане на 2 евро цената, като при преминаването е договорен курс на обмен (при нас - 1 евро = 1.95 лв)

61

Анонимен

преди 1 година

ако бяхте прочели щяхте да видите, че търговците са виновни не еврото....

60

Милиардер

преди 1 година

Хлябовете и сега в България са си две евра. Макар, че няма хляб, който да тежи един кг. Смятайте правилно, а не като българските политици и финансистите от БНБ.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Глупости на търкалета пишете повечето...Хляба ще стане 50-60 евро цента примерно.Кой ви пълни главите с глупости,че цените ще останат същите,но в евро...

58

Това е факт!

преди 1 година

Късно е вече за хърватите, капанът щракна. Каквото е, това е, нищо не могат да направят. Да действаме ние, докато е време.

57

Анонимен

преди 1 година

Не Възраждане са оревали светъ.Това е изказване на министър председателя на Хърватия. Не заблуждаваите хората.

56

Християнин

преди 1 година

Ре - фе - рен- ДУМ - ДУМ. СТОЙНЕ. Тези с референдумите от ИТН са извън парламента. Между референдум, рецесия и инфлация си има доста разлики. Изобщо не ме е страх. Нито от инфлацията, нито от политиците, а пък още повече пък от поповете от Светия Синод или от Българската православна църква.

55

Шмекери

преди 1 година

Балкански манталитет за това и поскъпване.Което не се случи нито в Словакия нито в Прибалтика. В БГ да внимават да не допуснат хърватски вариант и у нас

54

Анонимен

преди 1 година

Хляб от 2 лв. сега ще бъде 2 евро директно, т.е. 4 лв, но пък дохода двойно по-малък, защото 1000 лв.ще са 500 евро. Това ли е хубавото? Няма логика.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо реват хърватите, не разбират ли че е само "мъничко" закръгляване? хи хи хи

52

Анонимен

преди 1 година

Добре хляба сега е едно евро,и взимам два бона,след въвеждането на еврото хляба си става две евро,но аз вече взимам хиляда евро!Твърде реалистичен сценарий!

51

Анонимен

преди 1 година

тва кат при зъболекар няма да боли бързо ще стане ама няма да боли сядай да те почвам

50

Анонимен

преди 1 година

Нека видим в края на 2023г при тях инфлацията и при нас после кой къде закръглял

49

Милионер

преди 1 година

При нас поскъпването дойде и без еврата. ЧЕСТИТА ДА ИМ Е НОВАТА 2023 г. на работещите в БНБ и в НСИ. Г-жа ВАСИЛКА СИГУРНО ЩЕ ПЕЕ БЕЗПЛАТНО. Може и великолепните музиканти от ОРКЕСТЪРА НА Г-Н ТОШЕВ да свирят безплатно. Те са просто виртуози в професиите си. Както и аз. ЩЕ ИМ БАЯ И ВРАЧУВАМ БЕЗПЛАТНО. Знам цената на парите.

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

Най често задавания въпрос който съм получавал от британски и други туристи е бил винаги ,"Ще приемате ли еврото скоро". И аз винаги ги успокоявах. "В близките пет години няма да е", след което винаги британските и други туристи си отдъхваха облекчено, че ще могат да харчат спокойно в България и че ще им бъде евтино и в следващите години.

47

Народът решава

преди 1 година

Ре - фе - рен - дум!!!

46

Зозо

преди 1 година

Закръгляне?!? Нещо е било 1,49 и го писали 1,50...... Вгъzраждане ореваха света :)))))))

45

Анонимен

преди 1 година

И кой ви ги каза тези новини ? Защо не отидете да видите ,че разлика почти няма , че за лихвите се очаква понижение заради по малкият риск , че могат да си пътуват в Европа бе з да спират за граничен контрол ( заради Шенген , няма общо с Еврото) - стига сте гледали в чуждата паница ами помислете как да стигнем до там че да имаме бели кахъри като на Хърватска ,тук от октомври правителство не можем да направим , хърватите сме взели да обсъждаме

44

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно??? Ако съдим по думите на наши милионери и " специалисти" трябва да очакваме цветя и рози. Трябва да има допитване до "неграмотния" народ, защото после ние ще плащаме загубите, а богатите ще приватизират печалбите.

43

Анонимен

преди 1 година

До SDIговориш пълни глупости :) точно бизнеса има интерес да влезем и в евро зоната и в шенген.