75

Lina

преди 1 година

Е как за толкова месеца не си намериха работа, а се бутат в моловете да не изпуснат по цял ден. Колко време мина. Не се знае още колко ще е тази ситуация. Да - война е . През това време на Слънчев бряг или? Нали след август се очакваше да са се ориентирали - работа или курорт в друга държава. Все си мисля , че за 8 месеца човек, който иска да си стъпи на краката го прави.

74

Анонимен

преди 1 година

Има си бежански лагери, фургони и т.н. Да отиват там. Аз не седя на слънчев бряг без пари цяла година пък не съм седнал да рева. Изключително нагло, но за това са виновни лакомите хотелиери. Българите ходят там за по 200лв на ден , а тия за 15...Щом хотелите са навити на тия кирливи 15лв очаквам догодина и ние да плащаме толкова.

73

Гого

преди 1 година

Ама тия хотелиери и те са страшни ***.Кога смешните им хотели бяха пълни и държавата им плащаше на калпак през март,април и май къде по принцип не са отворили още ,тогава им беше хубаво.Сега реват.Да се оправят както знаят. Ако искат да ги държат за собствена сметка.

72

без платени

преди 1 година

резервации тогава и бг бездомните на курорт

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 - Ти явно не си тролей, влакова композиция си. Колко украинци прибра да отглеждаш?

70

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги пита тролеите дето драскат тук за копейки какво е тяхното мнение. Чемодан, вокзаль, Москва...

69

Анонимен

преди 1 година

До 69 абе какво стана с блиц кръга на великата поянаа армия ?:) 8 месеца блиц кръг не съм виждал.... ? Това е мъжете на Украйна ще ви бият, а ние ще помагаме на жените и децата ми. Свиквайтее ***

68

Гитлер

преди 1 година

Стига са правили компромиси,а да пращят жандармерията и до 24 часа всички да са в Харманли,където им е мястото според закона.Искали на хотел ,искали на море ,Аре сектир.

67

Анонимен

преди 1 година

И защо се трупат в хотелите по морето? В центровете за бежанци места няма ли? И там ще бъдат на сигурно място, няма да мръзнат и гладуват, какъв е проблемът? Когато бягаш от война не търсиш лукс условия.

66

Евроценностите

преди 1 година

ще ви топлят! На гърба на бедния български народ сте на издръжка! Нека всички заклети евроатланДици либерал-джендераЗти с укро флагче на профила да приберат любимите си укри у дома и да ги изхранват! За бедстващите българи в карловско - празни фургони без ток и вода,те са свикнали да оцеляват напук на държавата - мащеха,краварската колония наречена България!

65

Анонимен

преди 1 година

Из страната има достатъчно места в детски градини, има и работа. За който иска. Аргументът, че в Украйна нямало ток, е отскоро.Пет месеца какво правиха?Изпълняваха дерективите за емоционален натиск върху население и правителство от европейските държави?Далеч не всички са инвалиди.В Чехия имало 400 000 украинци.Зеленски счита за естествено да продължава съсипването на страната, а други да мислят за населението и. Русия прибва повече от 4 микиона души, плаща на всички от новите земи пенсии,заплати

64

Анонимен

преди 1 година

До 69 ами мачкат ги да на фронта :) А русия освен да стреля по цивилни обекти и хора друго явно не може. Така прави и в Грузия и Чечения .Да се бият долу на полето ? Какво стрелят по блокове с деца 8 месеца .... клоуни

63

Анонимен

преди 1 година

До ?!?За тебе го пазят бежанския лагер в Харманли.

62

Някой към 54

преди 1 година

Да се организираме и ние.Пишете къде е добре и всичко е олинклузив плюс торби с храна и пари на джоб чисто.Когато дойдох в Германия нито една врата не се отваряше така, а трябваше три наема предплата плюс наема и всичко от моят собствен джоб.Дали е гладно детето ми никой не го интересуваше. Пари толкова евро ей така без работа никой не ми е дал.И в България трудно ми беше за почивка и тук също.В един момент тези знаят повече курорти и забележителности от мене и ползват екстри полагащи на хора ЕС

61

Анонимен

преди 1 година

61 те тия са платени пеерасти на американските фондации и не им пука за нищо освен да вземат гранта и да си изцирикат репертоара с обявеният враг *** деня за сащ. Ако птидеш да го питащ ти що така ве ще се скрие зад някой адвокат от либерастката клика.

60

мишо

преди 1 година

За бежанците не са нужни хотели. Вижте в Германия им предоставят фургони и на тези с луксозните коли не им дават бежански статут. А при нас се пълнят гушите на хотелиерите. Имва много крайно нуждаещи се български граждани на тях нищо. Гледайте българите и не обслужвайте украинските туристи в луксозните хотели.

59

?!?

преди 1 година

На бежанският лагер в Харманли какво му е? Явно за там реват

58

Стоян

преди 1 година

Ще оставят страдащите урки да изкарат зимата на топличко по хотелите,пък може и следващото лято,а нас кучета ни яли.Кой ще плати нашите сметки

57

Най-бедната държава

преди 1 година

в Европа, в перманентна политическа криза, без работещ парламент, без правителство, с риск да не може да приеме бюджет за следващата година, с огромна инфлация през последните месеци, с мизерстващи пенсионери и работещи бедни, на прага на зимата трябва да продължи да се грижи за наглите бежанци, които вече 8 месеца изхранва и отглежда по хотели... Ама наистина сте много нагли!

56

Анонимен

преди 1 година

Байдън да ги вземе в Краваристан да ги рани!!